Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar soyle ki ilk basta kullandigim urunler alttaki sivilceleri cikardi. suan bile bazi yerlerde cikabiliyor ama cok az bir veya iki tane suan cogunlukla kirmiziligi kaldi. onlarda yavas yavas siliklesiyor. lekeler icin duosunu kullaniyorum. urunlerin sonuclari bunlar. benim gibi uzun suredir sivilce derdi cekenlere ornek olsun diye paylastim fotolarimi. cnki bu zmana kadar yapmadigim sey kalmamisti. ama benim cildime la roche posay effacclar serisi iyi geldi. tabiki cok sabir isteyen surec. bazen sivilce ciktikca birakmak istiyordum ama kösenleri gördukce sabrettim. 6 ay kullannalar da iyi sonuclar aliniyormus ben de 6 aya kadar mucize bir sey beklemiyorum zaten. bana 1 ay icinde de baya iyi geldi sonucta. zamanla surecleri yazacgim.
bn snradan kullandigima pisman oldum cnku lekeleri gecmedi.. simdi lazer yaptiriyorum. ve la roche posay bana yaramadi. ama kullanip memnun kalan arkadaslarim var. sivilce hapin agir oldigi icin. o hapi kullananlara doktor la roche posayin h serisini oneriyor. ama maddi imkanin varsa bence hap kullanma lazere git derim.merhaba ben şuan effaclar jel ve effaclar duo yu kullanıyorum . Duo yüzüme sürdüğüm an yakıyor yüzümü belkide sivilce hapı kullandığım için olabilir sizinde yakıyormuydu yüzünüzü ?
merhaba,bende kullanmıştım la roche posay ürünlerini ve lanet ettim git gide kırmızıları ve sivilceleri büyüttü ve iğrenç bi şekilde kabuk bağladı yüzüm belki git gide düzelir dedim devam ettim daha da berbat etti yüzümü şimdi ne yapsam kurtulamıyorumbn snradan kullandigima pisman oldum cnku lekeleri gecmedi.. simdi lazer yaptiriyorum. ve la roche posay bana yaramadi. ama kullanip memnun kalan arkadaslarim var. sivilce hapin agir oldigi icin. o hapi kullananlara doktor la roche posayin h serisini oneriyor. ama maddi imkanin varsa bence hap kullanma lazere git derim.
cok iyi anliyorum seni... ben ilk baslarda memnundum. herkes ilk bas cikadacak sonra sondureceek dedi ama maalesef izleriyle birlikte kaldi. bende lazere basladim. urunlerimi arkadasima verdim o kullaniyor hicbir sey olmadi onda... bazisjna yaramiyor iste.merhaba,bende kullanmıştım la roche posay ürünlerini ve lanet ettim git gide kırmızıları ve sivilceleri büyüttü ve iğrenç bi şekilde kabuk bağladı yüzüm belki git gide düzelir dedim devam ettim daha da berbat etti yüzümü şimdi ne yapsam kurtulamıyorum
ya şu yaşta ergenler gibi geziyorum çok imreniyorum fondotensiz çıkanlara cidden şimdi bu markanın yaptığı koca kırmızılıkları ne yapsam geçiremiyorum lazeri bende denedim canım ama bi süre sonra gene çıkıyo aynı yerden bi işe yaramadı o da bendecok iyi anliyorum seni... ben ilk baslarda memnundum. herkes ilk bas cikadacak sonra sondureceek dedi ama maalesef izleriyle birlikte kaldi. bende lazere basladim. urunlerimi arkadasima verdim o kullaniyor hicbir sey olmadi onda... bazisjna yaramiyor iste.
nasıl cıkıyor ki sonra.. sonucta lazerle cildin ust katmani bir nevi soyuluyor.. ben tekrar eski haline döneni görmedim daha.ya şu yaşta ergenler gibi geziyorum çok imreniyorum fondotensiz çıkanlara cidden şimdi bu markanın yaptığı koca kırmızılıkları ne yapsam geçiremiyorum lazeri bende denedim canım ama bi süre sonra gene çıkıyo aynı yerden bi işe yaramadı o da bende
Valla soyuldu cildim evet ama eskisinden de bir farki yoknasıl cıkıyor ki sonra.. sonucta lazerle cildin ust katmani bir nevi soyuluyor.. ben tekrar eski haline döneni görmedim daha.