Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriLa Roche-Posay güneş ürünleri kullananlar...
Iki yazdir kullaniyorum oncelikle cok iyi koruduğunu soyleyebilrim ama cildim kuru o yuzden oncesinde nemlendirici kullanmazsam cok kotu gözüküyor yagsiz parlatmayan bir urun.baska markalara baksam denesem mi diyorum yine la roche aliyorum :)
ben kullanıyorum la roche. kıvamı çok iyi, geçenlerde yine eczaneden annem bi güneş kremi almış, sürünce yüzüm yapış yapış oldu, hemen la roche e döndüm. dediğim gibi eğer sürmek zor oluyor diyorsan kesinlikle bunu öneririrm. hem cildi e güzelleştiriyor, yumuşacık yapıyor. denemelisin
anthelios ac mat olanı kullanıyorum yağlı cilt için 30 faktör.. pek memnun değilim malesef, beyaz iz bırakıyor yapış yapışlık var biraz ve yüzümden ter fışkırıyor resmen.. yani tamam yaz günü sıcak terlememiz normal ama bu kadarı da çok fazla yahu normaldekinin 3 4 katı yani..