Arkadaşlar son 6 ayım stres yüklüydü ve yıllar önce maalesef roacouttane kullanarak kurtulduğum sivilceler kabus gibi geri dönmüştü.. Sonunda doktora gittim, yüzümdeki sivilceler ve izlerinden kurtulmak için.. Bana eritretin verdi, başta epey hassasiyet yarattı. Sonra forumlardan araştırıp effaclar duoyu öğrendim. Cildi nemlendirme konusunda oldukça iyi az bir parça yetiyor, yeni sivilce çıkmıyor, yüzü gün boyu yağlandırmıyor. bu bence çok öenmli çünkü ben terlediğim zaman da yüzümden terleyen biriyim ama bu bile azaldı diyebilirim.. Bir de gözeneklerim de küçüldü gibi sanki (kullanalı 2 hafta anca oldu) yani vaatlerini yerine getiriyor..
Ama sivilceli bir yüzünüz varsa yüzü yağlandırmayan bir temizleyici ile yıkamak, effaclar mikro soyucu tonik ve effaclar jel kullanıp sonrasında da gerekiyorsa sivilce tedavisi ilacınızı kulllanmak günlük rutin olmalı..1 aydır sivilcelerimle ilgili ilk kez bu kadar düzenli bir çaba harcıyorum ve bence bu sefer onları altettim.. üşenmeyip sabredince gerçekten hızlı bir şekilde işe yarıyor.. Bir blogum var, orada önce sonra fotolarını da paylaşmayı düşünüyorum.. İlgilenen olursa buradan da atarım linki.. Bu tarz konularda en inandırıcı durum fotoğraf oluyor çünkü..