- Konu Sahibi bistrogirl
-
Berzu bende la roche kullanıyorum 2 yıldır;şu anda yaşadığım yerde eczanelerde bulamadım aslında çokta memnun kalmadım yeni bi güneş kremi arayışındayım,sebamedin 50+ bebekler için kremini denedim iyi geldi,eczacıda babe die bi güneş kremi çıkmış onu önerdi,avene nasıl Berzu kaç faktörlü seninki benim cildimde karma bu arada..
ben avene 40spf kullanıyorum ama biraz yağlı.parlatıyo yüzümü..şimdi la roche posay 30 spf aldım ama daha kullanmaya başlamadım.avene biter bir kaç güne..başlamak için sabırsızlanıyorum.
Bu arada bi yerde okudum.50 faktör gibi yüksek korumaları kullanmakla 30-25 vs kullanmak arasında çok fark yokmuş.50 sürerek cildimize daha fazla kimyasal sürmekten başka bişey yapmıyomuşuz..artık doğru yalan bilemiyorum ama bana eczacım da söylemişti...bende bu kez 30 aldım..hep 40 kullanıyodum.bide 30 denicem..
bende cok okuyorum,50 faktörün diger 30-40 faktörlülerden pek farki olmadigini.gecen hafta eczaneye gittigimde,cildim günese karsi cok hassas dedim.ozaman 50 faktör en iyisi dedi eczaci.gecen sene cilt doktorumda 50 faktör al demisti.haftaya ciltdoktorumda randevum var yine,tekrar sorucam bunu.
doktoruna sorduktan sonra tekrar buraya yazarsan sevinirim canım.doğru mu yanlış mı bilelim....
herkes bişey söylüyo neye inanalım şaşırdım valla:1no2:
La Roche Posay Anthelios Fluid SPF 30 (yağlı ciltler için)
çok memnunum kaydirigubbakcemile5
Kanka ben de aynını kullanıyorum ama 50 faktör. Ben alırken yoktu eczanede spf 30
Sen her gün kullanıyor musun?
la roche posay anthelios xl fluid 50+ kullaniyorum ilk gecen yaz denedim, ben begendim sahsen .......
Bende gecen yaz la roche posay günes kremini kullandim biri anthelios xl crem,biride anthelios xl fluid`di.her ikisinide yüzüm icin aldim ve 50+faktör.cok güzel korudu,ama makyajda yaptigim icin,crem olani yaglandi bir süre sonra,fluid olanida bi kac saat sonra yüzümü kurutuyordu,geriliyordu cildim.bu yaz icin yine eczaneye gidip arastirdim,sordum denedim ve avenenin günes kremini almaya karar verdim.eczacida cildime uygun aveneyi tavsiye etti,cildim hassas,nemsiz ve karma,testerini alip denedim cok memnun kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?