Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

Canım o gün kızınla aynı kıyafeti giyebilirsiniz.
Palyoça falan çağırabilirsiniz:)
Balonlar konfetiler falan evi süslersin.
Kocaman bir yaşpasta yaparsın.
4 Tane hediye al bence:) Sıkı sıkı paketle
heyecanı artar.
:)

cnm benim tuanamın doğum gününü şimdiden kutluyorum bence doğum gününü kendi evinde değilde başka bi evde kutlasan kardeinde annende fln başka birinin doğum gününe götürüyor gibi yapabilirsin

benimde aklimdan gecti bu anne kiz ayni kiyafet makyaj sac vs

ayrica acik büfe düsüncesine katiliyorum, kekler kurabiyeler kanepeler degisik icecekler köfte sarma pohca börek olabilir

ayrica balon, degisik süslerle süylenebilir

kocaman dogum günün kutlu olsun tuana ailabilir asilabilir

kostüm partisi gibi birsey olabilir, tuananin arkadaslari cocuklar kostümlü gelebilir

yüz boyama yapan birini biliyorsan öyle birssey yapilabilir

simdilik aklima gelen bunlar geldikce yazarim

minik tatli kizina simdiden iyi eglenceler mutlu yillar:lepi:

ayy canımmm şimdiden yeni yaşı kutlu olsun cimcimenin yerim onu bennnnŞeniz
valla kuşum şuan için aklıma çok güzel degişik birşey gelmedi ama yazacagımm düşünüp soruşturup..öpüyorum canım seniŞenizŞeniz

hımmm benimdee aklıma bişii gelmedi şuan benim kızımda eylülün 29 unda 1.yaşına girecek bakalım ben bile düşünmedim henüz..aklıma gelirse paylaşırım canım.

canım öncelikle Allah kızına hayırlı uzun ömür versin,doğum günü fikirlerim sonra gelicek,eminim unutulmaz bir doğum günü yaşatıcaksın kızınaopuyorumnanaktanöpüldün

allahim kizina ve ailene hayirli saglikli uzun omurler versinn ..canimm benimm aklima hep klasik seyler geliyo ama biraz zamana ihtiyacim var bir arastirim ben yine yazacagimm buraya okk .. dunyanin en tatli anesi seniopuyorumnanaktan

canım kızınla aynı kıyafeti gıyebilrsin kızınada suprtız olsun ama dısarda bısye yapabilrsınz yada evde 0lsada kızın haberi olmasın kızn akşam eve geldıgınde görsun suprizi
kızına mektup yazabilrsın yada ses kaydı oluştur
o an içindne ne gelıyosa söyle kızın için bunu eşinle bırlıktede yapabilrsinz dogum gunu başladıgı anda takarsınz ses kaydını ilk önce herkes onu dınler
o gun evın heryerıne ufak notlar yapıştır dogumgunundne sonra yatagına gıdene kadr o notları görsun tabıkendıokuyamaz ama eşin falan okur sen okursun ..

canım şimdiden nice senelere tuanaya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin prensese

kızınala sen ayı kıyafetler giyinebilirsiniz yada kızın prenses melek kelebek kostümleri olabilir yada sevdiği farklı bi karakter

tuananın resmini yada sevdiği bi karakteri pasta şeklinde yaptırabilirsin 4 şeklindede mum burda byük marketlerden mumlar var ama ordada inş.vardır

paket doğum günü setleri var içinde balonlar yazılar tabaklar hepsi karakterli onlardan olabilirsin

kızına 4 tane hediye hepsi içiçe açtıkça hem hediyedi hemde yeni bi hediye bayağı heyecanlı olur

hatıra kalıcak doğum günü magnetlerinden yaptırabilirsin yada sen çokkkk becerekli hatunsun sende yapabilirsin

aklıma gelenler bunlar tatlım gelince yine yazarım

incim kızına hayırlı uzun ömür,kız kardeşinede mutluluklar dilerim:Saruboceq:
allah ikisinide sizlere bağışlasın acılarını göstermesin:Saruboceq:
mutlu günlerin ve mutlu haberlerin paylaşımlarını okuruz dilermki hep:Saruboceq:
fikirlere gelince;
biraz düşünüp yazarım sana canım şimdi aklıma gelenleri arkadaşlar hep yazmışlar..birçoguda güzel şeyler yazmış bence :lepi:

nice yıllara inş. inci cim hiç bişi de gelmiyo ki aklıma şu an da. sanırım çocuğu olan ark.lar daha çok yardımcı olacaktır sana.ama yine de aklımda olcak.ilginç güzel bi fikir gelirse aklıma paylaşırım cnm

canım tatlı kızının yeni yaşını kutluyorum daha nice nice senelere inşallah gelin olduğu günleride görürüz..:)
çocuklar her türlü dogum gününe bayılırlar..süpriz olsunda..
menü olarak açık büfe çok iyi bir tercih olur herşey bol bol olursa..
çocukların sevdigi münüler olabilir kurabiler. fln. işte..
bizde yapmıştık kızıma dogum günü ama ben sitede oturuyorum. komşular her biri birer çeşit yardım etmişti..
lokanta gibi bi yerde kutlamıştık..
eger imkanın varsa palyaço bul..
çocuklar çok seviyo ve çok egleniyolar..
şimdeden kutlarım.. yeni yaşını hanımefendinin.opuyorumnanaktan

Canım nasıl şeylerden hoşlanır neler sever sen daha iyi bilirsin ama biraz fikir vermeye çalışayım bende
kız çocukları o gün kendilerini prensen gibi hissederler ona o gün için özel bir kıyafet alabilirsin sonrada bir tac aynı prensesler gibi
En büyük süpriz arkadaşlarıdır eğer arkadaşlarını yada sevdiklri insanları görünce daha mutlu oluyorlar ve hediyer çok hediye olması ona mutluluk verir heyecanladırır.
Bir odanı süsle bolanlar sevdiği oyuncak resimlriye eve davet ettiğin herkesede tembihle süpriz diyerekten belli etmesinler o sizin unuttuğunuzu düşünmeli kendi odasına birşey almak için gönder misafirlerini de süslediğin odaya topla sonra geldiğinde sizi arasın sonra süprizzzzz dersiniiz .
Aklıma şimdilik böyle birşey geldi ama daha başka şeyler olursa yazarım opuyorumnanaktan

canım yaa inan bu konularda hiç te yaratıcı olduğum söylenemez.
benim oğlumunda 31 ekimde doğum günü bende düşünüyorum farklı bişeyler.
ama aklıma ilginç bir fikir gelirse mutlaka seninle paylaşacağım.
allahtan daha zamanımız var.:içelim:
ama ben şimdiden tuanamı kutlayıp tatlı yanaklarından öpüyorum.Şeniz

oyy kıyamam yaa tuanamız 4,yaş gününümü kutlıcaza...nice senelere canım kızına.beraber mutlu bir ömür gecirin.
acıkcası benımde düşünmem lazım ama arkadaşlarında dediği gibi anne kız şöyle süslü güsel bi kıyafet diktirin bir örnek...acık büfe fikrin süper zaten en güseli bu.heryeri güselce süslersın sen zaten o konuda sölicek bi şeyim yok canım.aldığın hediye veyahut hediyelrinizi biyere saklayıp onu bulmasını isteyebılırsın çok heyecanlı olur heralde...
başka aklıma gelmedi ama geldiğinde yazarım canım arkadaşım,bitanem...
çok öptümm senıııopuyorumnanaktan
ha buarada kızkardeşinede ömürboyu mutluluklar....opuyorumnanaktan

ev süslemesi falan sen en güzel şekilde yaparsın zaten ondan bşy sölememe gerek yok:):)çocukları mutlu eden şey yarışmalardır dogum gününde yapılan..yogurt yarışması,en iyi dans eden,kolbastı çocukların bu sıra en ilgi gösterdigi şey,tabi tüm yarışmaların ödüllleride olmalı:)çocuklar için ojeler rujlar satılıyorrrrr her biirnci olana bu rujdan ojeden verirsin..aklıma geldice yazarım cnmm:)

canım öncelikle kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun.opuyorumnanaktan ben aşağıda gördüğün küçük kekleri kızının ve misafirlerinin çok seveceğine eminim.denemek istersen tarifi veriyorum. yeni fikirler aklıma geldikçe paylaşmaya devam edicem.

BABY CUP CAKE

Malzemeler: (12 adet)
2 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
3 çorba kaşığı kakao
½ paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 çay bardağı un

Yapılışı:
*Yumurtalar ile şeker mikser yardımı ile çırpılır.
*İçine süt, sıvıyağ, kakao ve vanilya eklenir.
*Hazırlanan karışımdan 1 çay bardağı ayırılıp kalanın içine elenen
kabartma tozu ve un eklenir.
*Cup cake kağıtlarından yerleştirilmiş muffin kalıbına karışım paylaştırılır.
*180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir.
(Kürdan testi yapabilirsiniz)
*Fırından çıkarıldıktan sonra ayrılan karışım bir tatlı kaşığı yardımı ile
keklere paylaştırılır. (karışımı iyice çekmesi için kürdan ile keklerin üzerine
birkaç delik delebilirsiniz.)
*Eğer isterseniz üzeri şeker hamuru yardımı ile süslenir.

Afiyet olsun.

tuanamızın yaş günü kutlu mutlu geçer inşallah. bu arada annemde 10. ayın 23ünde doğmuş yani aynı gün doğum günü sürprizleriyle uğraşcaz senle:)))
ben kkdan kelebek yaşpasta tarifi almıştım. çok şeker oluyo. bide çocuklara hitap eden renklerde süslersen minik hanım çok beğenir eminim. linkini bulup atayım sana.
başka şeylerde düşünelim tabi. aklıma geldikçe yazarım buraya.

haa ben bi yakınımızın bebişinin ilk yaş günüde. slayt hazırlamıştım. ilk doğduğu andan itibaren tüm fotolarından. tabi bu çocuktan çok annesine hediye oldu ama:)))
şimdi o bebiş büyüdü açıp açıp izliyo onu.
sende öle bişey hazırlayıp doğum günüde konularla birlikte izleyebilirsiniz.

en azından buda bi fikir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…