labioplasti ameliyatı yaptırmayı

Kimi önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    25

Morisyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
31
4
32
merhaba, labioplasti ameliyatı yaptırmayı uzun süredir düşünüyorum fakat doktor konusunda çok kararsızım. Yaptıranlar veya düşünenler hangi doktorları öneriyorsunuz? Süleyman eserdağ ve gökçen erdoğan bu işin eğitmenleri gibi. Esra çabuk cömert içinde çok fazla olumlu yorum var.
Lütfen yardım edin.

merhaba, labioplasti ameliyatı yaptırmayı uzun süredir düşünüyorum fakat doktor konusunda çok kararsızım. Yaptıranlar veya düşünenler hangi doktorları öneriyorsunuz? Süleyman eserdağ ve gökçen erdoğan bu işin eğitmenleri gibi. Esra çabuk cömert içinde çok fazla olumlu yorum var.
Lütfen yardım edin.
Merhaba canım ben Süleyman Eserdağ oldum Benim ki üç farklı ameliyat içeriyordu gittiğim doktorların bi kısmı pek olumlu yanaşmadı yapabilecek gibi değillerdi Süleyman Eserdağ oldun iyikide olmuşum labioplasty clitoris hood plasty ve clitoris estetiği benim dudaklar baya uzundu bi 4-5 cmdi

Asla Özgür Kartal'dan şaşma. Şuan revize ameliyatımı onda olmak için can atıyorum

Lütfen yardım edin.
Eger antalya da iseniz ben dr.funda yazıcı erol u önerebilirim..ben de cok uzun arastirmalar yaptim..hatta ankara da suleyman eserdag icin dusunuyordum..6bine kadar rakam vardi o zamanlar..ben de antalya da funda hanima tel actim gayet rahatlatici sorularima cevap veren ve her tel actiginizda buyuk bir sabirla hastasini sahiplenen bir dr la karsilastim..tipki bir abla gibi..fiyati cok daha uygun yapti..ogrenci idim..klitorise dokundurtmadim..duz kesim seklinde kucuk dudaklari kesti ve ameliyat 45 dk.surdu..icten disa dogru kesim uyguladi ve herhangi bir düzeltmede de para almayacagini soyledi..ben cok memnun kaldim..hastane de 3 saatlik dinlenmeden sonra bile 3 saatlik yolculuk yaptim..ameliyattan sonra bile hic bir morluk ve sislik yoktu..bu ameliyat cok zor bi ameliyat fakat kendisinin tecrubesi sayesinde cok kolay gerceklesti..verdigi antibiyotikle ve 3gun yatis buz koyma seklinde cok rahat ayaga kalktim..

Asla Özgür Kartal'dan şaşma. Şuan revize ameliyatımı onda olmak için can atıyorum
Ne kadar keskin bir yorum,henüz kendisine ameliyat dahi olmadınız halbuki...Daha önce de Aylin Hanım için çok net ve emindiniz...Sonuç hüsran oldu,yapmayın bu kadar net yönlendirmeler....Vaz geçmiştiniz revizyondan,Özgür Bey bende olsam böyle yapardım demişti,fikriniz mi değişti...

Bu işler biraz şans işi,çok iyi bir doktor birinde harika diğerinde sıradan sonuc cıkarabiliyor..Ama ameliyat dahi olmadan bu kadar net olmak garip geldi,ama lütfen yanlış anlamayın fikrimi beyan ediyorum...her hangi bir imam asla yok ama Özgür Bey den de memnun kalmazsanız kimsenin vebaline girmemiş olursunuz diye yazdım...

Ne kadar keskin bir yorum,henüz kendisine ameliyat dahi olmadınız halbuki...Daha önce de Aylin Hanım için çok net ve emindiniz...Sonuç hüsran oldu,yapmayın bu kadar net yönlendirmeler....

Bu işler biraz şans işi,çok iyi bir doktor birinde harika diğerinde sıradan sonuc cıkarabiliyor..Ama ameliyat dahi olmadan bu kadar net olmak garip geldi,ama lütfen yanlış anlamayın fikrimi beyan ediyorum...her hangi bir imam asla yok ama Özgür Bey den de memnun kalmazsanız kimsenin vebaline girmemiş olursunuz diye yazdım...

Merhaba canım ben Süleyman Eserdağ oldum Benim ki üç farklı ameliyat içeriyordu gittiğim doktorların bi kısmı pek olumlu yanaşmadı yapabilecek gibi değillerdi Süleyman Eserdağ oldun iyikide olmuşum labioplasty clitoris hood plasty ve clitoris estetiği benim dudaklar baya uzundu bi 4-5 cmdi
Peki memnun kaldınız mı? İlgilimiydi doktor? Ve en önemlisi iyileşme süreciniz nasıl geçti? Teşekkürler

Peki memnun kaldınız mı? İlgilimiydi doktor? Ve en önemlisi iyileşme süreciniz nasıl geçti? Teşekkürler
Merhaba özelden yazın konuşalım bu konuyu doktor cok yoğundu açıkcası hayatımda ilk defa ameliyat olduğum icin ilgilimi pek bir fikrim yok ameliyat sonrası yanıma geldi hemsireninde numarasını verdi aklıma biseyler takıldıkça ben arayıp sordum. Bugün 14.gün sisim baya indi ama morluklar filan var dikişlerimin 3/1 i gitti memnunum şekli icin bir şey diyemem ilk gün sis değildi hiç cok beğendim açıkcası ama tam sekil 3 hafta sonra 2.ay %90 6.ay tam sonuc

Ameliyatımı Esra Çabuk Cömerte yaptırdım 1 hafta sonra 3 ay olcak.Görüntü ve bütün şikayetlerimi giderdi.Ben yürüyemiyordum canım yanıyordu ara ara. Ailemde hep aynı sıkıntı mevcuttu.Klitorise müdahale yapılmadı.İlk kardeşim sonra ben oldum öneririm.

Tabii ki özgür kartallll. Ilgisi, bilgisi, elinin hafifliği.. revize oldum ilkinde yaşadığım acıların, ödemin vs. hiçbirini yaşamadım. Tüm hastaları memnun etmek zordur ama yapabiliyorsak bu işi herkesi memnun edebiliriz diye düşünüyorum dedi bi gün. Canım yaa. Her doktor onun gibi olsa.

Esra Çabuk Cömert derim seçimimden hiç pişman değilim.Şuan çok çok iyiyim iyileşme sürecinde takiplerimi yaptı.Harici defalarca aradım belki sorularım vardı hiç ikiletmeden ilgilendi.Muayeneye gidince zaten davranışları içtenliği dikkat çekiyor.

Bende eser agar a aldim randevu. Ayin 28 inde olcam insallah. Ama bi tirsma bi korku var icimde. Fakat doktor cok guzel ilgileniyor...

Bende eser agar a aldim randevu. Ayin 28 inde olcam insallah. Ama bi tirsma bi korku var icimde. Fakat doktor cok guzel ilgileniyor...
Yüzünüz güler, inşallah sorunsuz atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun. Sonucu yazmayı unutmayın.

Merhaba fiyat nedir acaba?

merhaba arkadaşlar 1 1 bucık senedir doktor arastırmasındaydım doltoruma karar verdikten sonra bu ameliyatı olmak için para biriktirmeye başladım. Artık psikolojik olarak cok kötü olmaya başlamıstım. Görüntü bir yana temizlik,pantolona sıkışma özgüvensizlik artık cok üzer olmuştu beni. Eveeet bugun saat 5 te ameliyat oldum 2 saat sürdü ve anesteziden uyanma derken 3 saatte kendimdeydim biraz anestezinin sersemliği hariç. Maşallah hiç ağrım olmadı ama yinede dikkat ediyorum ameliyatlı bir bölge sonucta. Daha açıp incelemedim fakat ameliyat sonrası doktorum fotoğrafını gösterdi öyle bile güzeldi.. Görüntü ve iyileşme hakkında gelişmeleri yazacağım.. Ve sıra geldi doktoruma Allah ondan bin kere razı olsun bu kadar ilgili sabırlı iyi kalpli bir doktor görmedim.. beni ameliyat öncesi aon ana kadar sakinleştiren üzülme elimden gelenin en iyisini yapıcağım diyip motive eden doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Kızlar olmak isteyenler doktorunu iyi seçip olsunlar bu ameliyatta en önemlisi doktor. Darısı olmak isteyenlerin başına doktoruma burdan bir kez daha cok cok teşekkür ediyorum :)

merhaba arkadaşlar 1 1 bucık senedir doktor arastırmasındaydım doltoruma karar verdikten sonra bu ameliyatı olmak için para biriktirmeye başladım. Artık psikolojik olarak cok kötü olmaya başlamıstım. Görüntü bir yana temizlik,pantolona sıkışma özgüvensizlik artık cok üzer olmuştu beni. Eveeet bugun saat 5 te ameliyat oldum 2 saat sürdü ve anesteziden uyanma derken 3 saatte kendimdeydim biraz anestezinin sersemliği hariç. Maşallah hiç ağrım olmadı ama yinede dikkat ediyorum ameliyatlı bir bölge sonucta. Daha açıp incelemedim fakat ameliyat sonrası doktorum fotoğrafını gösterdi öyle bile güzeldi.. Görüntü ve iyileşme hakkında gelişmeleri yazacağım.. Ve sıra geldi doktoruma Allah ondan bin kere razı olsun bu kadar ilgili sabırlı iyi kalpli bir doktor görmedim.. beni ameliyat öncesi aon ana kadar sakinleştiren üzülme elimden gelenin en iyisini yapıcağım diyip motive eden doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Kızlar olmak isteyenler doktorunu iyi seçip olsunlar bu ameliyatta en önemlisi doktor. Darısı olmak isteyenlerin başına doktoruma burdan bir kez daha cok cok teşekkür ediyorum :)
Merhaba geçmiş olsun dr şehir ve ücret hakkında bilgi yazmamışsinız ? Umarim istediginiz gibi olur sonuc

Özgür Kartala ameliyat oldum istanbulda hastanede 6500 e oldum klinik fiyatı 5000 diye biliyorum.. Henüz bakmadım bakınca sonucla ilgilide yazacağım

X