Ne kadara ameliyat oldunuz ?Merhaba hanımlar 8 aralık 2020 de labiyopsi oldum neden bukadar geç yazdım peki.başlangıç tanışma sonuç ve kontrol sonrası daha faydalı olur diye düşündüm bende burada bir çok kişi gibi tereddüt le acabalarla başlamış olduğum labioplasti ameliyat sürecini paylaşmak istedim daha önce kaydım yoktu korkusu ve tereddütü olan arkadaşlara yardımım olsun diye kaydolup yazmaya karar verdim uzun zamandır(çok uzun zaman) isteyip bir türlü cesaret edemediğim operasyon girişimime didem kurban ve ekibiyle tanışmamla nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım süreç çok güzel ilerliyor doğru doktor doğru asistanlar güler yüz net bilgi çoğunuz gibi bende korktum bu korkumu elinde iğnesini bir kalem edasıyla taşıyan bir dr sayesinde yeneceğimi hiç düşünmezdim iki hafta oldu ameliyatım gerçekleşeli dün kontrolüm vardı ilk gün ki gibi ilgi alaka takip çok memnunum çok rahatım ilk üç gün dışında herşey normale dönüyor hiç bir sıkıntı ve problemle karşılaşmadım kesinlikle olmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ve k.k aracılığıyla memnuniyetimi ve minnetimi tekrar tekrar doktoruma ve tüm ekibine iletmek isterim. İnanın hiç bir şey vücudumuzdaki organlarımızdan daha kıymetli deil düşünen arkadaşlar en azından bir başlangıç yapa bilirsiniz.
Olmayımı düşünüyorsun eğer öyle bir düşüncen varsa hiç vakit kaybetme boşuna beklemişim bende.kimse fiyat yazmamış özel olarak nasıl yazıyorlar bilmiyorum uygulamadan ulaşıp bilgi ala bilirsin canımNe kadara ameliyat oldunuz ?
Merhaba bulursanız benide bilgilendirir misiniz ben de araştırma yapıyorum ve istanbulda yaşıyorum iletişim halinde olabilir miyiz acabaMerhaba, ameliyatınızı nerede oldunuz ve ücreti ne kadardı? Olmayı düşünüyorum fakat doktor arıyorum ve fiyat araştırması yapıyorum.
Doktorunuz kimdi ben de olacam da rica etsem fikriniz alabilir miyim korkuyorum kararsızım gökçen Erdoğan ve özgür kartal arasında kaldımOlmayımı düşünüyorsun eğer öyle bir düşüncen varsa hiç vakit kaybetme boşuna beklemişim bende.kimse fiyat yazmamış özel olarak nasıl yazıyorlar bilmiyorum uygulamadan ulaşıp bilgi ala bilirsin canım
Merhaba labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldımMerhaba, ameliyatınızı nerede oldunuz ve ücreti ne kadardı? Olmayı düşünüyorum fakat doktor arıyorum ve fiyat araştırması yapıyorum.
tabiki sizi bilgilendirirmMerhaba bulursanız benide bilgilendirir misiniz ben de araştırma yapıyorum ve istanbulda yaşıyorum iletişim halinde olabilir miyiz acaba
merhaba . Daha olmadım çünkü doktorda hala kararsızım aklımda olan iki üç doktor var . Onlarla görüşme ayarlayacağım ve sonrasında karar vermeyi düşünüyormMerhaba labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da korkuyorum kararsızım özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım
yanıt alabildinizmi siz?Merhaba ben de olmak istiyorum.İstanbulda yaşıyorum.Özgür kartal süleyman eserdağ gibi doktorlar var aklımda siz hangisini düşünüyorsunuz ben daha kimseyle görüşmedim.Aileminde haberi olmıcak sanırım
Maddi durumdan olamıcağım maalesef önümüzdeki senelerde ancak ama olursam dediğim gibi ya özgür kartal ya da esra çabuk cömert.bir sürü doktor var siz hangisine güveniyosanız siz ne yaptınız olucak mısınız ?yanıt alabildinizmi siz?