la roche posay ürünleri hakkında bilgisi olanlar bakın lütfen

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
arkadaslar cildim hassas ve karma bu ürünün hangi serisini kullanmamı tavsiye ederseniz effaclar serisindeki tonigi mutlaka kullanmak istiyorum ama bilgilendirin beni lütfen jel olarak hangisi,tonik ve nemlendirici olarak hangileriiii a.s.

arkadaslar lütfen yardım edin bu ürünün sıkılastırıcı tonigi lazım ama cldim biraz hassas

Effaclar sıkılaştırıcı, mikro-soyucu tonik içeriğindeki temizleyici maddeler ve sıkılaştırıcı LHA ile ciltteki gözeneklerin küçülmelerini sağlar ve tıkanmalarını engeller. Ultra-fresh soyucu formül cilde anında temiz ve arınmış hissi verirken, La Roche Posay termal suyu da cilt nemini korur ve cildi yatıştırır. Böylece cildin temiz, bağlıklı ve rahat kalması sağlanır. Teker teker soyma özelliği ile hiçbir irritasyona sebep olmaz, en hassas cilt tiplerinde bile güvenle kullanılabilir

tonik olarak bunu düsünüyorum umarım cildime zarar vermez temizleyi jel ve nemlendirici olarak hangilerini kullanabilirim cildim cok yağlı degil

ben effacların temizleme jelini kullanıyorum cildim yağlı doktora gitmiştim bu ürünü önermişti cildimi temizlemek için bence kaliteli bir ürün ben çok memnunum hatta effacların toniğinide almayı düşünüyorum ama biraz tuzlu sanırım...

ben kullandim canim.ürünler cok sade.yani kimyasal icerikleri olabildigince az. ama etkisinin de bununla orantili oldugunu düsünüyorum ben.yani ne iyi diyebilirim ne kötü.

bögürtlenn la roche posaydanmı bahsediyorsun cnm öyleyse bana önerebilecegin baska ürünler varmı

la roche posay ürünlerinin bir kağıdı var bende baktım yağlı ciltler için olan seride effacları yazmış sanırım yağlı ciltler için...

canim benim tavsiyem cildinle hic oynamamandan yana.o hattayi bizzat ben yaptim.cildim cok düzgündü benim.sonra ama soguk bi ülkeye tasininca soguktan kurudu ve hasaslasti.ucuzundan pahalisina denemedigim ürün kalmadi.sonuc;durmadan dahada kötüye giden bi cilt.simdi hic birsey killanmiyorum.arada bir herhangi bi nemlendirici sürüyorum o kadar.cildim kendini toparladi yavas yavas.ben bidaha kurcalamayi düsünmüyorum.hele bizim cilt tipimiz en sorunlu cilt tipi.aman derim yani.....
ama illa krem kullancam diyosan la roche posay kullan.varla yok arasi bi krem cünkü.

tsk ederim cnm sanırım en iyisi hafif bir nemlendirici kullanmak cunku bende kararsız kaldım birde bebak konusunu okuyorum saatlerdir biberiye sabunuyla onu kullanmayı düsünüyorum

la roche posay. tolerıane temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum, güzel nemlendiriyor,beyaz tenliyim cildim hassas iyi olduğunu düşünüyorum

arkadaşım benim cilt tipim de hassas ve karma ben toleriane serisinden çok memnunum.çok güzel temizliyor effaclar serisi yağlı ciltler içindir sana uygun olmaz

kızlar benim cildimde yağlıdır ve öyle her ürünüde kullanamam ya sivilce yapar ya kızartır biraz hassastır anlıycağınız ama bu marka yüzüme çok iyi geliyo bebek gibi yumuşacık oluyorum kullandığımda:ecrin_bebek: göz çevresi için bi nemlendiricisini ve effaclar serisinin nemlendiricisini kullanıyorum kullandığım nemlendiricinin matlaştırma özelliği var sürdükten sonra yağlı görünümü kalmıyor ayrıca sıkılaştırıcı toniğini kullanıyorum hepinize tavsiye ediyorum ben çok memnunum.Bişey daha ekliyim bunları kullanmadan önce dermalogica nın pirinç tozu peelingini yapıp arkasından bahsettiğim ürünleri kullanırsanız ilk kullanımda inanılmaz bi fark görüceksiniz cildinizde siyah noktalara çok iyi geliyor bu peeling

kızlar ben vichy normaderm temizleme jeli ve nemlendirici kullandım, temizleyici güzel geldi yağı dengeledi ama krem berbat resmen alnım pütür pütür oldu ve inş. sivilceye dönüşmez. bir daha hayatta sürmedim. şimdi jelde bitti. bende la roche posay effaclar jel almayı düşünüyorum inş. iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…