Gelinlik Modelleri La Jolie'nin begendigi gelinlikler :)

LaJolie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
53
3
36
İsveç

En cok begendigim gelinlik: Pronovias Ecuador, malesef 2007'nin koleksyonundan oldugu icin artik magazalarda satilmiyor, ancak ikinci el bulunur

Pronovias Nacar, 2008 koleksyonundan, Pronovias Ecuador'a ancak bu kadar yakin bir elbise vardir, fakat buda artik magazalarda satilmiyor, ancak bulunursa ikinci el bulunur

Allure 8923, modelin arka kismina bayiliyorum, ön kismi cok sade fakat Ecuador modelindeki gibi gögsun alt kisminda bir kurdalye dikilebilir.

Allure 8870, bu elbisenin rengini, islemesini ve oturmasina hastayim. Sirti daha farkli olabilirdi diye dusunuyorum.

Evet kizlar, eger icinizden biri önceden paylasmis oldugum nisanlik modeline kabarik ve fazla suslu oldugunu dusunduyseniz, eminim ki bu gelinlikleri begeneceksiniz. Ben gelinligi daha zarif bir tarz dusunuyorum. Fransiz gupurlu, denizkizi seklinde arkasi "keyhole back" dedigimiz sirt dekolteli gelinliklere bayiliyorum. Bunlarin cogu yasadigim ulkede satilmadigi icin benzeri bir model deneyip bestpridalprices.com'dan siparis etmeyi dusunuyorum.

Pir sorunum var oda bu gelinliklerin arasinda cok kararsiz kaldim! Sizce hangisini almaliyim? Yorumlarinizi bekliyorum :)

He bide unutmadan, dusunducum sac model ise, topuzu kendime yakistirmadigim icin, saclarim cok uzun oldugu icin ama yinede sirt dekoltesini saklamamak icin söyle bir model dusunuyorum, sizce nasil?

modeller birbirine çok benzediği için ancak detaylardan ayrılıyorlar.
ben hepsini beğendim. çok zarifler.
sırt dekoltesi de gerçekten hoş.
ilk sıradaki pronovias çok güzel. bernadette modeli de çok güzel duruyor.

Cok tesekkur ederim canim, evet zaten model konusunda kararliyim, ama detaylarda cok önemli, karar veremedim bu yuzden elbiselerden. Pronovias'in bu modelleri artik magazalarda satilmior malesef, o modelde hem ön kismini hem arka kismini cok begendim, Allure 8923 ile MS Bernadette modellerinin önu biraz fazla kapali bana göde, biraz daha acik olsalardi daha guzel olurlardi diye dusunuyorum. Turkiyede acaba iyi bir modaevinde Allure 8923 yada Bernadett'in ön kismini Ecuador'a dantellini biraz acarak benzetebilirler mi? O model gibi olmasini cok istiyorum ama bir yandanda guvenemiyorum, elbiseyi bozarlar diye korkuyorum

Son düzenleme:
iyi bir modaevine gidersen gelinliğin modelini bozmadan diktirebilirsin canım. kalitesiz malzeme kullandıkları için de dikilince başka bir şey çıkabiliyor ortaya.
inşallah hayalindeki modeli tam olarak bulursun :)

iyi bir modaevine gidersen gelinliğin modelini bozmadan diktirebilirsin canım. Kalitesiz malzeme kullandıkları için de dikilince başka bir şey çıkabiliyor ortaya.
Inşallah hayalindeki modeli tam olarak bulursun :)

aminn cnm inşallah....çokk sagol

canım tesekkur ederim

ama bnm gelin gidecegim memlekette alınacak gelinlik büyük olasılıklada o sehirde yoktur

Hmmm, anladim canim benim durumumda ayni, ben Elazigliyim Mardin'e gelin gidecem, ama internetten siparis etmeyi dusunuyorum ben. Zamanimiz kisiltili olmassaydi Ankaraya mobilya almaya gidecez, Ankarada gelinligimide alirdim, öyle bir cözum size uygunsa böylede yapabilirsin. Umarim gönlune göre bir glirlik bulursun Insallah :)

iyi bir modaevine gidersen gelinliğin modelini bozmadan diktirebilirsin canım. kalitesiz malzeme kullandıkları için de dikilince başka bir şey çıkabiliyor ortaya.
inşallah hayalindeki modeli tam olarak bulursun :)

Evet haklisin, cok gördum kalitesiz malzeme ile dikilen elbiseler cok kötu oluyor, bende bundan korkuyorum. Memleketinizi bilmiyorum, ama Adana, Elazig, Mardin, Diyarbakir yada Ankarada iyi bir moda evinden haberin varsa beni haberdar edirsen cok sevinirim, malesef yurtdisinda yasadigim icin bu tur seyleri arastiramiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…