Labioplasti olanlar acil

Rozitsaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
60
12
31
Labioplasti ve hudoplasti için doktor önerisi istiyorum kızlar. Aklımda iki doktor var biri süleyman eserdağ diğeri özgür kartal. Bunlara operasyon olanlar yaşadıklarını tüm olumlu ve olumsuz yönleriyle anlatabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim

Bilgi paylaşacak kimse yok mu. Forum da aynı yorumları okuyup sürekli başa dönüyorum. Korkuyorum da bu gidişle bu ameliyatı olamıcam sanırım

Bahsettiğiniz iki doktoruda araştırdım, ancak haklarında iyi olduğu kadar kötü yorumlarda var. Bu yüzden ben kararımı Mehmet Bekir Şen'den yana kullandım. Açıkçası, sonuçlarından da çok memnunum. Eğer merak edersen sürecimi de uzun uzunn anlatmıstım. Sanırım artık kendiside foruma üye, kendisine de danışabilirsin. Ayrıca benim operasyon sürecimi merak edersende konumu inceleyebilirsin umarım yardımcı olur

Ben de çok araştırma yapmıştım bu iki ismi de duydum ama youtubeda araştırırken Korkut Aslan’ın videolarına denk geldim. Ön görüşmeye gittiğimde beni çok rahatlattı. 25 Ağustosta da ameliyatımı oldum. Yıllardır bu ameliyatı olmayı bekliyordum. Boşuna korkmuşum. Ameliyatta lokal anestezi verilip uyutuluyor. Bana labioplasti + hudoplasti yapıldı. Ameliyattan yürüyerek çıktım. Süreçten de doktordan da çok memnunum. Merak ettiğin her seyi sorabilirsin. Korkut Aslanı da kesinlikle öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…