Labioplas sonrası dikiş atması acil yardım

safari24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
7
1
29
Merahbalar bundan on gün önce labioplasti ameliyatı oldum. üç gün sonra sol kısımdaki dikiş açıldı ve dudak ikiye bölündü. ve doktorum tekrar dikiş atmamız gerekir dedi genel anesteziyle tekrardan dikişlerim atıldı. Bugün onuncu günüm ve sol kısımdaki dikişler yeniden attı. Yani bir şekilde sol kısımda bir kaynama yada yapışma meydana gelmiyor psikolojim cok bozuldu artık mental sağlığımda bitti. Ağlamaktan yoruldum. Sol kısımdaki dudak iki parça halinde lütfen böyle bir sorun yaşayan varsa yardımcı olabilirmi. O kadar cok acı çektim ki artık öyle kalsın sonra bir şekilde düzeltirim diyorum ama düzeltilmezse diyede korkuyorum ama üçüncü kez bunu yaşamak istemiyorum. Lütfen bilgi ve tecrübe sahibi olanlar mesaj atsın

Dr dan kaynakli olabilir mi? Neden 2 kere dikiş atsinki hareketlerinize vs dikkat edip zorlamadysaniz.
Dr ne diyor bu duruma su an bu şekilde ayrık durması sakıncalı olmaz mi sonrası yanlış kaynarsa dikim işlemi daha zor olur bnce tazeyken tekrar dikim en mantıklısı gibi. Cok geçmiş olsun 🌸

bilmiyorum inanılmaz kötüyüm sağ taraf resmen iyileşmişken. Sol kısımia üçüncü kez dikiş atılacak ama artık iyileşme sürecinde dikiş atılmasıda inanılmaz ağrı ve ödem yapıyor. Psikolojim bitti artık. İlk dikişler atıp tekrar atılan dikişlerden sonra hiç hareket etmeden yattım hep. Yani bu şekilde iyileşse sonrasında bir çözümü varmıdır bunun. Yada doktor değiştirsem ne kadar doğru bir çözüm olur

Dr dan kaynakli olabilir mi? Neden 2 kere dikiş atsinki hareketlerinize vs dikkat edip zorlamadysaniz.
Dr ne diyor bu duruma su an bu şekilde ayrık durması sakıncalı olmaz mi sonrası yanlış kaynarsa dikim işlemi daha zor olur bnce tazeyken tekrar dikim en mantıklısı gibi. Cok geçmiş olsun 🌸
Siz bu ameliyatı geçirdnizmi?

bilmiyorum inanılmaz kötüyüm sağ taraf resmen iyileşmişken. Sol kısımia üçüncü kez dikiş atılacak ama artık iyileşme sürecinde dikiş atılmasıda inanılmaz ağrı ve ödem yapıyor. Psikolojim bitti artık. İlk dikişler atıp tekrar atılan dikişlerden sonra hiç hareket etmeden yattım hep. Yani bu şekilde iyileşse sonrasında bir çözümü varmıdır bunun. Yada doktor değiştirsem ne kadar doğru bir çözüm olur
O şekilde iyilesrse ama ayrık kalmayack mi doktorunzla bi konusup ona gore yol izleyn bnce, doku o şekilde iyilesirse o asamadan sonra dikiş daha zor olablr görüntü açısından

O şekilde iyilesrse ama ayrık kalmayack mi doktorunzla bi konusup ona gore yol izleyn bnce, doku o şekilde iyilesirse o asamadan sonra dikiş daha zor olablr görüntü açısından
doktorumla konuştum iyileştikten sonra tekrar işlem yapıp dikiş atıcam dedi. Gerçekten tükendim. Teşekkür ederim yardımınız için 🌸

Merhaba.Ben de 12 gün önce aynı ameliyatı oldum. Benim de üçüncü gün dikişlerim açıldı.Çok acı çekiyorum.Sizinle İletişime geçebilir miyiz?

X