Labioplasti olanlar veya araştırma yapanlar bilgi verebilir mi lütfen

zorunlualan5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
2
0
1
29
Merhaba kızlar. 5 yıllık evliyim ve artık gerçekten aşırı rahatsız ediyor bu görüntü. Geçen gün adet düzensizliği yüzünden kontrole gittim. Doktor alttan muayene etti. Ve bana direkt olarak dediği şey “iç dudaklar seni rahatsız ediyor mu?”
Ameliyat olmayı düşünüyordum ama hep erteliyordum. Doktor öyle söyleyince tokat gibi yüzüme çarptı sanki görüntünün çirkinliğini. O sırada sormak aklıma gelmedi ama güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Az çok fiyat aralığını bilirsem ona göre ayarlarım kendimi

Merhaba kızlar. 5 yıllık evliyim ve artık gerçekten aşırı rahatsız ediyor bu görüntü. Geçen gün adet düzensizliği yüzünden kontrole gittim. Doktor alttan muayene etti. Ve bana direkt olarak dediği şey “iç dudaklar seni rahatsız ediyor mu?”
Ameliyat olmayı düşünüyordum ama hep erteliyordum. Doktor öyle söyleyince tokat gibi yüzüme çarptı sanki görüntünün çirkinliğini. O sırada sormak aklıma gelmedi ama güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Az çok fiyat aralığını bilirsem ona göre ayarlarım kendimi
Devlet ücretsiz yapıyor canım. 2 ay oldu benim

Gerçekten mi ya çoğu kişi devlet yapmıyor dedi o yüzden hiç sormadım bile devlet hastanesine. Peki iyileşme süreciniz nasıl şekli istediğiniz gibi oldu mu
Devlet yapıyor canım. Valla gayet memnunum 🙈 iyilişeme süreci bence çok önemli benim yanımda annem sadece 2 gün durabildim 2 çocukla ne kadar dinlendin derseniz hiç 😒 ona rağmen iyi toparladım bence

Back
X