Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kızına çok tatlıymış..adı ne acaba ?
bidanecik kızımm beniim
saol canım.. amin bazen delirtsede beni daha nice senelere onunlaa..
canımmm ınan her sanıyenın onla kıymetını bıl ben ıkı kedımı gecen sene bırbucuk ay arayla kaybettım acısı o kadar cokkı yaramazlıklarını bıle ozluyor arıyoo o yuzdenn her anın degerını bıl senı bazen kızdırsada canımm allah uzun omur versın cok zor onsuz bı hayat gercektennn benım ıcın kocaman oppp topacım tatlısı hehehh
Ne demek istediğini şuan anlıyorum.. kızım melek oldu.. aslında melek mi oldu onuda bilmiyorum. 4 aydır yok. evden kaçtı aslında bu ilk kaçmamız değildi ama genelde evden bahçeye gezmeye kaçardık.. sanırım 2 kasım dı. gene kapıdan koşarak çıktı.. hep yaptığı şey di.. kaçar 5 10 dk sonra biraz hava alır gelirdi.. öyle zannettim. ama bi daha dönmedi.. ölüsünü dahi bulmuş olmak isterdim. böyle beklemek çok zor. her yağmurda karda soğuk havada üşüyormu diye düşünmek.. aç mı susuz mu diye düşünmek o kadar kötü ki. 4 aydır pencereden her baktığımda ya da her dışarı cıktığımda gözlerim onu arıyor. her duyduğum kedi sesine camlara pencerelere koşuyorum.. çaresizlik çok kötü ... 8. senemize girmiştik.. 8 sene 8 dk gibi geçti ama bu 4 ay sanki 4 asır oldu.... allah kimseye yaşatmasın..