Labiaplasty(Labioplasti) Hikayem. Revizyon Yaptırmak İstiyorum.

ugrasdur

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
17
5
29
Merhaba, 25 yaşındayım. Lütfen hikayemi okuyun ve benim gibi pişman olmayın.

Yaklaşık 4 ay önce labiaplasty(labioplasti) ameliyatı oldum. Sonuçtan memnun değilim ne yazık ki. Labia minoramın bir tarafı uzundu ve buruş buruştu. Sadece o kısmı düzelttirmek istiyordum ancak doktorum iki tarafı da eşitlemek için iki tarafa da operasyon gerektiğini söyledi. Tamam dedim.
Genel anestezi ile ameliyat geçirdim, yani baygındım. Ameliyattan sonra sedyeden yatağa geçerken dikişlerimden biri patladı. Ve beni local anesteziyle yeniden operasyona aldılar. Ancak çok stresliydim ve dayanamıyordum yatağın kenarını tut dedi doktorum sanki 1930'larda falanız çığlık atıyorum bir yandan dikiş dikiliyor, yine de olmadı oldurulamadı bir şekilde bunların üzerine yeniden uyutulup ameliyata alındım.
Ameliyat sonrası ise hiç internette çoğu kişinin yazdığı gibi kolay geçmedi benim için. 3-4 güne işe dönmeyi bırakın, en az bir hafta düzgün yürüyemedim, dik oturamadım. 2 hafta yataktan pek çıkmadım. Psikolojim bozuldu, kendime nasıl böyle bir şey yaparım diye moralim çöktü. Hala hematomlarımdan biri duruyor boncuk gibi.
Sonuçtan memnun kalıp kalmadığıma karar vermem bile çok uzun sürdü. Kararımı verdim memnun değilim.
Üstüne iki kez anestezi verdikleri için bana iki ameliyat olmuş gibi ücret ödemek zorunda kaldım.
Labia minoram fazla kesildi. Klitorisimin iç dudağa bağlandığı kısım havada duruyor. Yani bağlanmıyor doğal bir şekilde, klitoristen aşağı devam eden kısmın tek tarafı havada duruyor. Ekteki internetten bulduğum fotoğraflarda benimkine benzer görseller var anlatamadıysam. 2 ve 3üncü fotoğraflar bulduğum bir revizyon. Ameliyatım her anlamda b*k gibi geçti, travmatikti, bir ameliyat resmen 3'e bölündü, aklımda bir sahne var ayaktayım soydular beni bi de niyeyse bacaklarımdan kanlar akıyordu pembe çoraplarım vardı üstüne damlıyordu bunu hatırlıyorum korku filmi gibi yani. İyileşmem çok uzun sürdü, bırakın bir ay sonra sex yapmayı kendime dokunurken bile irkiliyordum (mastürbasyondan bahsetmiyorum, sadece dokununca bile rahatsız oluyordum). Ocak ayındaki ameliyattan sonraki ilk cinsel birlikteliğim temmuz ayında oldu öyle diyim.

Revizyon ameliyatı yaptırmak istiyorum ancak aynı acıları tekrar çekmek gerçekten hiç çekici gelmiyor. Revizyon yaptırmış ve memnun olanlar varsa aranızda doktor tavsiyesi bekliyorum.

Bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız lütfen doktorunuza çizerek anlatın tam olarak ne istediğinizi çünkü belli ki konuşarak anlatamamışım ben. Doktorunuz eğer ameliyatın çok kolay olduğunu söylüyorsa lütfen ona sorun kim için kolay? Sizin için mi yoksa benim için mi kolay diye. Labioplasti ameliyatı her ne kadar bir kadının özgüvenini ve konforunu yerine getirebilecek bir değişim yaratabilse de, sonuçlar her zaman beklediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki. Revizyon ameliyatımı olduktan sonra yazıma eklemeler yapacağım. Kendinizi sevin. Organınızı sevin. Gerçekten çok büyük problemler yaşamıyorsanız bu ameliyattan çekinin. Gerçekten doğal yapısı gibi olmuyor yani.

---EKLEME---

Revizyonumu 9 Şubat'ta Özgür Kartal'a yaptırdım.

Memorial Hastanesi'nde ameliyat oldum, Dr. Özgür Kartal'la önceki ameliyatımdan sonra ilk görüşmeye gittiğimde çok ilgiliydi, herhangi bir muayene ücreti alınmadı, her sorumu yanıtladı daha önce yaptığı revizyon fotoğraflarını gösterdi. Yaklaşık bir ay önce sanırım 2. kez görüşmeye gittim ve revizyon yaptırmaya karar verdim. Ameliyat hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum, aynı olması gerektiği gibi bayıldım ayıldım ve bitmişti yani. Geçen seferki gibi bir oturamama hali yoktu, ilk gün bağdaş kurabildim resmen. Şimdi biraz kaşıntım var dikişlerden ötürü ama başka bir problemim yok. Geçen seferki ameliyatımla kıyasladığımda dikişlerim resmen görünmüyor bile bu sefer. İncecik nakış gibi resmen. Diğer doktor beni yorgan iğnesiyle falan dikti heralde.
Eski doktorun bozduğunu bu kadar düzeltebilirdi herhangi biri yani. Çok teşekkür ederim. Bakalım iyice şekli oturunca nasıl olacak bekliyoruz. Geçen sene Ocak ayında ameliyat olmuştum yani 1 sene geçti üstünden diğer ameliyatımın revizyon yaptırmadan önce ve bu bir senedir çekmediğim kalmadı gerçekten psikolojik olarak :KK70: Şuan çok rahatlamış hissediyorum bu yüzden. Yani hiç yoktan iyidir klitorisim artık labiama bağlanıyor.

Hiç bulaşmayın bu işe hakkaten 20 cm falan değilse iç dudaklarınız. Keşke diyorum keşke ilk doktor karşıma hiç çıkmasaydı ve ben ilk ameliyatımı da Özgür beye olsaydım. O zaman çok çok daha estetik görünebilirdi bana bence. Birinin bozduğunu düzeltmek de kolay değil sonuçta.. Neyse olay böyle kızlar çok bi şey kestirmek istiyorsanız saç falan kestirin valla benden demesi. :KK70:

Eklentiler

• IMG_20200518_171215.jpg
    IMG_20200518_171215.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 3.301
  • IMG_20200518_165919.jpg
    IMG_20200518_165919.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 3.292
  • IMG_20200518_165925.jpg
    IMG_20200518_165925.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 3.416
Son düzenleme:

Yaklaşık 4 ay önce labiaplasty(labioplasti) ameliyatı oldum. Sonuçtan memnun değilim ne yazık ki. Labia minoramın bir tarafı uzundu ve buruş buruştu. Sadece o kısmı düzelttirmek istiyordum ancak doktorum iki tarafı da eşitlemek için iki tarafa da operasyon gerektiğini söyledi. Tamam dedim.
Anestezi ile ameliyat geçirdim, yani baygındım. Ameliyattan sonra sedyeden yatağa geçerken dikişlerimden biri patladı. Ve beni local anesteziyle yeniden operasyona aldılar. Ancak çok stresliydim ve dayanamıyordum bu yüzden yeniden uyutulup ameliyata alındım.
Ameliyat sonrası ise hiç internette çoğu kişinin yazdığı gibi kolay geçmedi benim için. 3-4 güne işe dönmeyi bırakın, en az bir hafta düzgün yürüyemedim, dik oturamadım. 2 hafta yataktan pek çıkmadım. Psikolojim bozuldu, kendime nasıl böyle bir şey yaparım diye moralim çöktü. Hala hematomlarımdan biri duruyor boncuk gibi.
Sonuçtan memnun kalıp kalmadığıma karar vermem bile çok uzun sürdü. Kararımı verdim memnun değilim.
Üstüne iki kez anestezi verdikleri için bana iki ameliyat olmuş gibi ücret ödemek zorunda kaldım.
Labia minoramın fazla kesildiğini düşünüyorum. Klitorisimin iç dudağa bağlandığı kısım havada duruyor. Yani bağlanmıyor doğal bir şekilde, klitorisimin tek tarafı havada duruyor. Ekteki internetten bulduğum fotoğraflarda benimkine benzer görseller var anlatamadıysam. 2 ve 3üncü fotoğraflar bulduğum bir revizyon.

Revizyon ameliyatı yaptırmak istiyorum ancak aynı acıları tekrar çekmek gerçekten hiç çekici gelmiyor. Revizyon yaptırmış ve memnun olanlar varsa aranızda doktor tavsiyesi bekliyorum.

Bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız lütfen doktorunuza çizerek anlatın tam olarak ne istediğinizi çünkü belli ki konuşarak anlatamamışım ben. Doktorunuz eğer ameliyatın çok kolay olduğunu söylüyorsa lütfen ona sorun kim için kolay? Sizin için mi yoksa benim için mi kolay diye. Labiaplasty ameliyatı her ne kadar bir kadının özgüvenini ve konforunu yerine getirebilecek bir değişim yaratsa da, sonuçlar her zaman beklediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki. Revizyon ameliyatımı olduktan sonra yazıma eklemeler yapacağım. Kendinizi sevin. Organınızı sevin. Gerçekten çok büyük problemler yaşamıyorsanız bu ameliyattan çekinin.
Ayyy ne kötü bir durum bende oysaki bende düşünüyordum heveslenmiştim araştırma yapıyordum iyi ki denk geldim. Ve tekrar korkmaya başladım vazgeçtim sanırım

Çok geçmiş olsun. Revizyon için kime olacağınıza karar verdiniz mi? Hekim seçmek gerçekten çok zormuş. 10 yıldır hala araştırıyorum. Gözüm korkuyor 😕

Çok geçmiş olsun. Revizyon için kime olacağınıza karar verdiniz mi? Hekim seçmek gerçekten çok zormuş. 10 yıldır hala araştırıyorum. Gözüm korkuyor 😕
Tesekkur ederim :KK43: Internette Ozgur Kartali cok met ettiklerini gordum gectigimiz hafta gorusmeye gittim, ona yaptirmayi dusunuyorum suan ancak daha beklemem gerekliymis hassasiyetim oldugu icin. Gittigimde bir kadin cikiyordu muayenehanesinden ve asiri memnundu bir hafta once ameliyat olmustu ve hic agrisi olmadigini soyledi inanamadim. Ozgur bey de cok ilgiliydi gercekten yaptigi revizyonlari gosterdi yeniden bir umut bakalim..

Tesekkur ederim, revizyonumu Ozgur Kartala yaptirmayi dusunuyorum, gecen hafta gorustum ancak hala hassasiyetim oldugu icin hemen ameliyat olamayacakmisim ne yazik ki
Evet ikinci islem ilkinin tamamen iyilesmesinden sonra oluyormus ben ilk ameliyatimi basarili bir sekilde atlattim sukurler olsun insallah sizde zamani gelince guzel sonuclar alirsiniz.

2 gün önce deli cesaretiyle gidip daha önce görüştüğüm bir kadın doğum uzmanına lokal anesteziyle operasyonu oldum. Hala inanamıyorum. Öyle hemen ayağa kalktım hiç acı hissetmedim diyenlere şüpheyle bakıyorum. İlk gün operasyondan sonra ağrı kesici iğne yapıldı. Eve döndüm ve iğnenin etkisi geçmeye başlayınca fena bir acı ve yanma başladı. 3 ağrı kesici alarak uyuyabildim. Ben kendi başlığımda da süreci paylaşmaya devam edeceğim. Şimdilik bakmıyorum bile 😕

2 gün önce deli cesaretiyle gidip daha önce görüştüğüm bir kadın doğum uzmanına lokal anesteziyle operasyonu oldum. Hala inanamıyorum. Öyle hemen ayağa kalktım hiç acı hissetmedim diyenlere şüpheyle bakıyorum. İlk gün operasyondan sonra ağrı kesici iğne yapıldı. Eve döndüm ve iğnenin etkisi geçmeye başlayınca fena bir acı ve yanma başladı. 3 ağrı kesici alarak uyuyabildim. Ben kendi başlığımda da süreci paylaşmaya devam edeceğim. Şimdilik bakmıyorum bile 😕
Çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi gider sürec

Anestezi ile ameliyat geçirdim, yani baygındım. Ameliyattan sonra sedyeden yatağa geçerken dikişlerimden biri patladı. Ve beni local anesteziyle yeniden operasyona aldılar. Ancak çok stresliydim ve dayanamıyordum bu yüzden yeniden uyutulup ameliyata alındım.
Labia minoramın fazla kesildiğini düşünüyorum. Klitorisimin iç dudağa bağlandığı kısım havada duruyor. Yani bağlanmıyor doğal bir şekilde, klitorisimin tek tarafı havada duruyor. Ekteki internetten bulduğum fotoğraflarda benimkine benzer görseller var anlatamadıysam. 2 ve 3üncü fotoğraflar bulduğum bir revizyon.

Bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız lütfen doktorunuza çizerek anlatın tam olarak ne istediğinizi çünkü belli ki konuşarak anlatamamışım ben. Doktorunuz eğer ameliyatın çok kolay olduğunu söylüyorsa lütfen ona sorun kim için kolay? Sizin için mi yoksa benim için mi kolay diye. Labiaplasty ameliyatı her ne kadar bir kadının özgüvenini ve konforunu yerine getirebilecek bir değişim yaratsa da, sonuçlar her zaman beklediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki. Revizyon ameliyatımı olduktan sonra yazıma eklemeler yapacağım. Kendinizi sevin. Organınızı sevin. Gerçekten çok büyük problemler yaşamıyorsanız bu ameliyattan çekinin.
İste bu goruntu korkutuyor beni bu okuduklarim cokgecmis olsun bende karar verme asamasindayim.Surekli ugrastigim enfeksiyon durumu beni yildirdi goruntuyu gectim sagligimi cok etkiliyor.Uzun kisimlardan ne olursa olsun nekadar dikkat edersem ediyim enfeksiyon eksik olmuyor.Tayt giymek falan hayal zaten bunalmis durumdayim.Revizyon oldunuzmu siz kime yaptirmistiniz yazin da gitmeyeyim tekrar gecmis olsun.

Benim de aklıma hiç yatmıyor, galiba durup duruken yaptırmamak gerek, ama illaki gereken sorunlar var galiba

İste bu goruntu korkutuyor beni bu okuduklarim cokgecmis olsun bende karar verme asamasindayim.Surekli ugrastigim enfeksiyon durumu beni yildirdi goruntuyu gectim sagligimi cok etkiliyor.Uzun kisimlardan ne olursa olsun nekadar dikkat edersem ediyim enfeksiyon eksik olmuyor.Tayt giymek falan hayal zaten bunalmis durumdayim.Revizyon oldunuzmu siz kime yaptirmistiniz yazin da gitmeyeyim tekrar gecmis olsun.
Yaptiricam guncellicem ameliyat olunca

Merhaba hangi sehirde ameliyat olucaksiniz bende siizn gibi madurum iki kez ameliyata girdim bi gun arayla ve iliskide muthis canim aciyor ne yapacagim bilmiyorum rezerve yapmayi dusunuyorum. Arkadaslar saglik sorununiz yoksa bu ameliyati cidden olmayin cok agrili cok nemli bolge olduguz icin zor iyilesiyor

Merhaba, kime olduğunuzu özelden yazabilir misiniz

X