• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar yardmmmm.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
kızlar merhaba ben demiştim ya daha once de tahlıl yaptırdım hormonlarıma bakıldı hepsı normal E2,FSH,LH,TSH normal çıktı sadece PROLAKTINIM cok yuksek çıktı dr ilaç verdı folık asit plus verdı enfeksiyon için bı ılaç verdı çunku 1.5 cm lık bı kıst var yumurtalğımda ve hormonumu duşurmek için de bi ilaç verdı pazartesi persembe yarım yarım içeceğim ilaç verdi prolaktinim için ve haftaya salı adetımın 10. gunu yumurtlama takıbı için tekrar cağırdı prolaktın yukseklığı gebelığe engelmıdır ve yumurtlama takıbı nasıl yapılır kızlar yaptıran varsa ne olur yardımcı olsun paylaşımlarınızı beklıyorum neden yumurtlama takıbıne gereksinim duydu ve nasıl yapılıyor?ve folık asıt hamıllerde ılk aylarda bebeğin gelışımının normal olması ıçın kullanılıyor dıye bılıyorum ben bana nıye verdı anlamadım ben hamıle değilim ki henüz ama bebek istiyoruz

kızlar merhaba ben demiştim ya daha once de tahlıl yaptırdım hormonlarıma bakıldı hepsı normal E2,FSH,LH,TSH normal çıktı sadece PROLAKTINIM cok yuksek çıktı dr ilaç verdı folık asit plus verdı enfeksiyon için bı ılaç verdı çunku 1.5 cm lık bı kıst var yumurtalğımda ve hormonumu duşurmek için de bi ilaç verdı pazartesi persembe yarım yarım içeceğim ilaç verdi prolaktinim için ve haftaya salı adetımın 10. gunu yumurtlama takıbı için tekrar cağırdı prolaktın yukseklığı gebelığe engelmıdır ve yumurtlama takıbı nasıl yapılır kızlar yaptıran varsa ne olur yardımcı olsun paylaşımlarınızı beklıyorum neden yumurtlama takıbıne gereksinim duydu ve nasıl yapılıyor?ve folık asıt hamıllerde ılk aylarda bebeğin gelışımının normal olması ıçın kullanılıyor dıye bılıyorum ben bana nıye verdı anlamadım ben hamıle değilim ki henüz ama bebek istiyoruz

canım benimde prolaktin yüksek hapla düşüyo tabi,ki de hamileliği engelliyo bu sadece stres hormunu dr bana dediki hani doğum yapan kadınlar sütüm koruyo derler ya işte öle prolaktin yükselince sütümüz korumuş oluyomuş yumurta takibi ultrasonla bakılıyo yumujrtalar büyüyo mu çatlıyo mu diye bakılıyo canım rabbim gönlüne göre versin aratmadan versin

geçmiş olsun. inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.

sevii_n cok sağol canım verdığın bılgı için teşekkur ederım ama suütümüz korumak bu tabiri anlayamadım canım anlatabılır mısın çok sağol

sarissa teşekkur ederım amin herkese versın kimseye aratmasın allahım

anladım canım teşekkür ederim

canımbır arkadımında fazlydı prolaktını ılac kullanamdı kendı kendıne dustu sımdı 7 aylık hamıle kıst vardı rahımde
kıst erıdıgınde hormonun yerıne gelecek ve sende ınsalalh bebk yolun gozşeyeceksın
folic acid ıse gebelık oncesı en az 3 once ıçılmeklı bundan dolayı vermıstır

anladım çok sağol verdiğin bilgiler için yanı 3 ay daha en az bekleyeceğim anlamına mı gelıyor

Back
X