Canim senin cildinde sivilcen var mi?
selamlar;la roche posay da mı bb krem çıkarmış hmm deneyenler olumlu yönde yorumları olursa deneyebilirim:44:
kesnlkle ii yapmşsn cnm parabeni hayatımzdan tamamen çıkarmalıyız eskden içerik bakmazdm pek bi baktım aldgm urunlern çogunda paraben var hepsini yeniliyorum sırf bu nedenle bence la roche'tan gayet memnun kalcaksn ....günlerdir bb krem alsam mı, alırsam hangi marka olsun..vs araştırmaktayım..
sonuç olarak şuna ulaştım ki;
1- en çok önerilen yada memnun kalınan bb krem missha. fakat ben missha'nın içeriğinde paraben ve buna benzer birkaç zararlı madde olması nedeniyle eledim..
2- watsons pure beauty diğer önerilen ikinci marka. yüzümde aşırı hassasiyet olması sebebiyle ve pek çok kişide kaşıntı sivilce yapması nedeniyle bu ürünü de elemek zorunda kaldım..
3- diğer markalar olan garnier, maybelline, flormar..vs tamammen kimyasal içerik ve fondotenden farksız olmaması nedeniyle hiç düşünmedim.. çünkü benim aradığım dermokozmetik bir marka..
son olarak la roche posayın ürünlerine güvendiğim, diğer ürünlerini memnunıyetle kullandığım için bb kremını denemeye karar verdimm.
daha önceden alıp kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevinierim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?