Labioplasti lütfen okuyun arkadaşlar önemli

Belinarzu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
16
2
36
Evet bayanlar ben ameliyatımi oldum kurtuldum. Bu zaman içinde dikislerimi aldırmaya gittiğimde diğer bir hasta ile sohbet halinde olduk bir anda. Kadın labioplasti yaptırmış fakat malesef ki kadının bütün dudakları alınmış! Resimlerini gösterdi sürecini anlattı ve ben tabiki şok 😟 revizyon için özgür Kartal'a gelmisdi. Neyse dikislerim alındı çıktım bekleme salonunda arkadaşım yanına gittim. O diğer bayan revizyona gelen bianda dediki bak bu arkadaş da benim gibi yanlış müdahale yapılmış diyince ben 2.sok! Neyse demem o ki hangi dr giderseniz gidin öncesi sonrası resimleri mutlaka görün! Özgür bey muayeneye gittiğimde bana başka Dr gidin konuşun resimlere bakın karar verin demişti. Öyle yaptım geri özgür beye geldim ama o dudaklari alınan bayan ilk zaten özgür beye gelmiş özgür bey başka Dr gidin diyor resim bakın diyor ve bu arkadaş başka dr gidiyor ameliyatı oluyor ve şimdi tekrar özgür beyden yardım istiyor revizyon yapılacak 🙁 bu sitede para verip yorum yaptırıyorlarmis onuda yeni öğrendim. Tek gayem şu... bu süreci bennde yaşadım araştırma korku endişe vs vs vs ben şimdi elimden geldiğince aydınlatmak ve yardımcı olmak istiyorum. Dr özgür bey gerçekten işinin ehli gidin muayene olun başka dr gidin ama öncesi sonrası resmi muhakkak görün

X