E edaked Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 129 14 13 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi edaked #1 arkadaslar internette olan fotoları burada fikir açısından paylasabiliyormuyuz öncesi sonrası kendinizinkini deniyorum ha yanlış anlamayın
arkadaslar internette olan fotoları burada fikir açısından paylasabiliyormuyuz öncesi sonrası kendinizinkini deniyorum ha yanlış anlamayın
E edaked Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 129 14 13 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi edaked #2 ben kendim çok anlamam internetten fazla örnek bulamıyorum benim istediğim özellikle ilk hali ve 1 yıl sonrası olan fotolar sanki internette bulduklarım hep yeni fotolarmıs gibi en cokda hudoplasti foto merak ediyorum
ben kendim çok anlamam internetten fazla örnek bulamıyorum benim istediğim özellikle ilk hali ve 1 yıl sonrası olan fotolar sanki internette bulduklarım hep yeni fotolarmıs gibi en cokda hudoplasti foto merak ediyorum
E edaked Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 129 14 13 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi edaked #3 arkadaslar bu işten anlayanlar öncesi sonrası foto koyabilirler mi internette olanlardan yoksa yasak mı
arkadaslar bu işten anlayanlar öncesi sonrası foto koyabilirler mi internette olanlardan yoksa yasak mı