Sivilceli Ciltler La Roche Posay Effaclar DUO kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende almıştım geçen sene. 50 tl az da değil yani. ama düzenli kullanmadığım için ,öylesine duruyor evde.

Merhaba kızlar,
Benim sivilce ve yağlı cilt problemim olduğu icin dün cildiyeye gittim ve bana Effaclar yıkama jeli,effaclar duo ve clindoxyl adında sivilce kremi verdi bugün aldım ve denicem insallah sizler gibi yararını görürüm,doktor onaylı kremler oldugu icin sizlerinde rahatlıkla kullanabileceginizi umuyorum:)

Arkadaşlar kullanalı 15 gün oldu ilk basta yüzüm hassaslaştı kızarsı soyuldu ama ben azimle kullanamaya devam ettim 15 gün oldu ve suan kızarıklıklar geçti cildimde hafif soyulma var hala ama cildim gerçekten gözle görülür bicimde düzgünleşti pütürlükler geçti yağlanma cok cok azaldı,şiddetle tavsiye ediyorum👍👍👍

tam anlamda fayda görmek için acaba kaç tüp bitirmek gerekir. bir de süre de önemli.

Arkadaşlar son 6 ayım stres yüklüydü ve yıllar önce maalesef roacouttane kullanarak kurtulduğum sivilceler kabus gibi geri dönmüştü.. Sonunda doktora gittim, yüzümdeki sivilceler ve izlerinden kurtulmak için.. Bana eritretin verdi, başta epey hassasiyet yarattı. Sonra forumlardan araştırıp effaclar duoyu öğrendim. Cildi nemlendirme konusunda oldukça iyi az bir parça yetiyor, yeni sivilce çıkmıyor, yüzü gün boyu yağlandırmıyor. bu bence çok öenmli çünkü ben terlediğim zaman da yüzümden terleyen biriyim ama bu bile azaldı diyebilirim.. Bir de gözeneklerim de küçüldü gibi sanki (kullanalı 2 hafta anca oldu) yani vaatlerini yerine getiriyor..
Ama sivilceli bir yüzünüz varsa yüzü yağlandırmayan bir temizleyici ile yıkamak, effaclar mikro soyucu tonik ve effaclar jel kullanıp sonrasında da gerekiyorsa sivilce tedavisi ilacınızı kulllanmak günlük rutin olmalı..1 aydır sivilcelerimle ilgili ilk kez bu kadar düzenli bir çaba harcıyorum ve bence bu sefer onları altettim.. üşenmeyip sabredince gerçekten hızlı bir şekilde işe yarıyor.. Bir blogum var, orada önce sonra fotolarını da paylaşmayı düşünüyorum.. İlgilenen olursa buradan da atarım linki.. Bu tarz konularda en inandırıcı durum fotoğraf oluyor çünkü..

Arkadaşlar son 6 ayım stres yüklüydü ve yıllar önce maalesef roacouttane kullanarak kurtulduğum sivilceler kabus gibi geri dönmüştü.. Sonunda doktora gittim, yüzümdeki sivilceler ve izlerinden kurtulmak için.. Bana eritretin verdi, başta epey hassasiyet yarattı. Sonra forumlardan araştırıp effaclar duoyu öğrendim. Cildi nemlendirme konusunda oldukça iyi az bir parça yetiyor, yeni sivilce çıkmıyor, yüzü gün boyu yağlandırmıyor. bu bence çok öenmli çünkü ben terlediğim zaman da yüzümden terleyen biriyim ama bu bile azaldı diyebilirim.. Bir de gözeneklerim de küçüldü gibi sanki (kullanalı 2 hafta anca oldu) yani vaatlerini yerine getiriyor..
Ama sivilceli bir yüzünüz varsa yüzü yağlandırmayan bir temizleyici ile yıkamak, effaclar mikro soyucu tonik ve effaclar jel kullanıp sonrasında da gerekiyorsa sivilce tedavisi ilacınızı kulllanmak günlük rutin olmalı..1 aydır sivilcelerimle ilgili ilk kez bu kadar düzenli bir çaba harcıyorum ve bence bu sefer onları altettim.. üşenmeyip sabredince gerçekten hızlı bir şekilde işe yarıyor.. Bir blogum var, orada önce sonra fotolarını da paylaşmayı düşünüyorum.. İlgilenen olursa buradan da atarım linki.. Bu tarz konularda en inandırıcı durum fotoğraf oluyor çünkü..

haklısın foto yükleyebilirsen bizler de tecrübelerin sonucunu görmüş oluruz.
günde kaç defa sürmek gerekir.yoksa sadece yatarkenmi?

Sivilce tedavisinde bir anda kadife gibi bir cilt beklememek gerek ama yeni sivilce çıkmasını engeller ve teniz bir yüze kavuşursak, cilt de zaman içinde kendini yenilediğinden izlerimiz giderek azalacaktır..

Bazı arkadaşlar sormuştu: Aşağıdaki adreste sivilce tedavisi sırasındaki fotolarım var, eritretin kremini kullanmaya başladıktan 4-5 hafta içinde ne derece işe yarayıp yaramadığını görmek amacıyla kendime çektiğim fotolar var. Bu ilacı 8 haftaya tamamlayıp gerekirse başka bir kreme de geçeceğim, yani daha işim uzun.. Bu sırada yüzüm kuruduğu için ve epey de tavsiye edildiği için effaclar duo kullanmaya başladım. Haftada bir fotoları koymaya çalışcam.. Sizler de paylaşırsanız ben de mutlu olurum açıkcası..

http://ezonomikbeauty.blogspot.com.tr

Son düzenleme:
Merhabalar
Ben iki haftadır Effeclar duo ve Effeclar Gel kullanıyorum ve olumlu sonuç almaya başladım.

ben bir tüpü bırakmıştım daha dorusu 2 tüp kullandım sonra bıraktım ii gelmişti baya tkrar başladım işe yarar eminim

Sanırım cilt alışmasın diye ara ara bırakmak gerekiyormuş.
Benim yeni sivilce oluşumuma bayağı etki etti. 3 haftayı geçiyor sanırım kullanmaya başlayalı, memnunum. Tabii lekelerim var ancak onlar için zaman lazım, farkındayım

Sanırım cilt alışmasın diye ara ara bırakmak gerekiyormuş.
Benim yeni sivilce oluşumuma bayağı etki etti. 3 haftayı geçiyor sanırım kullanmaya başlayalı, memnunum. Tabii lekelerim var ancak onlar için zaman lazım, farkındayım

canım bir buçuk tüpe kadar süperdi ama sonra sanki devam etmedi ama şimdi aradan kaç ay geçti elimde kalcağna kullanayım dedim birqaz lekeler ve akneler var bendede aknelerden kalma ama bakalım benle de paylaşırsan sevinirim gelişmeleri

Ben 2-3 yıldır Effaclar Duo kullanıyorum.
Yüz yıkama jeli ile birlikte.
Çok memnunum, bende pko olması nedeniyle ciddi büyüklükte içi irin dolu sivilceler oluyordu.Doktor önermişti.
Sivilce izlerine çok yardımı dokunmadı ama o kıpkırmızı izler yok cilt tonum artık birbirine yakın:)
Bir de tonik var ama hergün kullanmıyorum kurutuyor yüzümü.
Sadece yatarken clindoxyl kullanıyordum, sabah yüzümü yıkadğım gbi duo..
Yaz aylarında da duonun üzerine mutlaka mutlaka güneş kremi.
Onun dışında cidden kuru bir cilt ise yine la roche possay'in cicaplastı da öneririm, Duoya göre aşırı yoğun yüzünde incecikte sürsen tabaka halinde kalıyor ama çok nemlendiriyor.

Ben de effaclar duo kullanmak istiyorum... alıp almamakta kararsızım... o kadar çok para harcayıp işe yaramayan ürünler aldım ki bıktım artık ...komedon, siyah nokta ve gözeneklere çare istiyorum artıkk ... :KK52:

Ben de effaclar duo kullanmak istiyorum... alıp almamakta kararsızım... o kadar çok para harcayıp işe yaramayan ürünler aldım ki bıktım artık ...komedon, siyah nokta ve gözeneklere çare istiyorum artıkk ... :KK52:

bu ürünü kullanırken ne gibi bir fayda yada gelişme beklememiz gerekebilir* ben de de var ama düzenli kullanmıyorum.

Ben aldım üç gündür düzenli yatmadan önce kullanıyorum(önceden kullandığım ürünler daha zahmetli olduğu hiç üşenmiyorum) Eczaneye gittiğimde duo yu istedim fakat eczacı cildime bakarak effaclar k nın daha uygun olduğunu söyledi... Yüz yıkama jeli tonik ve effaclar k aldım , üstelik hepsine 85 tl verdim:21: (fakat jel küçük boy) kullanımına gelince her gece yatmadan önce ilk jelle yüzümü yıkıyor ardından tonik yapıyor ve kuruduktan sonra effaclar k sürüyorm hafif bir yanma oluyor ama öyle çok rahatsız edici değil...sabahları yine sadece jelle yıkıyorum...faydasına gelince şimdi aynadan yine kontrol ettim :KK76: ve yıllarca o kadar ürün kullanıpta yok edemedim siyah noktalar % 60 gitmiş özellikle burun üzerindekiler yanaklarda ki gözeneklerde de gözle görülür küçülme var.. yani ben üründen memnun kaldım uzun süre kullanımda sanırım bütün siyah nokta komedonlar ve iri çıkmaya çalışıpta haftalarca gitmeyip çıkamayan sivilcelerden kurtulacağım gibi görünüyor :KK34:

merhaba,

bende yaklaşık iki haftadır temizleme jelini toniğini ve duo+ kullanıyorum ancak yüzümde içte kalan sivilcelerimi çıkarmasından başka bir etki göremedim. Ne kızarıklıklarım gitti nede soyulmaya başladı ayrıca çıkarttığı sivilcelerimde geçmedi ve iz kaldı. Bu süreç doğal mı yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum.

Arkadaşlar bu ürünü ne sıklıkla kullanmak gerekir bilginiz var mı? Sabah akşam mı günde bir kez mi nasıl kullanmalı..

la roche posay effaclar in jelini, mikro soyucu ozelkikli tonigini ve sivilceler icin A.I kremini kullaniyorum. baslayali yaklasik 3 hafta olacak. ilk basta bazi yerlerdeki sivilceler yuzeye cikti ama devam ettim birakmadim ve o sivilceler köstü. sanirim ilk bas cikartip sonra köstürüyor. suana kadar kullandigim en guzel seri. ve olumlu sonuclar da aldim. bi anda mycize beklememk lazim sabir isi. A.I bittikten snra k sini alacagim o daha iyi diyorlar.

X