Arkadaşlar 2 ay önce labioplasti oldum. Fakat asimetrik oldu. Önceden asimetri problemim de yoktu halbuki. Doktor normal diyor ama goruntu beni hiç memnun etmedi. Bir de tırtık tirtik duruyor hala. Bu durumu yaşayan var mi?
Arkadaşlar 2 ay önce labioplasti oldum. Fakat asimetrik oldu. Önceden asimetri problemim de yoktu halbuki. Doktor normal diyor ama goruntu beni hiç memnun etmedi. Bir de tırtık tirtik duruyor hala. Bu durumu yaşayan var mi?
Öncelikle bu terbiyesiz tavrınızdan dolayı kınıyorum. Burada türlü türlü estetik operasyon yaptıranlar var. Herkes rahatsız olduğu duruma müdahale edebilir. Bunun gereklilik derecesini tayine etmek size kalmadı. Kaldı ki bu ciddi bir problem ve sadece estetik kaygı içeren bir sorun değil! " Her yeriniz mükemmel de bir ora mı yamuk" tavrınız zaten nasıl aşağlanmışlıklar yaşadığınızın da kanıtı gibi adeta! Çok merak ediyorsanız da her yerim evet mükemmel bir oram yamuk!