• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L de Lolita Lempicka

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar Lolita Lempicka'nın kurabiye gibi kokan parfümü L de Lolita Lempicka mıydı?
Missperada gezinirken rastladım şimdi. fotoğrafını ekliyorum bilgisi olan yazsın lütfen.

$image.jpg

Son düzenleme:
Sanırım aradığın koku bu
Bende de mevcut kendisi, kalıcı da bir koku - ki şunu ekstra belirtmek istiyorum bende parfümler pek kalıcı olmuyor-
Aldığında sakın çok sıkıyım deme :) boğulursun maazAllah, bikaç fıs yeterli oluyor.

Ama ben kullanmıyorum.

Sanırım aradığın koku bu
Bende de mevcut kendisi, kalıcı da bir koku - ki şunu ekstra belirtmek istiyorum bende parfümler pek kalıcı olmuyor-
Aldığında sakın çok sıkıyım deme :) boğulursun maazAllah, bikaç fıs yeterli oluyor.

Ama ben kullanmıyorum.

Bende normal mor olanı var o şekerli tarzda bir koku. Oda öyle çok kalıcı..Lolita'nın kokularının geneli böyle sanırım..Bunu da çok merak ediyorum teşekkür ederim en kısa zamanda alıcam o vakit.:12:

Şimdi missperada 109.90'a gördüm 80ml olanını eğer daha uygun görürsen bana mutlaka haber et olur mu?

Elbet haber ederim. Ne demek.
Ben o sitelerde değil de hani şu meşhur siteler varya 3 günlük indirim yapanlar, onlarda çok daha uygun fiyata gördüm gibi hatırlıyorum, yanıltmayım ama hafızamda öyle kalmış.

Elbet haber ederim. Ne demek.
Ben o sitelerde değil de hani şu meşhur siteler varya 3 günlük indirim yapanlar, onlarda çok daha uygun fiyata gördüm gibi hatırlıyorum, yanıltmayım ama hafızamda öyle kalmış.

Trendyolda falan mı canım hangi siteydi?

Lolita nın başka bi parfümü var mor şişe üstüne sarı desenler var, o parfümü baya guzel arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lolita lempicka woman diye geçiyo parfümün ismi netten baktım şimdi

Lolita nın başka bi parfümü var mor şişe üstüne sarı desenler var, o parfümü baya guzel arkadaşlar

O var bende canım güzel kokudur evet:)
Lolita Lempicka Feminine diye geçiyor.

Bende normal mor olanı var o şekerli tarzda bir koku. Oda öyle çok kalıcı..Lolita'nın kokularının geneli böyle sanırım..Bunu da çok merak ediyorum teşekkür ederim en kısa zamanda alıcam o vakit.:KK12:
mor olan nası bi koku ben şekerli sewerim tawsiye edermisn?

Bu parfümü aldın mı?
Ben orijinalini almayı düşünüyordum ama yoktu nette.
Dp'den aldım. Çok hoş kokuyor.
Kurabiyemsi gerçekten de.
Değişik bir koku ve çok kalıcı, yayılıyor.
Orijinali kim bilir ne kadar güzeldir.

Bu parfümü aldın mı?
Ben orijinalini almayı düşünüyordum ama yoktu nette.
Dp'den aldım. Çok hoş kokuyor.
Kurabiyemsi gerçekten de.
Değişik bir koku ve çok kalıcı, yayılıyor.
Orijinali kim bilir ne kadar güzeldir.
almadım almayı düşünüyorum cnm ama hangisii???

mor olan nası bi koku ben şekerli sewerim tawsiye edermisn?
Mor olanını kullanıyorum ben. Şekerli koku baya.
Yani ilk sıktığında gerçekten yoğun bir koku oluyor ama 1-2 saat sonra nefis bi kokuya dönüşüyor. İlk sıktığında baya ağır ama duyan herkes ne bu çok güzel der hep ilk sıktığımda. 7 yaşındaki kardeşim bile abla ne güzel kokuyosun demişti:KK51:
Bide mavi şişede olan var Lolita Lempicka L olanı o daha çok kurabiye & portakal gibi kokuyor diyorlar. Onu denemedim

Back