Merhaba Canım evet rahat geçmiyor dediğin gibi..Sabah 9 da alıcak doktorum ameliyata.Ve ben malesef evde misafirlerimiz olduğu için daha yeni oturabildim.Bugün sigara fazla kaçırdım birde stresten sanırım.Aslında hiç içmemem lazımdı.Adet olabilirim her an dua ediyorum olmayayım diye ama olursamda yapıcak bişey yok katlanıcam artık..Ben sezeryanla doğum yaptım aslında onun acısını bildiğimden dolayı bunada katlanırım diyorum ama bakalım
((Umarım çok fazla ağrı olmaz.Çok heyecanlıyım.Yıllarca göğüssüz biri olarak bu gece son kez onlara bakıcam belki resimde çekerim:)))
Yardımların ve önerilerin için teşekkür ederim..Yazabildiğim en kısa sürede haberdar edicem söz..Buranın müptalası oldum zaten bütün gün işyerinde hep kadınlar kulübündeyim.Çok garip geliyor ünlülere bakarken birgün benimde bunu yaptıracağım hiç aklıma gelmezdi açıkçası..Allah utandırmasın öpüyorum seniii ve yazan diğer arkadaşlarıı...Kocaman bir başlık altında bütün yaşadıklarımı paylaşıcam hoşçakalın şimdilik...opuyorumnanaktan