Labioplasti ameliyatı oldum .

Neye inanmak istediğimle alakalı bir durum değil ki bu, bizzat kendim yaşamış ve olan kişilerle konuştuklarımdan yola çıkarak yazdığım bir şey. Korkunç bir görüntü olmasada muhteşem bir görüntü olmuyor zaten ilk başlarda. Yine de siz böyle diyorsanız ne mutlu, geçmiş olsun
Doktorunuz kimdi ben de olacam da özgür kartal ve gökçen Erdoğan arasında kaldım

Ben de bu ameliyatı olmuş biri olarak şunu söylemek isterim ki öyle anlatıldığı gibi laylay lom bir ameliyat değil kesinlikle.öyle iki gün sonra işe gidilir diye bir durum İnanın çok nadirdir.ameliyat sonrası acı zaten olmuyor çünkü zaten ağrı kesiciniz yapılmış oluyor ve hala anestezinin etkisi oluyor..ben süreci acılı sancılı geçirmiş biri değilim.aksine birçok kişiye göre rahat geçiriyorum ama zor bir süreç özellikle psikolojik açıdan.çünkü bir gününüz bir gününüzü tutmuyor.bir gün çok iyiyken diğer gün ödeminiz artmış olabiliyor.sancınız olabiliyor.şekil deseniz en az bir ay hiç takılmamak lazımmış ama ne mümkün.beklemek zor geliyor insana.zaman geçmiyor.bir an önce iyileşmek istiyorsunuz.batmalar hassasiyet canınızı sıkmaya başlıyor.herkesin süreci aynı işlemiyor.herkesin iyileşme süreci farklı.burada çok kişiyle konuştum birçoğu ilk ay içerisinde pişmanlık yaşamış ama iki ikibuçuk ay sonra çoğu memnun görüntüden.olacak olanlara şunu söylemek isterim süreç psikolojik olarak zor geçiyor.iyi bir doktor ve sabırr gerekli sadece.
Bu yazı ilaç gibi geldi şu an 10 gün oldu ben ameliyat olalı ve herkes 10 gün içinde mükemmel vs diyimce revizyon mu olsam demeye başlamıştım
Teşekkür ederim yazınız beni çok rahatlattı ❤️

Bu yazı ilaç gibi geldi şu an 10 gün oldu ben ameliyat olalı ve herkes 10 gün içinde mükemmel vs diyimce revizyon mu olsam demeye başlamıştım
Teşekkür ederim yazınız beni çok rahatlattı ❤️
Değişik bir bölge orası bence.milimetrik hesaplar yapmamak gerekir.ama geçiyor. her gün şekli değişiyor bir önceki günü tutmuyor.mükemmel diyenlere net söylüyorum asla inanmıyorum.ödemin on günde geçmesi yaranın iyileşmesi mümkün değil.eski hali ne kadar kötü ise ödemli hali o kadar hoşlarına gidiyor sanırım.sonuçta bir kesi var orda ve hücreler yenilenme için savaşıyor.öyle bir görüntü kimin hoşuna gider ki.ama hepsi geçiyor.hiç bir sıkıntınız kalmıyor.sabretmek çok zor ama geçiyor hepsi.

X