- 7 Ağustos 2007
- 46
- 1
- 50
- Konu Sahibi kuxsxadalxix
arkadaşlar kızım hemster istıyor sizce ne yapayım.ailece hayvanları çok seviyoruz .bu şirin hayvanlar hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annemde kuyruksuz fare diyoo:roflol::roflol::roflol:bende hamster istiyorum.. ama benim annem istemiyo.faremi bakacağız diyo kaydirigubbakcemile3 ben ne kadar fare değil desemde hep dediğini diyo ama çok istiyorum.. offff senağlama
hamsterlara aşı yapılmadığını duymuştum ama pek bilmiyorum sadece yeni doğduklarında damla gibi birşey veriyolarmış hastalıklara karşı her yerde yapılırmı bilmem..korkulacak veya tiksinilecek bir hayvan değil.ben 6 yıl muhabbet kuşu baktım.inanin ondan daha temiz.kafesini de haftada 1 kez temizleyince koku olmuyor.ben fıstığımı çok seviyorum.ayaklarını üşütmemesi gerektği doğru .birde bu şirin şeylere biz insanlardan çok çabuk nezle ve grip geçebiliyormuş.benim merak ettğim aşı falan olmaları gerkiyormu.bilgisi olan varmı acaba?ben netten araştırdım ama bulamadım