çifte mutluluk günüm 26 eylül tarihçesi......
tam 7 yıl önce bugün akşam 21:00 da eşimle nikahım kıyıldı vur patlasın çal oynasın edasıyla sevinçle evimize geldik ..düğün bitmişti artık arabaya binince gözyaşlarım sel oldu sel oldu içimde ama tuttum ağlamadım...gelinlik çıktı ve hayat başladı o ana benim için ...babamı çok özlemiştim,annem doyamamıştım,ablamla daha çok tartışacaktım,kardeşimi daha çok oynacaktım ama 19 yılmış bunların hepsi sadece.... evimdeydim benim evim dediğim ilk sahiplenişimin ve sahiplenildiğim yerdeydim bizim di o koskoca güzel ev biziimdi eşimle benimle....bir an baktım etrafıma burası nersi dedim ...kim bu adam ben kimim dedim ...6 ayda tanıştım deli gibi aşık oldum ben bu adamla ölürüm dediim evlendim...sbah saat 6 sularıydı daha bicik olmamaıştı konulştuk acıktık zaman gecirdik ölesine ama ben dayanamadım beni babama götür diye ağladım ...yanımdaki şefkatli kolların sahibi eşim bana tamam dedi hemen dedi belki başkası olsa başka şeyler derdi ..beklemezdi...belki de ama o sabırla bekledi....
sustum sustum sustum gözyaşlarımı sildim eşimin koynuna ve onu doyasıya sevmek içim ölmek için yemin ettim tüm içtenliğimle....
bugün tam 8.yılımıza giryoruz rabbim 8 yıldır bana mutlulukların kapısını açan o yüce varlığa nasip etti beni huzurla,sağlıkla ve en önemlisi bir evlatla.....
saat 00:00 da başlamıştı sancılarım tam 26 eylül 2003 te hastaneye güle oynaya gitmiştim kızımı alamk için kucağıma...zor bir doğum olacaktı belliydi 4 adet verilen suni sancılardan ve öylede oldu ama çok şükür ki sabahın ilk saatlerinde 04:30 da kızım canım meleğim kelebeğim geldi kucağıma...ilk nefesiyle çığlığı karıştı hastaneye ...ilk anda alıverdim kucağıma daha ilk saniyesinde hayatta... ama benimdi canımdı kanımdı ve hayata attığım en güzel imzamdı.....1 yıl önce gelinliklerle girdiğim evime 1 yıl aradan sonra evladımımla girdim buda başka bir duyguydu tarifsizdi sevgim gibi...ilk evimdi ilk eşimdi ilk bebğimdi..ilkleri yaşadığım herşeyimdi ve aradan yıllar geçti bugün kızımın doğum günü birde teyzeleri rabbim okullarını görmek nasip etti kreşten sonra anaokulunda ve ilkokul sıralarında görüyorum çok şükür ki kkzıımı hemde büyük onur ve gururla başarılarla hep önde olmasıyla ...en önemlisi de mutlu yuvamızda olmasıyla görüyorum kızımı....
eşim herşeyim dediğim adam yüce varlığım benim seni çok seviyorum tek derdim tek ilacım tek mutluluğumun kaynağısın sen benim kpaılarımı açan ve kilitleyen tek aadamsın hep benimle olan sadakatinle ,sevginle ve biricik yavrumuzla eşim herşeyim....
canım kızım minik kelebeğim beni ben yapan bizi biz yapan çekirdek ailemizin mutlluk sırrı canım yavrum gurur kaynağım canımın canı seni çok seviyorum annecim....
benim bugün 8, yıldönümüm ve kızımın 7. yaş günü çifte mutlulk yaşıyorum şükürler olsun ki... allahım bu rüyasa eğer hiç uyanmayyaım ..eğer bu bir masalsa sonu hep mutlulukla yazılmış kader olalım....hep olduğu gibi filmler ve masallar mutlu sonlarla biter ama biz hiç bitmeyelim allahım...her yeni gün her yeni doğan güneş bana ailemi versin nefesini nefesimden ayıramayacağım ailemi versin....
böyle birgün işte benim için bugün sevgi ve saygılarımla herkese mutlu yarınlar !