rastgele sakın boynunuza masaj yapmayın kalbe giden damarlar geöçiyor ordan ,ben de aritmi var çarpıntım oldugunda boyundaki belli bi bölgeye masaj yapıyorum yavaşlıyor kalp atışlarım..sakın cahillik yapmayın ark.lar:umursamaz:
anaammm kız neyle masaj yapıyosun sen kremsiz falan mı? bide ne kadar süre yapıyon 5 dakka mı?
ben hemen yoruluyorum yaa ama varya eğer ödem diilse 2 cm çokii yaaa delikafadulden
ooowww 5 dakka mıııı :)
benim çok acnım sıkılıyo yaaaa gece gündüz mü yapıon canım yoksa bikere miiii yaa çok iyi 2 cm sarkma falan var mı kızz ayy çook sewindim senin adına valla delikafadulden
ooowww 5 dakka mıııı :)
benim çok acnım sıkılıyo yaaaa gece gündüz mü yapıon canım yoksa bikere miiii yaa çok iyi 2 cm sarkma falan var mı kızz ayy çook sewindim senin adına valla delikafadulden
günde bi kere yapıorum cnm valla ödem değilmiş 80 den 83 cme çıktım bi haftada böyle giderse çok süper olur yaa çok mutluyum valla masajın kesinlikle çok etkisi var buzda yapıorum ne sarkması kız sarkacak kadar olmadı daha :) bu arada gögüs altımda 72 cm
iyiymiş canım senin benim alt 78 üst 88 küçüldüler buara yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen bu büyümeyi neye bağlıyosun canım masaja mı çilek yağına mı yoksa ikisine beraber mii haaa masaj süreside var tabi ama maşalahhh 3 cm yaaaa:1shok:delikafadulden
cnm valla her sabah yeşil çayda içiyorum ama en etkili olan masajdır bence yağdan kaynaklandığını sanmıyorum 1 haftada 3 cm ayda 12 cm sırnaşık şey
bende başlıcam tatlım nede olsa çok pahalı diil yağ
canım şuan ölçülerin benimle aynı sayılır.benim alt 72 üst 84.aslınmda çok küçük durmuyo ama şöyle 88 falan olsalar fena olmazdı hani :jeyyar: bende mi başlasam çilek yağıyla masaja acaba faydası olur mu CADIARZU
kızlar kesınlıkle masajı ve buzu deneyın derım ben hıc bısey kaybetmezsınız dogal yolla buyumez dıyenler de kendını kandırıyo valla oyle guzel buyuyo kı hemde uzun sure masaj yapın kesınlıkle fayda edıyo benım dumduz olan goguslerım bıle nasıl dolgunlastı... ama cayları uzun surelı tavsıye etmıyorum ben bı sure cesıtlı caylar ıcdım ve hem selulıtım arttı hemde popom buyudu kıllanma oldu arttı vucudumda kesınlıkle hormon testı yaptırın yanı mesela bende ostrojen eksıklıgı yokmus demekkı pısman oldum ıctıgıme yanı.. ama masajın hıc bı zararı olmadı aksıne 9 cm buyume oldu6 ayda buz masajı ve sıcak soguk da yapın kaydirigubbakcemile5