Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kzlar yeni bir egzersiz buldumm!

kızlar kesınlıkle masajı ve buzu deneyın derım ben hıc bısey kaybetmezsınız dogal yolla buyumez dıyenler de kendını kandırıyo valla oyle guzel buyuyo kı hemde uzun sure masaj yapın kesınlıkle fayda edıyo benım dumduz olan goguslerım bıle nasıl dolgunlastı... ama cayları uzun surelı tavsıye etmıyorum ben bı sure cesıtlı caylar ıcdım ve hem selulıtım arttı hemde popom buyudu kıllanma oldu arttı vucudumda kesınlıkle hormon testı yaptırın yanı mesela bende ostrojen eksıklıgı yokmus demekkı pısman oldum ıctıgıme yanı.. ama masajın hıc bı zararı olmadı aksıne 9 cm buyume oldu6 ayda buz masajı ve sıcak soguk da yapın kaydirigubbakcemile5

canım nezcimm senin tavsiyenle bende masaja başladım sabah 3 dk akşam 3 dakka toplam 6 dakika masaj yapıyorum ama ne krem kullanıyorum nede yağ bide benim canım hemen sıkıldığı için benim için bu 6 dklık masaj bile gelişme yani :lepi:
canım sen günde 15 dakika yapıyomuşun 6 ayda 9 cm büyümüş benim accık varyaaa hani belli oluo şüükür bende günde 6 dakika yapsam ayda 3 cm büyür heralde dimiii opuyorumnanaktan:jeyyar:delikafaduldena.s.:1hug:

masjn çok faydası var kızlar ya :icecream: ben bi kere masaja başlamştm arkonun böğürtlen özlü kremiyle her gece ikisinede beşer dk 4 güne kalmz 2 3 santm bymüşlerdi sora sıkıldm braktm :bbo: öle kalır sandm ama püff söndüler esksndende berbt şimdi :1no2: çok üşnegecm bi sürü program hazırladm hç uymuorm :uhm:

X