- 13 Kasım 2013
- 16
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar,
Benim sivilce ve yağlı cilt problemim olduğu icin dün cildiyeye gittim ve bana Effaclar yıkama jeli,effaclar duo ve clindoxyl adında sivilce kremi verdi bugün aldım ve denicem insallah sizler gibi yararını görürüm,doktor onaylı kremler oldugu icin sizlerinde rahatlıkla kullanabileceginizi umuyorum:)
Arkadaşlar son 6 ayım stres yüklüydü ve yıllar önce maalesef roacouttane kullanarak kurtulduğum sivilceler kabus gibi geri dönmüştü.. Sonunda doktora gittim, yüzümdeki sivilceler ve izlerinden kurtulmak için.. Bana eritretin verdi, başta epey hassasiyet yarattı. Sonra forumlardan araştırıp effaclar duoyu öğrendim. Cildi nemlendirme konusunda oldukça iyi az bir parça yetiyor, yeni sivilce çıkmıyor, yüzü gün boyu yağlandırmıyor. bu bence çok öenmli çünkü ben terlediğim zaman da yüzümden terleyen biriyim ama bu bile azaldı diyebilirim.. Bir de gözeneklerim de küçüldü gibi sanki (kullanalı 2 hafta anca oldu) yani vaatlerini yerine getiriyor..
Ama sivilceli bir yüzünüz varsa yüzü yağlandırmayan bir temizleyici ile yıkamak, effaclar mikro soyucu tonik ve effaclar jel kullanıp sonrasında da gerekiyorsa sivilce tedavisi ilacınızı kulllanmak günlük rutin olmalı..1 aydır sivilcelerimle ilgili ilk kez bu kadar düzenli bir çaba harcıyorum ve bence bu sefer onları altettim.. üşenmeyip sabredince gerçekten hızlı bir şekilde işe yarıyor.. Bir blogum var, orada önce sonra fotolarını da paylaşmayı düşünüyorum.. İlgilenen olursa buradan da atarım linki.. Bu tarz konularda en inandırıcı durum fotoğraf oluyor çünkü..
Merhabalar
Ben iki haftadır Effeclar duo ve Effeclar Gel kullanıyorum ve olumlu sonuç almaya başladım.
ben bir tüpü bırakmıştım daha dorusu 2 tüp kullandım sonra bıraktım ii gelmişti baya tkrar başladım işe yarar eminim
Sanırım cilt alışmasın diye ara ara bırakmak gerekiyormuş.
Benim yeni sivilce oluşumuma bayağı etki etti. 3 haftayı geçiyor sanırım kullanmaya başlayalı, memnunum. Tabii lekelerim var ancak onlar için zaman lazım, farkındayım
Ben de effaclar duo kullanmak istiyorum... alıp almamakta kararsızım... o kadar çok para harcayıp işe yaramayan ürünler aldım ki bıktım artık ...komedon, siyah nokta ve gözeneklere çare istiyorum artıkk ...
Arkadaşlar bu ürünü ne sıklıkla kullanmak gerekir bilginiz var mı? Sabah akşam mı günde bir kez mi nasıl kullanmalı..
Teşekkürler:)sabah akşam..