Labioplasti hakkinda aciill doktor yardimi

meo41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
38
13
Arkadaslar merhaba ben labioplasti olmaya karar verdim onumuzdeki haftalarda olayim diyorum hatta ama bikac arastirma yaptim doktora karar veremedim lutfen bana bu ameliyati olmus ve memnun kalmis arkadaslar donus yapabilirmi hatta memnun kalmayanlarda yaparsa cok sevinirim en azindan o doktora gitmem..

Mesajimi goren arkadaslar lutfenn bana dönüs yaparmisiniz cok acil bi doktora karar vermem gerekiyo artik dr. Korkut arslan hakkinda yorumu olan varmi acaba

Labioplasti

Genital estetik operasyonlarından sıklıkla yaptıklarımızdan biri de labioplastidir. Labioplasti vajina girişindeki labium minus ve onun hemen dış kısmında yer alan labium majusların normalden daha büyük veya sarkık olması durumunda düzeltilmesidir. Bazen sağ ve sol labiumlar arasında asimetri de olabilir. Yine labioplasti ile her ikisi de eşit büyüklüğe getirilebilir.

Labioplasti görsel ve estetik kaygılarla hastaların ensık başvurduğu genital estetik operasyonu olsa da aslında işlevsel olarak da labiumlarda eksiklikler gözlenir. Labiumların normalden büyük, sarkık veya asimetrik olması bu bölgenin uzun süre nemli kalmasına yol açarak vajinit veya Bartholin bezinin abseleşmesine zemin hazırlar. Dış genital organı ile ilgili estetik kaygıları olan kadınlar zaman içinde kendilerine olan güvenlerini kaybederek cinsel yaşamlarında olumsuzluklar yaşayabilirler.

Özellikle ergenlik sonrası genç kızların labiumların normalden iri, sarkık ve asimetrik olması sonucu dış genital organlarına bakmaya bile çekindiklerini ve bu nedenden dolayı ilerde birliktelik yaşayamayacakları düşüncelerine de tanık oluyoruz Bazen normalden daha büyük olan labiumlar, penisin vajina girişinde de engel oluşturabilir ve ağrılı cinsel ilişkiye yolaçabilir. Labiumları normalden büyük, sarkık veya asimetrik olan kadınlar sosyal ortamlarda, günlük aktivitelerinde de kendilerini rahat hissetmeyebilirler; sıklıkla mayo, bikini veya dar pantolonları giymekden kaçındıklarını söylerler. Benzer şikayetlerle bize başvuran hastalara uyguladığımız Labioplasti operasyonları ile yüksek oranda hasta memnuniyetine ulaşmaktayız.

Labioplasti Nedir?

Labioplasti ameliyatı genital bölgede labium dediğimiz dudak yapılarının olması gerektiğinden daha sarkık büyük ve asimetrik olduğu durumlarda bu durumun düzeltilmesi küçültülmesi ameliyatıdır. Labioplasti çoğu zaman labium minus iç dudakların düzeltilmesi için kullanılan bir ifadedir sıklıkla dış dudak değil iç dudak küçültme ameliyatı uygulandığı için.

Neden Labium Minus Dokularında Büyüme Ve Sarkma Olur?

Labiumların yani genital bölge iç dudakların normalden daha büyük sarkık ve asimetrik olması genellikle ergenlik döneminden sonra yaşanılan hormonal değişim sonrası gelişmeye başlar. Bu durumun normal olmadığının farkına varılması kişinin bunu takıntı haline getirmesine ve rahatsızlık duymasına zemin hazırlar. Özellikle genç kadınların sosyal ortamlarda spor yaparken dar kıyafet ve tayt giyilmesi yazın bikini ve mayo giyimi sırasında genital bölgede labium iç dudakların aşırı büyük olması sorun yaratmaya başlar.

Sürekli bu bölgesini gizleme ve çamaşırlarını düzeltme ihtiyacı duyar. Cinsel hayatlarında da kendi özgüvenleri açısından sorun yaşadıkları için bunu partnerlerine de yansıtırlar. Bu da ikili ilişkilerine yansıyacağı için sıkıntıların büyümesine neden olabilir. Hijyen açısından da labium minus yani iç dudakların normalden daha büyük sarkık olması halinde bu bölgenin sürekli nemli kalması ve vajinal floranın bozulmasıyla sık vajinal akıntı ve vajinal enfeksiyon gelişmesine neden hazırlar. Labiumların yani iç dudakların sürekli nemli olması aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonlarının da sık yaşanmasına neden olur.

Genital bölge iç dudaklarda şekil bozukluklarının olması ve bunu kişinin takıntı haline getirmesi hem özel hayatında hem de sosyal ortamlarda çeşitli sorunlara zemin hazırlayacağı için bu tip sorunları olan özellikle aktif cinsel hayatı olanların bu sorunu çok fazla ertelememesi önemlidir. Çünkü zamanla ikili ilişkilerde bu durumun sekonder etkileri mutlaka gözlenecektir. Zamanla cinsel isteksizlik ve cinsel mutsuzluk ve birlikteliklerde geri dönüşü olmayan hasarlara yol açacaktır. O yüzden vakitlice bu problemin çözüm yollarını araştırmak doğru olacaktır.

Labioplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Son yıllarda sıkça uyguladığımız bu ameliyatı yani genital bölge iç dudakların küçültülmesi ameliyatı veya genital iç dudakların düzeltilmesi ameliyatını Labioplasti Ankara daki kliniğimizde uygulamaktayız. Genel anestezi gereksinimi duymadan sadece lokal anestezi ile hastalarımızla sohbet esnasında rahatlıkla uygulanabilen bir operasyondur. Bu ameliyat sırasında labium minus lardaki ileri derece sarkık asimetrik ve büyük olan doku fazlalıkları olması gerektiği anatomik yapılara uygun bir görünümde küçültülür.

Ameliyata çoğu zaman Kliteroplasti dediğimiz klitoris dokusu üzerindeki sarkık ve ileri derece büyük olan dokular da benzer şekilde anatomik yapıya en uygun şekilde küçültülür. Yıllardır kliniğimizde uyguladığımız bu operasyona ait hastalarımızdan ameliyat sonrası güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu ameliyatı olup kendine güveni gelen pek çok özellikle genç yaş grubu hastalarımızın kendilerine güvenlerinin gelmesi ile birlikte sosyal anlamda çok rahatladıklarının mesajını alıyoruz.

Bu operasyonu yani iç dudakların küçültülme ameliyatlarının klinik ortamda lokal anestezi ile uygulanmasının hastalarımız açısından pek çok avantajlarını gözlemleyebiliyoruz. Çoğu Ankara dışından gelen hastalarımız aynı gün rahatlıkla şehirlerine geri dönme şansı yakalarlar. Genel anestezi ile oluşacak ciddi hiçbir komplikasyona maruz kalmadan çok rahat ve konforlu bir şekilde ağrısız acısız bir şekilde bu süreci geçirirler.

Bu ameliyatı iç dudakların küçültülmesi ameliyatları için çoğu zaman Ankara dışından şehirlerarası veya yurt dışından hastalarımızın başvurduklarına tanık oluyoruz. Çünkü çok özel bir ameliyat olması nedeniyle spesifik hizmet veren kliniklerde tedavi ve ameliyat olmak istekleri vardır hastalarımızın. Gerçekten de ülkemizde genital estetik Labioplasti Kliteroplasti Vajina Daraltma Vajinoplasti vajina Gençleştirme Vajina Sıkılaştırma Vajina estetiği Vajinal Estetik lazerle vajina gençleştirme konusunda işinde gerçek anlamda tecrübeli ve ehil uzman hekim sayısı son derece kısıtlıdır.

Hastalarımız bize başvururken son derece utanarak bu problemlerini bizimle paylaşırlar. Çok yakınlarına bile anlatamadıkları bu sorunları onların ruh sağlıklarını çok kötü etkilediklerini ifade ederler. Yakın arkadaşlarına bile nerede nasıl iç dudakların düzeltilmesi ameliyatı olacaklarını soramadıklarını söylerler. Durum böyle olunca bize ulaştıkları zaman ifade ettikleri çoğu zaman internet sitemizde detaylı araştırma ve bilgi aldıklarını ve bulabildikleri en güvenilir doktoru buldukları için yüz yüze görüşmemizde de sıkça ifade ettiklerini gözlemliyoruz.

Labioplasti Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Hastalarımızın İç dudakların düzeltilmesi ameliyatı ile en çok merak ettikleri soruların başında ameliyatın kaç saat sürdüğüdür. Bu ameliyat ortalama 45 dakika sürer. Ameliyat sonrası yoğun bir dinlenme sürecine gerek yoktur. Hastalarımız genel anlamda ev ortamlarında günlük aktivitelerine devam edebilirler. Genital iç dudakların düzeltilmesi ameliyat sonrası hastalarımıza kullanmaları için bir antibiyotik bir ağrı kesici ilaç önerisinde bulunuruz. Ayrıca bir hafta süreyle ameliyat bölgesine uygulamasını önerdiğimiz batikonlu pansuman yapılmasını isteriz.

Ameliyat sonrası hastalarımızın;

Hijyenlerine dikkat etmeleri önemli bir detaydır. Özellikle tuvalet ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra mutlaka ameliyat bölgesini kuru tutmaya yönelik bazı önerilerimizi paylaşırız.
Deniz havuz küvet jakuzi gibi nemli ortamlardan ortalama 4 hafta uzak durmaları gerekir.
Pilates yoga jimnastik tarzı genital bölgeye yönelik açma germe hareketlerinin uygulanması 4 hafta süreyle önerilmez.
Ata binmek motora veya bisiklete binmek 4 hafta yapılmaması gereken spor aktiviteleridir.
Ortalama 4 hafta süresince hastalarımızın aktif cinsel birliktelik yaşamaması istenir.
Ameliyat sonrası bir ay boyunca epilasyon ağda veya lazer uygulaması bu bölgeye kesinlikle önerilmez.

Labioplasti Ankara operasyonu nun klinikte kolayca uygulanabilme özelliğinin olması hastalarımız için de son derece rahatlatıcı bir özelliği çünkü büyük hastaneler bu kadar özel bir konu için başvurmak ve çok kalabalık hizmet veren ortamlarda özel bölge estetiği cinsel estetik uygulanması pek çok kadının tercih etmediği bir yaklaşım.

Labioplasti Fiyatı Nedir?

Labiolasti ameliyat fiyatı nedir? Neye karar verilir? çok merak edilen ve sorulan bir soru. Fiyatlandırma hastanın labium ve kiteral dokusunun büyüklüğü ve sarkıklığı ile yakın ilişkilidir. Labiumlar bazı hastalarımızda ileri derece büyük ve sarkık olup bacaklarına değen hastalarımız oldu. Bazı hastalarımızda ise çok küçük bir asimetri olsa da her iki labial dokuda bu o hastamızın psikolojisini bozup takıntı haline dönüşmesi nedeniyle iç dudak küçültme iç dudak düzeltme ameliyat isteği olabiliyor.

Labioplasti Yapan Doktor Seçiminizde Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu ameliyatı yapan doktorlar genital estetik özel bölge estetiği cinsel estetik konusunda çok spesifik çalışan ve hemen hemen sadece bu operasyonları yapan doktor olmalarına dikkat edilmesi gerekir. Çünkü genital bölgenin kendine özgü işlevsel ve anatomik yapıları vardır. Hem sinir dokusu hem de kanlanma açısından son derece farklıdır. Yani genital bölge üzerindeki operasyonlara çok hakim olabilmeli genital estetik cinsel estetik özel bölge estetiğinin çok başarılı ve optimal uygulanabilmesi için bir doktorun her ameliyatı değil sadece genital estetik ameliyatı yapması doğru olacaktır.

Bu operasyonu uygulayan doktorun spesifik çalışması aynı zamanda hastasını daha iyi tanıması onun ruh hali ve beklentilerini daha kolay kavramasını sağlayacaktır. Tabi bu durum da hastaya çok güzel bir geri dönüş sağlayacaktır. Hasta doktoruna olan inancı ve güveni onu kolayca anladığını idrak etmesiyle daha fazla olacaktır. Bu operasyonu yaptırmak için seçeceğiniz doktorun en büyük özelliğinin bu işi spesifik yapması olduğundan emin olmalısınız.

Labioplasti genital bölge iç dudak düzeltme, genital bölge iç dudak küçültme ameliyatları ortalama 45 dakika gibi kısa bir sürenin sonunda hastanın yıllarca kafasına taktığı kendine güvenin son derece azaldığı cinsellik sırasında eşine karşı mahçup ve kötü hissettiği labium minus yani iç dudak estetik görüntüsünün kısa süreli ve riski son derece düşük bir operasyon ideal bir görüntüye kavuşması nedeniyle çok büyük memnuniyete neden olmaktadır. Ameliyatlardan sonra hemen hemen tüm hastalarımızdan ortak duyduğumuz ifade 'Bu kadar kolay bir ameliyat olacağını bilseydim emin olun daha önce başvururdum. Bu ameliyatın böyle bir operasyonun yapıldığından bile haberim yoktu.

Çok şükür psikolojim düzeldi ve kendime olan güvenim geri geldi. Artı hijyenik açıdan da son derece rahatladım yazın rahatça bikini ve mayomu giyebiliyorum. Spora gittiğimde dilediğim gibi dar taytlar kullanabiliyorum. En önemlisi eşimle cinsel birliktelik sırasında da artık son derece rahatım aklıma genital bölgemle ilgili en ufak bir soru işareti bile gelmiyor. En önemlisi lazer epilasyon için gittiğim merkezde rahatça lazer uygulamasına izin verdim hiç utanıp sıkılmadım ve kesinlikle operasyon yerinde en ufak iz bile kalmadığı için hiç kimse ameliyat olduğumu bile anlamadı.

İşte bu ve bunun gibi benzer sözleri nerdeyse tüm hastalarımızdan duyuyoruz. Siz de eğer genital bölge iç dudak sarkması gibi benzer sorunlar yaşıyorsanız operasyon kararınızı kesinlikle ertelemeyin. Hem sosyal ortamlarda hem cinsel hayatınızda son derece rahatlayacaksınız. Labioplasti ameliyatı resimleri ve Labioplasti ameliyatı öncesi sonrası resimleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben 22 yaşındayım vajinamın iç dudaklarında asimetri vardı ve beni çok rahatsız ediyordu tayt bikini vs giyemiyordum bir çok farklı forumdan da labioplasti ile ilgili araştırma yaptım 3 doktorun bu konuda iyi olduğunu öğrendim süleyman eserdağı aradım ancak muayene etmeden fiyat veremeyeceğini muayene ücretinin 280tl olduğunu söyledi. bana biraz paragöz gibi geldiği için onu başta eledim daha sonra sevtap hamdemirle görüştüm vajina daraltma ve labioplasti ameliyatına 6bin tl fiyat verdi. aklıma yattı ancak yine de fiyat almak için ebru zülfikaroğluyla görüştüm o da iki ameliyata 10bin tl dedi. gereksiz pahalı olduğunu düşündüm. bende sevtap hanımdan randevu almaya karar verdim. dün muayenehanesine gittim inanılmaz tatlı ve sevecen karşıladı vajina daraltmaya gerek olmadığını ufak bir asimetrim olduğunu söyledi ve labioplasti için 3bin lira fiyat verdi. başta biraz tedirgindim ancak o kadar rahatlatıcı konuşuyordu ki operasyon olmaya karar verdim. yaklaşık yarım saat süren bir anestezik işlem uygunlandı. 1 saat sonra taburcu edildim. anesteziden 6 saat önce yemek yemeyip sigara içmemiştim. hiç bir sorun çıkmadı. başta biraz kanamam vardı gazlı beze döküp pansuman yapacağım ödem geçirici bir tonik verdi. aynı zamanda günde 2 kez antibiyotik ve krem kullanıyorum. ağrım olduğunda sürmem içinde bir krem daha verdi ama henüz hiç ağrım olmadı sadece sızıntı şeklinde kanamam devam ediyor. zaten ilk birkaç gün bunun normal olduğunu söyledi. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. 6 hafta sonra da dikişlerim alınacak. başta tereddütlerim vardı ama doktorum çok tatlı ve profesyonel biri çıktı sağolsun :) ameliyat olmayı düşünenler varsa da kesinlikle sevtap hanımı öneririm forumlarda tam anlamıyla sorularımıza yanıt olan bir yazı görmediğim için deneyimimi anlatma ihtiyacı duydum umarım bu operasyonu olmayı düşünenlere yardımcı olur. sevgilerimle :)

Herkes okadar uzun yazmış ki sonunu okurken başını unutuyorum fiyatlar neden bu kadar farklı

Kitaptan alıntımı bu ?

bende sevtap hanıma yaptırdım ve cok memnun kaldım

Sevtap hanim iyimiydi bende yaptirmayi dusunuyorum cvp verirseniz sevinirim memnunmusunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…