- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
-
- Konu Sahibi lavinia1688
doktorum cinsel hayatıma cokktan başalyabılecegımı soyledı ancak ben kaygılar tasıdıgım ıcın bırlesme yasayamıyorumm burda kı arkadaslardan psıkolojık bır destek beklıyorum ama kımse yok galıbaa:2::2::2:
canın yandıysa eger bıraz daha bekle derim arkadaşım.iyileşme sürecin biraaz daha uzun sürüyor olabilir.benim ameliyattan sonra bir acım olmadı ilişkide ancak ben de 2 ayımı doldurduktan sonra yaşamıştım ve tamamen iyileşmiştim.ameliyattan sonra ilk ilişkide canın acıyacak diye bir şey yok yani
gerçekten mi tekrar dktr gitsem mi diye düşünüyom elime bile pütr pütr geliyor ya ilşki deseniz olmadı canım çok yandı vazgeçtik 25 gün oldu bekliyim mi kızlarr yardım edinn
buradaki değerli arkadaşlar nerede ve hangi dr.a gittiniz eğer site kurallarına aykırı değilse yazabilirmisiniz.
birde operasyon ve tedavi süreci nasıl işliyor. bildiğim kadarıyla labiaplasti vajina dudaklarında düzeltme mesela bununla birlkte aynı anda daraltma yapılabiliyormu. ben hiç doğum yapmadım buna bir sakıncası varmı. eğer bilginiz varsa lütfen
merhaba labiaplastili arkadaşlar,
ben labiaplasti olalı tam 40 gün geçti ama cinsel hayatıma başlayamadım oysaki doktorum 3 hafta yasak demişti...benim iyilşeme sürecim galiba gec oldu dikişlerimin bile tamamı düşmediği için hep erteledim ancak artık başlamak istiyorum bir kez denedim cok canımm yandı ve birşey olur dikiş açılır filan diye korkup zorlamadım da kendımıne yapacagım eger bıraz daha beklesem 2 ayım dolduktan sonra acıması gecermı yoksa enınde sonunda o acıyı yasayacakmıyım offf hıc bısey bılmıyorum ne olur yardımcı olun amelıyattan sonrakı cınsel hayatınızda bıraz bahsedermısınızz ??:2::2:
canım valla benim ilk 48.gün oldu ama ben mahfoldumm olurken cok agladım ve cok canım yandı 53.gün tam manasıyla oldu dıyebılırım senın daha 25gun olmuş cok erkenn daha genede sen bılırsın