Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman geçer rahmini olarak bu ödemlerEvet geçici bir durum canım ödem var zamanla geçecek
Benim normal halini alması dikişlerin hepsinin düşmesi ve izinin geçmesi 2 buçuk 3 ayı bulmuştu canım..Ne zaman geçer rahmini olarak bu ödemler
1 ayda dikişler düşer tamamen düzelmesi 3 ayi bulur.Ne zaman geçer rahmini olarak bu ödemler
Kaşıntın oldumu pekı cnm? Ben inanılmaz kaşınıyorum 18. Gunum bes gundur.. mantarda degilmiş normal mi sizce ya.daha çok yeni olduğu için size öyle geliyor. görüntünün tamamen oturması için en az 1 ay gerekli. sonuçta dikiş atılıyor, ödem yapıyor, şişiyor vs. ilk zamanlar ben de şikayet ediyordum sanki gözü kapalı dikmiş falan diyordum ama şuan 1 buçuk al olucak ve eskiye göre çok memnunum. tabi ki tamamen simetrik olmuyor yani benimki olmadı ama eski haline göre çok çok iyi. korkmayın her gün dahada iyi gelicek gözünüze
evet canım fazlasıyla oldu, kendi konumda detaylı açıkladımKaşıntın oldumu pekı cnm? Ben inanılmaz kaşınıyorum 18. Gunum bes gundur.. mantarda degilmiş normal mi sizce ya.
Kaşıntı bendede var özellikle klitoris üstündeki dikişler.elime kese alıp haldur huldur dalasım var uyutmuyo o derece.ama şişlikler hala aynıAyy içim rahatladı bıraz cunku kullanmadıgm ılac kalmadı cıdden bırtek antıhıstamınk ii gelıyor gun boyu bıtane kesıor kasıntıyı. İnş biter biran once benm suan 20 gün doldu. On gundr kasınıorm valla
Tam anlamıyla yaklaşık 2buçuk 3 ay ama 1. aydan sonra biraz daha görüntü düzelicek şuan nasılsınız?9 gün önce ameliyat oldum acım kanamam vs çok olmadı rahat hareket edebiliyorum.Fakat görüntü hala çok korkunç boğum boğum şişlikler var sanki orası vajina degilde parmakmış gibi duruyo resmen.Bu geçici bir durum mudur yoksa böyle kalcak mı çok korkuyorum
merhaba benim ameliyat sonrası derimde sertlik meydana geldi otururken çok zorladı beni taşa oturuyormuş gibi derim eski yumuşak haline geri dönecek mi hala otururken o sertliği hissediyorum ve hiç rahat değilim 4.ayım bitti dün.
Aysun hanım bende labioplasti yeni oldum beşimci günümdeyim dikiş yerlerim de sertlik var bide üst iç kısımda küçük top gibi sertlik var geçer mi bunlar sizde oldu mudaha çok yeni olduğu için size öyle geliyor. görüntünün tamamen oturması için en az 1 ay gerekli. sonuçta dikiş atılıyor, ödem yapıyor, şişiyor vs. ilk zamanlar ben de şikayet ediyordum sanki gözü kapalı dikmiş falan diyordum ama şuan 1 buçuk al olucak ve eskiye göre çok memnunum. tabi ki tamamen simetrik olmuyor yani benimki olmadı ama eski haline göre çok çok iyi. korkmayın her gün dahada iyi gelicek gözünüze