- Konu Sahibi zeynepozsy
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce özel bir hastanede labioplasti ameliyatı oldum. Basit bir operasyon diye yaptırdığım ameliyat zulme dönüşebiliyor. Bir çok kişi rahat ameliyat olduğundan bahsediyor ben de bunu göze alarak yaptırdım ama çok da direk dalmamak lazımmış. Yaptığım yanlışları yazmak isterim ki aynı seyleri ceken arkadaşlar olmasın isterim. Çok estetik kısmıyla işim yoktu. Pantolon giydiğimde, temizlik konusunda rahatsız olduğum icin yaptırmak istedim. Kolay basit yorumlarına odaklanarak yaptırmak istedim. Basta dediğim gibi estetik kaygım olmadığından(ve sonuçta kadın anatomisi her kadında benzerdır ne kadar zor olabilir düşüncesiyle) özel bir hastanede kadın hastaliklari doktoruyla görüştüm . Fiyat almadan önce görüştüm bunu böyle sunu şöyle yaparız dedi geçti. Ödemeyi bir kac hafta sonra yaptım. Yarina ameliyata alayım dedi. İkinci defa bakmadan. İş toparlamam gerektiginden sonraki güne anlaştık. Benden sonra sezeryani vardi yarım saatlik araya sıkıştırdılar. Sorun olmayacak basit ameliyat dediler. Ameliyathanede 20 dakikalik operasyon zaten deyip bayılttılar. Çıktığımda güzel bir görüntü vardı. Doktor buz ile ilgili bir sey demedi. Antibiyotik agri kesici ve batikon verdi. 2 hafta pasuman yapmam gerekiyormuş 2.gunun aksami kangren olmuş gibi bölgese şişti ve karardı. Doktor 2. Gunun aksamı buz koymam gerektigini söyledi. Günlerce karapkara ve şiş kaldı. Bu arada 2. Gun buyuk kirmizi bir ip düştü ve doktor muayenede farketmedi ben söyledim erken olmus diyerek güldü gecti. Velhasil kelam. Doktorunuzu iyi seçin, sıcakta terlemeden dolayı yaranın kuruması cok zorlaşıyor enfeksiyon riski artıyor. Kışın olmak en makulu bence, enfeksiyondan sonra 3. Haftamda her aksam nazikçe banyoda yıkayıp saç kurutma makinesiyle kuruttum iyi geliyor. Buz ilk 3 gün bu işin olmazsa olmazıymış. Acı acı tecrübe ettim. Kurşun suyu verdiyse doktor soğuk olarak daha çok işe yarıyor. Kimsenin gözünü korkutmak istemem ama sürecin böyle işleyeceğini bilseydim ameliyat olma istegimi gözden geçirirdimsimdi yaraların iyileşmesini revizyon ameliyatımı bekliyorum