Labioplasti ameliyatı hakkında

fluber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
25
5
36
Arkadaşlar merhaba,

Ergenlik dönemimde aşırı kilo alıp verdikten sonra dikkatimi çekmeye başlayan, sıkıntı veren bu iç dudakların büyüme sorunu giderek, psikolojik bir sorun haline gelmeye başladı. Artık o kısımdan tiksinir hale geldim.

Fil kulağı görüntüsü oldu resmen. o_OO kadar çok doktor araştırması yaptım ki, halen daha ne yapacağımı bilemiyorum. O kadar kararsızlım ki. Hem küçük bir ameliyat diyorlar hem de 5-6 milyardan kapı açıyorlar. Bu iş de ticarete dönmüş.

Tamam yaptıkları işi küçümsemiyorum, kadınların en yakınlarına bile bahsedemedikleri büyük bi sıkıntıyı gideriyorlar ama bu fiyatları da iyi niyetli bulmuyorum. Araştırmalarıma göre İstanbul'da fiyatlar şu şekilde;

*Şule Selvi (Acıbadem Hastanesi Kadıköy) : 10000 - 11000 tl
En absürd fiyat buydu. Sanırım Acıbadem Hastanesi isminden kaynaklı böyle bir fiyat.. Gereksiz pahalı.

*Aylin Bilgin Karabulut : 6,000 - 6,500 tl
*Serkan Oral : 6,500 tl (çok ünlü bir cerrah)
*Fatih Dağdelen: 5000 civarı
*Nazmi Bayçın : 5000 tl
*Arda Katırcıoğlu : 5000 tl (klitorise müdahale ediyor)
*Aylin Kurt : 5000 tl (hastaları çok memnun)
*Hasan Yıldız : Fiyat vermiyor ama forumda bu ameliyatı olan bir hemcinsim yaklaşık 4000 tl vermiş sanırım.

Bu yukarda saydıklarım beni aşıyor, maddi durumu daha yüksek seviyede olan hanımlara hitap ediyor.

Daha makul fiyat veren doktorlar da var tabii.. Hem de araştırdığınızda hastalarının memnun ayrıldığını da görebilirsiniz.

*Korkut Arslan : 3500 tl (çok memnun olan var. Yıllardır bu işi yapıyor. Yurtdışında eğitim almış. Konuya hakim)

*Burcu Kardaş Arslan : 3000-3500 tl olması lazım.
*Hanife Akınoğlu : 3500 tl (ama fiyatta yardımcı olabileceklerini söylediler.)

*Özel Meltem Hastanesi : 3500 tl
*Deniz İşcen : Muayene sonrası fiyat verebileceğini söylüyor.
*Yeşim Yerçok : 4000 tl
*Pelin İlbeyi : 2500-3000 tl
*Defne Erkara : 2500-3500 tl (hastanede olursa 3500)
*Şişli Med Akın Bey : 2000 tl
*Özgür Kartal : 2000 tl

Kafamda deli sorular var arkadaşlar. Bir jinekologa mı yoksa estetik cerraha mı bu ameliyatı olmak gerek? Bir kadın doğumcu, "bu ameliyatı olmayı düşünüyorsanız mutlaka estetik cerraha yaptırın" dedi. Ne yapacağım bilmiyorum. Pişman olmak istemiyorum.

Korkut Arslan - Defne Erkara ve Akın Bey arasında gidip geliyorum. Ameliyatı olanlardan yardım bekliyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

:KK22:

Arkadaşlar, bu ameliyata 4000 tl den fazla vermek israf gibi bişey bence. Fazla bir et parçası kesmek için bu ücretler gerçekten abartılı... Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum tabii.

Tabii ki ucuz etin yahnisi durumu da var, gidip ucuz yapıyor diye ömür boyu pişman olacağımız bi operasyon yaptırmak istemeyiz. Bu da önemli elbette. Makul seviyelerde kalmak şartıyla 3000-3500 tl gözden çıkartılabilir.

Benim asıl merak ettiğim, bu ameliyat sonrası 2-3 gün istirahatın yeterli olacağını söylüyorlar. Bu konuda haklılar mı? Yani ben 2-3 gün dinlensem, sonra oturabilir miyim? Rahatça yürüyebilir miyim?

Ameliyatı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, cevaplarınız benim için çok mühim.

Sevgiler...

Arkadaşlar, bu ameliyata 4000 tl den fazla vermek israf gibi bişey bence. Fazla bir et parçası kesmek için bu ücretler gerçekten abartılı... Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum tabii.

Tabii ki ucuz etin yahnisi durumu da var, gidip ucuz yapıyor diye ömür boyu pişman olacağımız bi operasyon yaptırmak istemeyiz. Bu da önemli elbette. Makul seviyelerde kalmak şartıyla 3000-3500 tl gözden çıkartılabilir.

Benim asıl merak ettiğim, bu ameliyat sonrası 2-3 gün istirahatın yeterli olacağını söylüyorlar. Bu konuda haklılar mı? Yani ben 2-3 gün dinlensem, sonra oturabilir miyim? Rahatça yürüyebilir miyim?

Ameliyatı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, cevaplarınız benim için çok mühim.

Sevgiler...
Merhaba siz sanirim sadece labioplasti yaptiracaksiniz bur fiyatlar bana cok gibi geldi ben de daraltma yaptirmak istiyorum sadece( lazerle ) eperdir ben de arastirma yapiyorum şu sıralar aklımda Turgay Karakaya var gibi 2500 tl ye labioplasti ve kalici flep yapiyor daraltmayi da 3000 tl istiyor

Arkadaşlar Merhaba, uzun süre araştırmalarımdan sonra Hanife Hanım'la bugün son görüşmemizi yaptık haftaya cuma labioplasti ameliyatımı olacağım. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.

Sevgiler...
slm ben 2 hafta önce Hanife Hanıma yaptırdım ve memnunum

Bende bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. Defne Erkara'yı düşünüyorum. Ama meme ameliyatını araştırmaktan buna vakit bulamadım. 2500'den fazla veremem. Bu fiyatlar bana çok abartılı geliyor. Defne Hanım'a bu ameliyatı olanlar memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok mutlu olurum:KK54:

Kızlar bende ameliyat oldum. Şuanda biraz şişliğim kaldı. Klitorisin ordaki hassasiyet azaldı. Ödemlerin tamamen bitmesini bekliyorum. Detayları yazacağım en kısa zamanda.

Kızlar bende ameliyat oldum. Şuanda biraz şişliğim kaldı. Klitorisin ordaki hassasiyet azaldı. Ödemlerin tamamen bitmesini bekliyorum. Detayları yazacağım en kısa zamanda.
Cnm kimme oldun çok zorluk çektin mi?? Hisiszlik var mı acı var mı??

Canım ben Şişli Med Akın Bey'e oldum. Şuan için bişey söylemek zor aslında. Ameliyatın net sonucu için 3 ay beklemek lazım deniliyor, ama şuanda da görüntüden memnunum.

Hissizlik yok, biraz ödem var ne yazık ki. Ama kesiler var sonuçta, o kadar olur.

Acı var mı?? Ben korkuyorum yaşım daha çok genç hissizlik olur acı olur diye
1 Eylülde üye olmuşsun,tüm yazıların labıoplasty Hakkı'nda sorular. Birçok kişi ameliyat oldu sana cevap verdi. Hâlen korkuyorum endişelerim var diyorsun!
Gerçekten bu ameliyatı olmakta ihtiyacın varmı,Cidde'n ameliyat düşünüyormusun merak ediyorum... Hiç doktorla görüştünmü?

Arkadaşım, bu ameliyatı olmaya karar verdiysen acısını ödemini filan düşünmeyeceksin artık. Arzum hanıma katılıyorum. Gerçekten bu ameliyatı olmayı istiyor musun bunu iyi düşün.

Benim mesela rüyalarıma giriyordu artık. Koca koca dudaklar, tuvalette temizlenirken vs.. sinirlerimi bozuyordu artık. Yani bunun sırf görüntü ile de alakası yok. Olayın psikolojik boyutu da var. Pantolon giydiğimde o sarkık et sıkışınca yolda filan ne yapacağımı şaşırıyordum. =D Onun dışında, o büyük dudaklarım terleme yapıyordu bu da sık sık beyaz sivilcemsi şeyler çıkmasına sebep oluyordu.

Bu ameliyatı olacağına önce kendin içinde karar vereceksin. Acıyor mu dersen, bu kişiye göre değişir. Ben sedasyon yöntemi ile oldum. Çıktım taksiye atladım geldim eve çayımı içtim. Minik minik sızı şeklindeydi. Hatta ben ağrı kesici bile içmedim. Ama bu benim bünyem, herkes farklı bir şey diyemem. 3. gün işime başladım. Otururken dikişler ödemler ağrı yaptı, işte o zaman apranax içtim o da mecburiyetten. İşyerinden izin alabilsem yatardım.

Bunların dışında, şişlikler ve minik kanamalara hazırlıklı olun. Dikişler çok kaşındırıyor, delirtiyor. Bunlara hazırlıklı olun. Bunlar da basit şeyler değil. Kişisel hijyen çok mühim. Ben her tuvalet sonrası batticon kullandım, Allah a şükür enfeksyion vs olmadı.

Benim ameliyatta klitorise dokunulmadığı halde şişlikler dolayısıyla klitoris yandan fırladı ve çok acıdı kaç gün boyunca. Neyse ki Akın Bey i her aradığımda nazik bir şekilde bana bilgiler verdi. Benimle ilgilenen şirin hemşirem de çok iyiydi. Bunların birkaç güne kadar geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi de oldu.

Bir doktorun ameliyat olana kadar değil de ameliyat sonrası da akşamın 10’unda bile telefonunuza cevap vermesi kadar güzel bişey yok. Akın Bey tam bir profesyonel, ilgili bir doktor. Şuan için bir sıkıntım yok, şişliklerimin geçmesini bekliyorum. Yalnızca klitorisim yan kısmından birkaç dikişin olduğu yerlerde ve –haliyle- dudaklarda şişliklerim var. Onlar da yerini yavaştan kaşıntılara bıraktı.

Dikişlerim tamamen düşmedi. Düşseler de şu kaşıntı bitse. =) Diyeceklerim bu kadar üzerimden bir yük kalktı. Tam sonuç için 3 ay beklemek lazım, ama şimdi bile memnunum görüntüden.

Kızlar bende dün yeşim yerçoka ameliyat oldum.. Labioplasti.. Ameliyattan 2 saat sonra arabama bindim eve gittim .. Herhangi bi agrı sızı yada rahatsızlık yok.. Tabi bünyeden bünyeye değişir.. Ama benim cok cok az bi kanamam oldu yok denicek kadar .. Bugun 2. Gün ve şu an araba kullanip dişarda işlerimi hallediyorum.. Aslinda dinlen demişti ama o kadar yogunum ki yatmaya firsatim olmadi.. Sanki adetlisiniz gibi düşünün baskada fark yok :) gayet rahat ve konforlu

Bunların dışında, şişlikler ve minik kanamalara hazırlıklı olun. Dikişler çok kaşındırıyor, delirtiyor. Bunlara hazırlıklı olun. Bunlar da basit şeyler değil. Kişisel hijyen çok mühim. Ben her tuvalet sonrası batticon kullandım, Allah a şükür enfeksyion vs olmadı.

Benim ameliyatta klitorise dokunulmadığı halde şişlikler dolayısıyla klitoris yandan fırladı ve çok acıdı kaç gün boyunca. Neyse ki Akın Bey i her aradığımda nazik bir şekilde bana bilgiler verdi. Benimle ilgilenen şirin hemşirem de çok iyiydi. Bunların birkaç güne kadar geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi de oldu.

Bir doktorun ameliyat olana kadar değil de ameliyat sonrası da akşamın 10’unda bile telefonunuza cevap vermesi kadar güzel bişey yok. Akın Bey tam bir profesyonel, ilgili bir doktor. Şuan için bir sıkıntım yok, şişliklerimin geçmesini bekliyorum. Yalnızca klitorisim yan kısmından birkaç dikişin olduğu yerlerde ve –haliyle- dudaklarda şişliklerim var. Onlar da yerini yavaştan kaşıntılara bıraktı.

Dikişlerim tamamen düşmedi. Düşseler de şu kaşıntı bitse. =) Diyeceklerim bu kadar üzerimden bir yük kalktı. Tam sonuç için 3 ay beklemek lazım, ama şimdi bile memnunum görüntüden.
Ne kadara yaptırdınız acaba doktorlar bu konuda uçuk fiyatlar veriyor , fiyatları duydukça umutsuzluğa kapılıyorum :KK43:

X