Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
:kedi::utangac::kedi:
belki sizlere erken gelebilir ama 10.cu ayin 23de kizim 4yasina basicak allahin izniyle
fakat artik aklida erdigi icin farkli ve güzel bir dogum günü istiyorum
simdiden fikirleri toplamak istiyorum cünkü 10.cu ayin basinda kizkardesim evleniyo ve yogun kosdurmaca icinde olucam
o yüzdende fikir birikdirip son ana brakmak istemiyorum
akliniza gelebilcek her yönden fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
dekorasyonundan tutun
yapilabilcek faliyetler
yeme icme
gerci daha cok poca börek cörek tarzi acik büfe düsünüyorum
ama yeni tadlara daima acigimdir
cocuklar icin yapilabilcek özel seyler olurmu mesela???
ailemizdede cocuk ok kizimin arkadaslarida cok olcak
yani 50kisi garranti:kedi:
büyük kücük karisik
ama evim iki katli

simdiden fikir paylasicak olan hepinize cok tsk ederim
vaktinizi ayirdiginiz
ve fikirlerinizi paylasdiginiz icin
:enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

yeni acdigim topigim
menüleri burdan paylasirsaniz hepimize güzel fikirler cikicakdir eminim

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...erimizin-dogum-gunleri-icin-paylasalimmi.html

resimde ekliyebilirsiniz canlarim menü konusundada ne gelirse akliniza

Son düzenleme:
İlk once en fıstık en tatlı en şeker Tuana'ya sımdı den...

mutluyllar05as2xq1.gif

Harika bır kutlama gerek ama aslında soyle de bırsey var kı zaten onun ıcın en guzel hedıye senın gıbı bır anne ye sahıp olmak...

Yıne de onu sasırtacak hayatı boyunca unutmayacagı bır dogumgunu hazırlaman ıcın fıkırler aklıma geldıkce yazacagım canım benım...

fireworksanimatedblackbyt1.gif

cnm benım tuanaya en guzel hedıye suprız senın gıbı annesı olması
bende arastırıyım
nacızane fıkırlerımı sana sunucam :)
petegog arkadasımdan yardım alcam :))

canim incim böyle fikirler ha deyince cikmiyor yani pat diye ilham gelmiyorfisfisfis
saksiyi biraz calistirayim aklima geldikca yazarimvereliniortak
haa bak pasta yaptirsan icinden sen ciksan nasil olur senden daha güzel hediyemi olur benim tontisimeyerimseniben
canim aklima geldikce mutlaka yazacamkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canimm öncelikle Rabbim tuanana uzun uzun ömürler versin.suanda benimde aklima gelmiyor ama mutlaka yazicam bir düsüneyim bende.en kisa zamanda yazarim fikirlerimi inciparem.

İlk once en fıstık en tatlı en şeker Tuana'ya sımdı den...

mutluyllar05as2xq1.gif

Harika bır kutlama gerek ama aslında soyle de bırsey var kı zaten onun ıcın en guzel hedıye senın gıbı bır anne ye sahıp olmak...

Yıne de onu sasırtacak hayatı boyunca unutmayacagı bır dogumgunu hazırlaman ıcın fıkırler aklıma geldıkce yazacagım canım benım...

canimsin benim ya
cok cok saolasin
insallah kuzucugumda ileride öyle düsünür
simdi hep dioyda bakalim hayirlisi
ilgine ayirdigin vaktine saglik canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benım tuanaya en guzel hedıye suprız senın gıbı annesı olması
bende arastırıyım
nacızane fıkırlerımı sana sunucam :)
petegog arkadasımdan yardım alcam :))

canimsin ya
nekadar sevindim anlatamam
süpersin
simdiden cok tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim incim böyle fikirler ha deyince cikmiyor yani pat diye ilham gelmiyorfisfisfis
saksiyi biraz calistirayim aklima geldikca yazarimvereliniortak
haa bak pasta yaptirsan icinden sen ciksan nasil olur senden daha güzel hediyemi olur benim tontisimeyerimseniben
canim aklima geldikce mutlaka yazacamkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktansenin saksini yirim ben yengosumopuyorumnanaktan
:jeyyar:pastadan ben ciksam ölemi:jeyyar:
:icecream:öyle bir pastanin maliyeti kaca olur acep en xxlarclisindan:icecream:
:roflol::roflol::roflol:
yerimsenibenbekliyorum fikir ve önerileriniyerimseniben

canimm öncelikle Rabbim tuanana uzun uzun ömürler versin.suanda benimde aklima gelmiyor ama mutlaka yazicam bir düsüneyim bende.en kisa zamanda yazarim fikirlerimi inciparem.

:Saruboceq:amin canim:Saruboceq:
yerimsenibenbeklicem kusum fikirleriniyerimseniben
opuyorumnanaktantskleropuyorumnanaktan

düşünelim bakalım canım bakalım aklımıza neler gelecek

maşallah allah daha nice doğum günleri göstersin inşallah:)

genelde kız çocukları anne hayranı olur ve ne giyse kıskanır mesela o güne özel ikinizinde kıafetini aynı yaptırabilirsiniz:)saç makyaj herşey aynı olur takılar bile..bayılacağına eminim..birde hoşuna gidermi bilmiyorum ama resimlerinden en sevdiği müzik eşliğinde bir video yapabilirsiniz:)

nacizane fikirlerim bunlar:)

CANIM BENİM TUANAYA ŞİMDİDEN NİCE GÜZEL SENELERE DİLİYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AYRICA EYLÜL 28 DE BENİM DOĞUM GÜNÜM:kedi::kedi:

BEN BUGUN 24 SAAT HASTANEDE NÖBETTEYİM ... BÜTÜN GECE UYANIK OLDUĞUM İÇİN AKLIMA GELDİKÇE YAZARIM CANIM...

günaydın incitanem,şu an için bir fikrim yok ama bu gün çok yoğun bir gün olduğu için( işyerindeyim)kafamı toplayamıyorum akşam işallah buradayım

kızının yeni yaşı hayırlı olsun tatlım. sosisli lolipop (nette tarifi var), renkli bir pasta, renkli kurabiyeler, meyve kokteylleri. ben olsam bol bol balon kullanırım dekor için. herşeyi çocuklaştır renklendir. böreklere bile kafa göz çiz. civcivli patates pastası çok işe yarar.

Canım şimdiden tuanaya nice mutluu ,sağlık dolu bir ömür diiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Biraz düşünelim bakalım fikirlerimi aklıma gelince yazarımyerimseniben

Aslında dekor için balonn çokk güzell duruyor.Her sandeyeye :)Uçan balon takılabilir

Oğluşumun bütün yaş günleri sanki biri nişanlanıyor gibi olmuştu canım benim.Özellikle onun sevdikleri şeyleri yapmaya çalıştım her sene ilgisi değişiyordu kimi zaman br araba takıntısı oldu pastası o şekilde yapıldı yada tuttuğu takım ,kendi fotoğrafı pastalarımız herzaman harikaydı ,kimi zaman çocukları görmek istedi etrafında toparladık arkadaşlarını onlara uygun cdler eşliğinde dans ettiler:)
En merak ettikleri ise hediyeler senin gibi böyle birkaç ay öncesinden başlarım hediyelerimi almaya ufak ufak hepsini paketlerim sevdiği ne varsa ama bir bisküvi bile pakete girer en büyük hediyesi en sona açtıkça heyecanlanır paketleriopuyorumnanaktan Sadece bizden 15-20 paket olur dediğim gibi minik minik büyük en sona maksat heyecanını arttırmak paket açma süresini uzun tutmak:)
Evide ona göre ayarlıyorum genelde kalabalıktan çok fazla halı vs bırakmam ortalıkta güzel bir müzik sistemi kurarız bazen bizim arkadaşlarımızdan kostüm giyip onları güldüren eğlendiren olur.. Balonlar, yaşgünü süslemeleri,herşey ona özel bu yaşlarda çok iyi anlıyorlar..
Şimdi ise sadece arkadaşlarıyla yaşgünü istiyor süslemeler vs olmasınmış ağır abiyiz:)

Pastanın yanına en güzeli çeşitli tuzlu kurabiyeler ve kanepeler gidiyor ve büyüklerin sevdiği mercimekli köfte gibi tatlar, sigara böreği ve çeşitleri enfes bir görünüm oluşturuyor masada kaydirigubbakcemile5

Nazar boncuğu bir Balon ve Resmi basılı bir kalp karton vs kalıcı hoş bir anı olabilir size..Şimdiden tebrik ederim yeni yaşınızı yıllarca bu işi yapınca aklıma çok şey geliyor.Göreceksin incitanem yaptıkça aklına bir sürü şey gelecek seninde ..Çok öperim canım sağlıkla o günleri yaşamayı nasip etsin Allahım a.s. a.s.

slm tatlım öncelikle sevgili tuananın doğum gününü kutlarımopuyorumnanaktansağlıkla nice mutlu yıllar dilerimopuyorumnanaktan
canım benim aklıma:uhm:şöyle geldi çocuklar sihirbaz ve palyoçalara bayılırlar o gün için özel birilerini bulabilirsin :1rolleyes:hediye olarakta hayvanları seviyorsa eğer pet shoptan sevdiği bir hayvanı alabilirsin pasta konusuna gelincede pastaların üzerlerine istediğin resimleri özel teknikle şekerlemeyle yapıyorlar sende tuananın resmini yaptırabilirsin a.sşimdilik aklıma gelenler bunlar daha iyi fikirler bulursam yazarım canım benim:1hug:

canısı şimdiden bende kutlarım canım.ve aylar öncesinden düşünüm plan yapan bir anneye sahip olduğu için ne kadar şanslı tuanacaım biliyordur inş.
canım araştırdım ve bişeyler buldum aynen gönderiyorum.kendi fikrim değil,çünkü biz hep yaş pasta ve yan ürünlerle meyve suyu bilmem ne işte geciştirdik,çocukların kendi aralarında oynamaları falan.
ama sen farklı istiyorsun sanırım.aslında çocuklar için doğum günü organizasyonu bulabilsen,tüm sorunun ortadan kalkar ya.oda pahalı olur sanırım.

Palyaço abi abla ve animatörleri yüz boyama , şekilli sosis balon ve eğlenceli oyun setleri eşliğinde 2 ile 3 saat arasında süren yarışmalar

özel parti alanını balonlarla , uçan balonlarla ve parti süsleri .

ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde grup yarışmaları ve anne ve babalarımızla heyecan dolu aktiviteler

Doğum günü konseptine uygun doğum günü süsleri, fenerler özel karekter süsleri süsler süslerde doğum günü çocucuğunu ismi yazılır, kapı giriş tak balon süslemesi , volkan , konfeti, pasta maytabı ve kapı afişi bu bolumde yer almaktadır

iyiki doğdun yazısı, kız doğum günlerinde pembe renklerini kullanılır . yazı etrafında papatya balon ve özel doğum günü ağize süsleriyle zengin ve göze hitap eden bir süsleme

Mekanda yerlere ( mekanın tamamına ) balon serpiştirilerek renk katılır

Parti Şapkası ve Konfeti Yapma
Partilerde çocuklarınızın en sevdiği şeylerden birisi de huni şeklinde, süslü püslü parti şapkaları takmaktır. Hatta bu şapkalar partilerden birkaç gün evvel hazırlanırsa, her gün en az bir kez takıp aynada kendilerine bakarlar.

Yüz Boyama Alternatifleri
Yüz Boyama ve makyaj sayesinde özel günlerinizi ve partilerinizi daha renkli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Boyaları çıkartırken kendi makyaj temizleyicinizden yararlanabilirsiniz belki

yetermi fıstığım,sana şimdiden kolay gelsin.aklıma geldikce yazarım belki..
ayrıca kızkardeşinin düğünü içinde şimdiden mutluluklar diliyorum tatlım allah bir ömür boyu mutlu eylesin inş.
opuyorumnanaktan

Back