Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Hydreane BB Krem Süper ..İyi ki çıkmış...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fuego2012

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
7
2
16
İstanbul
Eczanenin vitrininde reklamını gördüm ,cildim çok hassas olduğu için herşeyi kullanamıyorum ,fiyatı da çok uygundu 37 tl .alerji yapar mı acaba diye biraz düşündüm ama
nemlendiriciye ihtiyacım var ,yüzümde çok solgun ,makyaj yapmaksam ruh gibiyim dayanamadım aldım iyi ki almışım ,beni gibi düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim nemlendiriciliği de renk tonları da süper .çok kapatmıyor sadece cilde hoş bir ton veriyor.LA ROCHE Hydreane BB Creme Light-Ak Ton (Hassas Ciltler in Renkli Nemlendirici Krem) - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi

Canim senin cildinde sivilcen var mi?

adet dönemlerimde çıkıyor ama yoğun sivilcem yok , eskiden kalan sivilce izlerim var .hydreane bb kremi eczanedeki kız çok övdü hatta onun yüzünde de var dı önce inanmadım ama
dayanamayıp aldım eve gelince sürdüm hakikaten çok güzel durdu.ilk defa renkli nemlendirici kullanıyorum çok hoşuma gitti ,bence deneyin derim

la roche posay da mı bb krem çıkarmış hmm deneyenler olumlu yönde yorumları olursa deneyebilirim:44:

la roche possay güzel bir marka. sorduğunuz ürünlerini kullanmadım ancak, 1 seneye yakın active c yeux ve bir başka ürünlerini daha kullandım, gayet memnundum, bir ara hatırlarsanız fransız ürünlerini boykot edelim çağrısı vardı, ben de o çağrıya uydum ve memnun kalmış olsam da almayı bıraktım. ancak gözü kapalı güvenebilirsiniz, kaliteli ürünler sunuyorlar.

Ben de bir haftadır kullanıyorum, cilde ışıltı ve güzel bir ton veriyor. Bir müşterim dün bana botox filan mı yaptırdınız diye sordu :)

çok merak ediyordum bu bb kremi konuyu iyi ki açmışsınız
elimde şu an maybelline ile garnier bb krem var
garnier çok koyu geldi kullanmıyorum ama diğeri iyi gibi
bitince bunu alıcam

la roche posay da mı bb krem çıkarmış hmm deneyenler olumlu yönde yorumları olursa deneyebilirim:44:
selamlar;
1 hafta önce la roche bb kremimi aldım ve kullanmaya başladım,şimdilik gayet memnunum.şunu da belirtmek gerekir ki ben nemlendiricimi sürdükten beş dk sonra bb kremimi uyguluyorum,cildimi yağlandırmadı,rahatsızlık hissi de uyandırmadı..daha çok yeni ilerleyen zamanlarda kötü bir tepki olursa yazarım..
ve tabiki fondoten kapatıcılığı bekliyorsanız bb kremlerden uzak durun derim.bb kremler genellikle cildin renk dengesini ayarlıyor gibi bişey,doğal bir görünüm veriyor,yüzünüzde kalıplaşmış izler olmuyor.

bu markayı son zamanlarda cok fazla arastırır oldum. cildimde asırı nemsizlik olunca doktorum la roshe'nin spa olanını verdi. henüz tedavim bitmediği için alamadım fakat en kısa zamanda alacagım. bu fondoten tarzı kremide cok merak ediyorum. en kısa zamanda alacagım ve deneyecegim. bu arada cildi aşırı nemsiz olur bu kremden memnun olan varmı kızlar.. benim t bölgem kuru. burnum dudaklarım, iki kaşımın arası hemen soyuluyor. fondöten kullanamıyorum??

Kızlar cok guzel bir konu olmuş. Aranızda deneyen varsa fotograf vs. koyabilir mi, renk tonunu cok merak ediyorum da ben uzun zamandır.

ben de tam bu ürün ile ilgili konu açacaktım, çok duydum memnun kalanı, ama henüz almadım, en kısa zamanda alır, görüşlerimi yazarım, açıkçası almak istememin sebebi hem nemlendirici hem güneş koruyucu hem de fondöten görevi olması, ben bu konularda biraz tembelim ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum....bu arada gece yatmadan temizlemeyi unutmayın diye tavsiyede bulumuşlardı ...

alıp kullanan arkadaşalar yorumlarını yazıp Güncellerseniz çok seviniriz.

La roche çok iyi bir marka garnier maybelline almaktansa bu markanınki alınmalı diye düşünüyorum . Tabi kullanıcı yorumları önemli, bir markanı her ürünü iyi olacak diye bir şey yok sonuçta

Fiyatı gerçekten çok iyiymiş.
Ama bb kremde missha'nın üstüne tanımam.

watsonstaki jasmine de iyi lakin maalesef renk tonları yok. Tek çeşit.

günlerdir bb krem alsam mı, alırsam hangi marka olsun..vs araştırmaktayım..
sonuç olarak şuna ulaştım ki;
1- en çok önerilen yada memnun kalınan bb krem missha. fakat ben missha'nın içeriğinde paraben ve buna benzer birkaç zararlı madde olması nedeniyle eledim..
2- watsons pure beauty diğer önerilen ikinci marka. yüzümde aşırı hassasiyet olması sebebiyle ve pek çok kişide kaşıntı sivilce yapması nedeniyle bu ürünü de elemek zorunda kaldım..
3- diğer markalar olan garnier, maybelline, flormar..vs tamammen kimyasal içerik ve fondotenden farksız olmaması nedeniyle hiç düşünmedim.. çünkü benim aradığım dermokozmetik bir marka..

son olarak la roche posayın ürünlerine güvendiğim, diğer ürünlerini memnunıyetle kullandığım için bb kremını denemeye karar verdimm.
daha önceden alıp kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevinierim..

kızlar bnmde hasas bır cılt tıpım var ve fondoten kullanamıyorum garnıerın bbsını kullanıyodum ama o da kucuk kucuk sıvlce ve parlama yapıor bnde (alın bolgesınde).nette okuduguma gore bblerın orjınalerınde alt tonu gri olması gerkıyomus yanı sarı degılde grı renklı felan daha dogal druyomus .bnde merak ettım denemek ıstıyorum hem hasas cıltlere uygun hemde grı renklı bb krem bılıyormusunz turkıyede alabılcgm markalr olsun ?

garnier bb krem kullanıodm o da guzel fena degl ama la roche bi başka gerçekten daha bi dogal duruyo pamuk gibi yapıo cildi makyaj için çok guzel zemin hazırlıyo bence bb krem çıktı fondoten devri kapandı en azından benm için belki gece makyajlarında kullanablrm o da çok seyrek ...

kesnlkle ii yapmşsn cnm parabeni hayatımzdan tamamen çıkarmalıyız eskden içerik bakmazdm pek bi baktım aldgm urunlern çogunda paraben var hepsini yeniliyorum sırf bu nedenle bence la roche'tan gayet memnun kalcaksn ....

ben sivilce tedavisi görüyorum daha doğrusu kırmızı izleri geçirmek için..bb krem kullanmak istiyorum ama sizce sivilce yapar mı daha kötü olsun istemiyorum yüzüm.ama özel günlerde biraz daha pürüzsüz görünsün istiyorum cildim.

ben garnierın bb kremin aldım. ama fodötenden pek farkı yok gibi geldi bana. bunun yanında la roche possay da denemek istiyorum. ama kaç çeşit rengi var bilmiyorum. tavsiyeleriniz var mı?

La roche un bb kremini beğenmedim ben.kapatıcılığı sıfır.koruma faktörü yazmıyor üzerinde.kaç rengi var hatırlamıyorum ama tek renk değil, renkleri mevcut.bendeki light.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…