• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Ankara

cimbali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
13
5
1
29
merhaba kızlar Ankara Yenimahalle Ortadoğu Hastanesinde Labioplasti olan var mı randevu almayı düşünüyorum da.

merhaba kızlar Ankara Yenimahalle Ortadoğu Hastanesinde Labioplasti olan var mı randevu almayı düşünüyorum da.
evet kızlar sizden ses gelmedi ben randevu aldım yarına sizi bilgilendiririm.

iyiydi ve rahattı benim için. ameliyat tarihi aldım 12 Ekim'de ameliyat olucam
Merhaba bende Yenimahalle'de oturuyorum ve yaptırmak istiyorum sizin bu hastane devlet hastanesi mi ve birde muayene ve ameliyat ücreti nedir çok mutlu olurum cevap verirseniz

Merhaba bende Yenimahalle'de oturuyorum ve yaptırmak istiyorum sizin bu hastane devlet hastanesi mi ve birde muayene ve ameliyat ücreti nedir çok mutlu olurum cevap verirseniz
kuşum özel hastane. her şey dahil 15 bin ücret verdiler bana

Ayten hocayı tavsiye ederim işinde bir numara yaklasımı çok iyi hafta sonları ankarada hasta ları için geliyorbeşyüz elli dört 9487828 telefonda bile sabırla dinleyip anlatıyor

Ayten hocayı tavsiye ederim işinde bir numara yaklasımı çok iyi hafta sonları ankarada hasta ları için geliyorbeşyüz elli dört 9487828 telefonda bile sabırla dinleyip anlatıyor
Tamamdır yarın bu numarayı da arayıp bilgi alacağım teşekkür ederim ilginiz için 😇😇

kuşum direkt olarak kadın doğumdan randevu al sonra muayeneye gittiğinde labioplasti olacağım dediğinde muayene ediyor ve gerekli görürse aşağı kata in fiyat al diyo tekrar yukarı çıkıyorsun ve ameliyat günü belirliyorsun bu kadar toplamda yarım saat sürmüyor

Back