Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım aradığın koku bu
Bende de mevcut kendisi, kalıcı da bir koku - ki şunu ekstra belirtmek istiyorum bende parfümler pek kalıcı olmuyor-
Aldığında sakın çok sıkıyım deme :) boğulursun maazAllah, bikaç fıs yeterli oluyor.
Ama ben kullanmıyorum.
Bende normal mor olanı var o şekerli tarzda bir koku. Oda öyle çok kalıcı..Lolita'nın kokularının geneli böyle sanırım..Bunu da çok merak ediyorum teşekkür ederim en kısa zamanda alıcam o vakit.
İnternette takip et çok iyi indirimleri oluyor
Şimdi missperada 109.90'a gördüm 80ml olanını eğer daha uygun görürsen bana mutlaka haber et olur mu?
Elbet haber ederim. Ne demek.
Ben o sitelerde değil de hani şu meşhur siteler varya 3 günlük indirim yapanlar, onlarda çok daha uygun fiyata gördüm gibi hatırlıyorum, yanıltmayım ama hafızamda öyle kalmış.
Kızlar Lolita Lempicka'nın kurabiye gibi kokan parfümü L de Lolita Lempicka mıydı?
Missperada gezinirken rastladım şimdi. fotoğrafını ekliyorum bilgisi olan yazsın lütfen.
Eki Görüntüle 1142957
59.99 canıım kampanyası devam ediyo :)
[SUP]
Tamam canım ben bi düşüneyim bunu parfüm havuzunda yüzücem yakında[/SUP]
Düşünme canım almaaaaaaaa kurabiye kokmaya ihtiyacın yok seninnnnnnn alma lütfen allma artık yeter
Lolita nın başka bi parfümü var mor şişe üstüne sarı desenler var, o parfümü baya guzel arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mor olan nası bi koku ben şekerli sewerim tawsiye edermisn?Bende normal mor olanı var o şekerli tarzda bir koku. Oda öyle çok kalıcı..Lolita'nın kokularının geneli böyle sanırım..Bunu da çok merak ediyorum teşekkür ederim en kısa zamanda alıcam o vakit.
almadım almayı düşünüyorum cnm ama hangisii???Bu parfümü aldın mı?
Ben orijinalini almayı düşünüyordum ama yoktu nette.
Dp'den aldım. Çok hoş kokuyor.
Kurabiyemsi gerçekten de.
Değişik bir koku ve çok kalıcı, yayılıyor.
Orijinali kim bilir ne kadar güzeldir.
Mor olanını kullanıyorum ben. Şekerli koku baya.mor olan nası bi koku ben şekerli sewerim tawsiye edermisn?