Labioplasti devlet hastanesinde yapılıyor mu

Gobline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
8
2
1
22
Yakında 19 yaşıma gireceğim ve iç dudaklarım sarkmış ve kararmış durumda 1 sene önce annem daraltma yaptırdı devlette rahatsızlığı olduğu için annemin vajinasını ilk kez o zaman gördüm ve aklıma takıldı bende bir sorun mu var diye malum özellerde fiyatlar uçuyor devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı yapar mı nereden randevu alıp yaptırabilirim

Hep öyleydi de sonradan mı normal olmadığını farkettin sonradan mı kararıp sarktı

hatırlamıyorum sanırım hep öyleydi ve ben o an anladım sorun olduğunu
Çok küçüksün daha bence biraz daha bekle eğer günlük hayatını etkileyecek durumda değilse. Bazen o kadar sarkma oluyor ki gün içinde her an rahatsız ediyor. Öyle değilse ki değil anladığım kadarıyla, kalkışma bu işe.
Normal vajina diye bir durum yok zaten farklı farklı her kadında. Annene benzemiyorsun diye anormal olduğu anlamına gelmiyor yani. Sadece farklı bir şekilde ama seninki de normal olabilir. Netten bakabilirsin tiplerine.
İlerde çok rahatsız olursan düşünürsün

Tabiki rahatsızlık var böyle bir şeye kalkışmam asla sürtünmeden dolayı oluşan rahatsızlık sürekli kaşıntı durumu regl dönemlerinde pede sürtünmeden dolayı oluşan tahrişler günlük hayatta giydiğim pantolonlarda oluşan görüntü ve şöyle bir olay oldu 5klık bir Instagram hesabım var eşofman ile story attığımda biri taşşakların var sanki demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…