Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar sizden ses gelmedi ben randevu aldım yarına sizi bilgilendiririm.merhaba kızlar Ankara Yenimahalle Ortadoğu Hastanesinde Labioplasti olan var mı randevu almayı düşünüyorum da.
Eee? Nasıl geçti?evet kızlar sizden ses gelmedi ben randevu aldım yarına sizi bilgilendiririm.
iyiydi ve rahattı benim için. ameliyat tarihi aldım 12 Ekim'de ameliyat olucamEee? Nasıl geçti?
İnşallah herşey gönlünüzce oluriyiydi ve rahattı benim için. ameliyat tarihi aldım 12 Ekim'de ameliyat olucam
umarım çok teşekkür ediyorum bilgilendiririm sonrasındaiyiydi ve rahattı benim için. ameliyat tarihi aldım 12 Ekim'de ameliyat olucam
Merhaba bende Yenimahalle'de oturuyorum ve yaptırmak istiyorum sizin bu hastane devlet hastanesi mi ve birde muayene ve ameliyat ücreti nedir çok mutlu olurum cevap verirseniziyiydi ve rahattı benim için. ameliyat tarihi aldım 12 Ekim'de ameliyat olucam
kuşum özel hastane. her şey dahil 15 bin ücret verdiler banaMerhaba bende Yenimahalle'de oturuyorum ve yaptırmak istiyorum sizin bu hastane devlet hastanesi mi ve birde muayene ve ameliyat ücreti nedir çok mutlu olurum cevap verirseniz
Ayten hocayı tavsiye ederim işinde bir numara yaklasımı çok iyi hafta sonları ankarada hasta ları için geliyorbeşyüz elli dört 9487828 telefonda bile sabırla dinleyip anlatıyorMerhaba bende Yenimahalle'de oturuyorum ve yaptırmak istiyorum sizin bu hastane devlet hastanesi mi ve birde muayene ve ameliyat ücreti nedir çok mutlu olurum cevap verirseniz
Tamamdır çok teşekkür ederim yarın arayıp bilgi alacağımkuşum özel hastane. her şey dahil 15 bin ücret verdiler bana
Tamamdır yarın bu numarayı da arayıp bilgi alacağım teşekkür ederim ilginiz içinAyten hocayı tavsiye ederim işinde bir numara yaklasımı çok iyi hafta sonları ankarada hasta ları için geliyorbeşyüz elli dört 9487828 telefonda bile sabırla dinleyip anlatıyor