Labioplasti oldum

deniz02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
5
1
25
Dr Aytaç İmrene labioplasti barbie vajina estetiği işlemi oldum boşuna bunca zaman kaçmışım bu işlemden psikolojim yerine geldi Uzun süredir bu ameliyatı olmak istiyordum ancak cesaret edememiştim. Araştırmalarım sonucu Aytaç beyi buldum. Hastalarının yazdığı "ertelediğime pişmanım" çümleleri beni cesaretlendirdi. Umarım bende vesile olurum operasyon olmaya korkan biri okuyorsa :) Korkulacak gerçekten hiç bir şey yok. Rahatlıkla Aytaç beyi tercih edebilirsiniz

Bir türlü cesaret edemiyorum, bende olmak istiyorum. Ameliyatınız kaç saat sürdü? Ne kadara oldunuz acaba?

Bir türlü cesaret edemiyorum, bende olmak istiyorum. Ameliyatınız kaç saat sürdü? Ne kadara oldunuz acaba?
Merhaba bende cesaret edemiyordum ameliyatım yaklaşık 1 saat sürdü ben kombine bir ameliyat oldum o yüzden fiyat değişikliği oldu ekstra beyazlatma da yaptırdım çok memnunum instagram üzerinden iletişime geçip bilgi alabilirsiniz

Reklam olduğunu belli etmeseydiniz keske bu kadar

Bende 1 yıl önce labioplasti yaptırdım Bursada çokta memmunum bemde iyiki yaptırmışım diyorum geciktirmeyin bence
Bende bugun Bursa’da labioplasti oldum hatta eve şimdi geldim. Yemek yiyip ağrı kesicilerimi alacağım şuan kötü görünüyor Ağrı bence bir adet ağrısı kadar bile değil gayet iyiyim. Kan toplamasın ödem olmasın diye az yükselti sağlayıp yattım direkt. Aylarca düşündüm okumadığım yorum araştırmadığım doktor kalmadı düşünen varsa okursa belki fikir olur onlarada

Çok geçmiş olsun. Sizin adınıza çok sevindim inşallah tamamen iyileşince sonuçtan da memnun kalıcaksınız

Çok geçmiş olsun. Sizin adınıza çok sevindim inşallah tamamen iyileşince sonuçtan da memnun kalıcaksınız
Aynı doktora mı olduk acaba sizde Bursada olmuşsunuz. Sonuç nasıl olur bilemiyorum 4. Günüm hala kötü görünüyor hafif dikişlerde kaşınma başladı hala ağrı acı yaşamadım çok şükür. Çok tesekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…