• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

labaquick ve miratech gebelik testleri

UMUDUMSABRIM

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
277
121
18
kızlar merhabalar herkeze tüm umutlarımızı bağladığımız gebelik testlerinin bizi üzmüş olması çok kötü bir duygu durumu manevi çöküntü sebebi benim başıma gelen gibi labaoick gebelik testi sonucumu görüp 11 aydır beklediğim an diye havalara uçarken ertesi sabah idrarla miratech negatif sonuçla yaşadığım çöküntü test görselleri labaoick
index.php
index.php

miratech sonuçları
index.php

kızlar merhabalar herkeze tüm umutlarımızı bağladığımız gebelik testlerinin bizi üzmüş olması çok kötü bir duygu durumu manevi çöküntü sebebi benim başıma gelen gibi labaoick gebelik testi sonucumu görüp 11 aydır beklediğim an diye havalara uçarken ertesi sabah idrarla miratech negatif sonuçla yaşadığım çöküntü test görselleri labaoick
index.php
index.php

miratech sonuçları
index.php

Bence kan vermrlisiniz.
Ben kizimda labaquick ile tam 5 gu kala ogrendm

Laboquick kesinlikle çok hassas bir test ancak bunda çok bekletmissiniz sanırım. Eğer o çizginin rengi pembeyse kesin var bişey gri ise buharlasma cizgisi oluyor. Bir ay başıma böyle bir şey geldi. Oyüzden en iyisi kan testi
Ben adetim 3 gün geçince yaptım ikiside eşit koyulukta çıktı.

Laboquick kesinlikle çok hassas bir test ancak bunda çok bekletmissiniz sanırım. Eğer o çizginin rengi pembeyse kesin var bişey gri ise buharlasma cizgisi oluyor. Bir ay başıma böyle bir şey geldi. Oyüzden en iyisi kan testi
Ben adetim 3 gün geçince yaptım ikiside eşit koyulukta çıktı.
kızlar bu sabah labaquickle yeniden yaptm yine negatif hiç çizgi yok o silik çıkan bozukdu sanırm sevindiğimle kaldım sonuç hüsran:KK43:

Back