- 27 Ağustos 2019
- 35
- 3
-
- Konu Sahibi Durustuyeol
kime oldunuz? ben de kadın doğum uzmanına olacagım.Labioplasti olan varmi benim gibi kadin dogum uzmanina
Ben de kadın doğum uzmanına oldum kime yaptırdınız şuan durumunuz nasıl?Ben memnunun bi cesaret yaptırdım ama iyi ki diyebiliyorum.Labioplasti olan varmi benim gibi kadin dogum uzmanina
Ben oldum tam 1 ay oldu bugün. Nasilsiniz?Labioplasti olan varmi benim gibi kadin dogum uzmanina
Evet ameliyatimi Esra cabuk comert yapti.Ben memnun kaldim sen kime oldun?Labioplasti olan varmi benim gibi kadin dogum uzmanina
ne kadar zaman oldu yaptıralı iyileşme süreci hakkında bilgi verebilirmisinizEvet ameliyatimi Esra cabuk comert yapti.Ben memnun kaldim sen kime oldun?
Kime olmuştunuz ve suanki durumunuz nasıl acbaBen de kadın doğum uzmanına oldum kime yaptırdınız şuan durumunuz nasıl?Ben memnunun bi cesaret yaptırdım ama iyi ki diyebiliyorum.
Siz nerde oldunuz memnunmusunuz sonuçtanBen oldum tam 1 ay oldu bugün. Nasilsiniz?
Evet ameliyatimi Esra cabuk comert yapti.Ben memnun kaldim sen kime oldun?
Ben de kadın doğum uzmanına oldum kime yaptırdınız şuan durumunuz nasıl?Ben memnunun bi cesaret yaptırdım ama iyi ki diyebiliyorum.