Labioplasti 23. Günüm

betulcum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
9
3
28
Merhaba bugün Labioplasti ameliyatımın 23. Günü dikişlerim düşmeye başladı ama sol iç dudağımda dikiş yerleri ayrık duruyo bunu yaşayan var mı? Doktorum 2 ay beklemem gerektiğini ve incelemem gerektiğini söyledi ama incelemeden de olmuyo ayrık bi durum var cünkü ortada? Bu ameliyatı olan arkadaşlarım sizde bu durum oldumu dikişleriniz düşerken dikiş yerleri birbirinden ayrıldı mı?

Bende öyle bir durum olmadı aynı doktora olmuşuz fakat izlerim çok belli oluyor et et üstüne yapıştırılmış gibi duruyor

Bende iz kaldi sanki et et ustundeymis gibi dokununca bile o sekilde hissediliyor yaptirali 1 ay 25 gun falan oldu

Canim perine bolgesinin neresi oldugunu bilmuyorum fakat soyle anlatayim; klitoristin ust tarafi yani pubis bolgesinin hemen alt tarafinda o etli yerin basladigi yer ic dudaklarin ust kismi

Henuz cinsel deneyimim olmadi fakat aci olacagini cok sanmiyorum sadece klitoristim acikta kaldigi icin dar seyler giyince rahatsiz oluyorum cok hafif aci oluyor

Henuz cinsel deneyimim olmadi fakat aci olacagini cok sanmiyorum sadece klitoristim acikta kaldigi icin dar seyler giyince rahatsiz oluyorum cok hafif aci oluyor
Perine bölgesi vajina girişi işe makat arası bölge oradaki dikişlerim acıyor bugün 13.günüm .Kaç günde iyileşir ki bu dikişler iyi bakamamaktan korkuyorum ayrıca ben vajina içine verdiği estriol kremide süremiyorum

Oranin acimasi cok normal bende de ayni sey olmustu cunku tuvalet yaparken silerken vs en cok ordaki dikisler hasar goruyor bende ozellikle sadece o bolgede geceleri dehset kasinti olmustu ama geciyor dikislerin dusunce canini sikma

Bugün kontrole gittim kendinden eriyen değilmiş demekki ki aldı dışardakileri inşallah sonuç güzel olur en azından artık büyük bir vajina girişim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…