• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti olan ??

asdfghjklz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
10
5
1
Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 3 gün önce labioplasti ameliyatı oldum iç dudaklar dış dudaklardan büyüktü ilk 2 gün biraz ağrım oldu şuan ağrım yada kaşıntım yok hiç bir sorun yok gibi ama klitorise de müdahale etmişti doktor şuan klitorisim Kabak gibi gözüküyor ve çok hassas acaba bu durum geçecek mi yoksa böyle mi kalacak daha 3. Günüm şiş diye mi böyle dış dudak arası açık ve o açıklıkta klitorsim gözüküyor bi parça gibi daha önce bu durumu yaşayanlar benimle paylaşsın lütfen

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 3 gün önce labioplasti ameliyatı oldum iç dudaklar dış dudaklardan büyüktü ilk 2 gün biraz ağrım oldu şuan ağrım yada kaşıntım yok hiç bir sorun yok gibi ama klitorise de müdahale etmişti doktor şuan klitorisim Kabak gibi gözüküyor ve çok hassas acaba bu durum geçecek mi yoksa böyle mi kalacak daha 3. Günüm şiş diye mi böyle dış dudak arası açık ve o açıklıkta klitorsim gözüküyor bi parça gibi daha önce bu durumu yaşayanlar benimle paylaşsın lütfen

daha çok yeni olmuşsunuz ameliyatı. Bende oldum ilk başlarda acıdan şişlikten pişman bile oldum şuan 1 ay doldu çok mutluyum birazcık sabır şişlik inince iyi ki diyeceksiniz

Bende cumartesi günü oldum. Hala oturamıyorum birde aynı gün seyehat normal hayata dönebilirsiniz diyorlardı. Görüntü olarak ilk on gün bakmayı düşünmüyorum bence sizde bakmayın kafanız rahat olursa süreç daha çabuk ilerler. Bu arada size krem vs verdiler mi bana sadece antibiyotik verildi o kadar. Birde uyandığımda sonda takılıydı. Formlarda okuduğum kadarıyla kimse böyle birşey yazmamış acaba bana özel mi takıldı merak ettim.

daha çok yeni olmuşsunuz ameliyatı. Bende oldum ilk başlarda acıdan şişlikten pişman bile oldum şuan 1 ay doldu çok mutluyum birazcık sabır şişlik inince iyi ki diyeceksiniz
Benimde 20. Günüm normal yürüyemiyorum bir ay geçince düzeliyor mu bu durum?

Benimde 20. Günüm normal yürüyemiyorum bir ay geçince düzeliyor mu bu durum?
20. günde yürüyemiyor olmanız normalin dışında bir durum. Ben 20. günde normal hayatıma %90 dönmüştüm diyebilirim. 1. ay dolunca spor yapmaya vs başladım. Görünümü nasıl belirgin bir şişlik morluk var mı?

Benimde 20. Günüm normal yürüyemiyorum bir ay geçince düzeliyor mu bu durum
20. günde yürüyemiyor olmanız normalin dışında bir durum. Ben 20. günde normal hayatıma %90 dönmüştüm diyebilirim. 1. ay dolunca spor yapmaya vs başladım. Görünümü nasıl belirgin bir şişlik morluk var mı?
Ya söyle diyim ben bu ameliyatı ailemden gizli oldum dolayısıyla kimse ameliyat oldugumu bilmedikleri için beni çok zorladılar birazda ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Hatta annem sende bu aralar bir şeyler var neden yavaş yürüyorsun falan diyor bende kimse anlamasın diye normal yürümeye çalışıp kendimi zorluyorum durum bu şekilde yani

Benimde 20. Günüm normal yürüyemiyorum bir ay geçince düzeliyor mu bu durum

Ya söyle diyim ben bu ameliyatı ailemden gizli oldum dolayısıyla kimse ameliyat oldugumu bilmedikleri için beni çok zorladılar birazda ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Hatta annem sende bu aralar bir şeyler var neden yavaş yürüyorsun falan diyor bende kimse anlamasın diye normal yürümeye çalışıp kendimi zorluyorum durum bu şekilde yani
Yürüyorum tabiki ama yavaş yürüyorum hızlı yürümeye çalışınca canım çok acıyor

Kızlar merhaba şuan 10. Gün hiç ağrı yok antibiyotik 1. Hafta bitti pansuman bu güm son ağrı kesiciyi 4. Gün kestim dişilerim şuan tiftik tiftik çıktı dökülecek sanırım klitorisim eskisi gibi şiş değil ama yine dışarda

Merhaba bende nisan ayı ortasında vajinoplasti labioplasti rahim sarkması ve idrar kaçırma ameliyatı oldum hala benimde sorunlarım var .dikişlerim düşmedi .doktor bir buçuk ay sonra düşmeyenleri alırım dedi. Hala tuvalet sonrası bakımları yapıyorum . Akşamları inanılmaz bir kaşıntı problemi var anestol ile rahatlıyorum. Bende bir ay olacak neredeyse ama hala rahat oturamıyorum. Benzer sorunlar herkeste var herhalde hiçte internette yazıldığı gibi değil ertesi gün işe gitmek falan hayal. Zaten birsürü dikiş var çok hassas bir bölge bakım yapmak zorundasınız. Ama değer mi değer o ayrı konu. İyi günler.

Çook yeni ameliyatın. Bi sakin ol, bakma oraya bikaç hafta. Ödemden de gözüne öyle görünüyor olabilir bekle bi birkaç haftan dolsun sonra ayna karşısına otur ve bak. Eğer hala aynı şekildeyse ve durum hoşuna gitmezse revizyon düşünürsün.

Benimde 1 hafta oldu labioplasti ve hudoplasti oldum hala sızı acı var günlük yaşantımı etkilicek kadar değil ama.Tuvalet sonrası yıkıyorum kuruluyorum antibiyotikli kremi sürüyorum bazen batikonla temizliyorum sürekli değil ama deriyi kurutup dikişlerin kaynama süresini uzatmasın diye.Kaşıntı batma sızlama oluyor çok özellikle geceleri kaşıntı felaket uykudan uyandırcak cinsten kalkıp anestol sürüyorum bşraz rahatlatıyor o.Görüntü öyle muhteşem değil şuan klitoris üzerindeki derime çok müdahale etmemiş sanırım doktor hala büyük duruyor.ayrıca klitorisimin sağ tarafında aşırı bir şişlik ve hassaslık var.Boydan boya dikişler var dikişlerimin etrafı tırtıklı ve şiş şiş duruyor sert geliyor elime.Bu kadar acıya zahmete değer mi inşallah zaman ilerlediğinde görücez öyle basit kolay oldu bitti denecek bir ameliyat değil kesinlikle süreci uzun zahmetli ve acılı malesef

Back
X