• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzmn vcudunda krmzlk

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
448
43
merhaba arkadaşlar ; 5 aylık bir kızım var ve bugün altını açtığımda şimdiye dek olmayan

bi kızarıklık farkettim bi baktım belinde göbeğinde diz arkalarında ve kuyruk sokumunda

da aynı kabarık kızartıkardan var .iki gün önce aşı oldu ve ateşlendi ,anne sütü dışında

sadece meyve püresi yiyor ve o da şimdiye dek bişey yapmadı ,acaba ateş ten sonra

döküntü olabilirmi veya ne bu ,bilen ve tecrübeli annelerden yardım istiyorum..teşekkürler
...

aynı bahsettiğiniz kızarıklık 1 yaşındaki yeğenimin vücunda da çıktı bölge bölge,büyük büyük leke şeklinde,ama antibiyotik kullanıyordu kulağı için,antibiyotik allerji yapmış,kestik ve lekeler geçti..Sizin ki de aşıya karşı bir reaksiyon göstermiş olmasın?

belki de olabilir bephantene sürdüm şimdi bakalım ,altını da açtım bekliyo öyle

merhaba ben nilüfer benim kızımda 2 aylık hiç korkma benimde başıma geldi vew doktora götürdük hemen doktor şampuanınımı değiştirdin yada çilekmi yedin dedi ben ise şampuanını değiştirmiştim bi krem verdi onu sürdüm ve şuanda maşallh hiç bir iz kalmadı nkorma yani,

Back