Kzlar yardm suni sanc

hircin

canım kızımm
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
303
7
MRB ARKADAŞLAR BEN 41. HAFTAMA GİRİYORUM VE HALA SANCIM YOK DOKTORUM SUNİ SANCIYLA DOĞUMUMU GERÇEKLEŞTİRELİM DEDİ 2 GÜN SONRA HASTANEYE YATICAM AMA BENİ ÇOKK BÜYÜKK BİR KORKU SARDI. :çok üzgünüm:SUNİ SANCIYYLA DOĞUM YAPANLAR LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMM ÇOKMU SANCI ÇEKTİNİZ ?KOLAYMI ZORMU OLDU DOĞUMUNUZZ ?NORMAL SANCIYLA ARASINDA FARK VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

tecrübeli değilim ama suni sancı verilmiş ve o şekilde doğum yapmış tanıdığımdan duyduğuma göre, suni sancı normal sancıdan çok daha acı veriyormuş. normal sancı 5 dakikada bir oluyorsa bu hiç kesilmeden oluyormuş. yani korkutmak istemem ama çok zor ve acı verici olduğunu söyledi. doğum için şart ama.. Allah yardımcın olsun. belki son anda sancın gelir gerek kalmaz.bi arkadaşımın yengesi de senin yaşadığını yaşadı. gün verdiler, gel suni sancı verelim diye ama gününden önce kendi sancıyla gitti ve sağlıkla aldı bebeğini kucağına. sen de alırsın inşaAllah..

tecrübeli değilim ama suni sancı verilmiş ve o şekilde doğum yapmış tanıdığımdan duyduğuma göre, suni sancı normal sancıdan çok daha acı veriyormuş. Normal sancı 5 dakikada bir oluyorsa bu hiç kesilmeden oluyormuş. Yani korkutmak istemem ama çok zor ve acı verici olduğunu söyledi. Doğum için şart ama.. Allah yardımcın olsun. Belki son anda sancın gelir gerek kalmaz.bi arkadaşımın yengesi de senin yaşadığını yaşadı. Gün verdiler, gel suni sancı verelim diye ama gününden önce kendi sancıyla gitti ve sağlıkla aldı bebeğini kucağına. Sen de alırsın inşaallah..

inş canım çok teşekkür ederim inş sancım gelirde gerek kalmazzz.

canım bende seni krokutmak istemem ama bana kalırsa suni sancı yerine git sezeryan ol çünkü kimden duysam çok acı verdiğini hatta bazen açılmama olma ihtimalinin yüksek oldugunu biliyorum allahım sağlıkla kurtarsın rabbim kolay dogum nasip etsin lütfen kızma ama ben olsam suni sancı asla istemem ben dogum yaptıgımda bekleyen bir hamiş vardı suni sancı verilmiş inan ben sancılarımı çekerken gülüyordum o ise bagırıyordu bence d runa söyle ssezeryan yapsın

canım bende seni krokutmak istemem ama bana kalırsa suni sancı yerine git sezeryan ol çünkü kimden duysam çok acı verdiğini hatta bazen açılmama olma ihtimalinin yüksek oldugunu biliyorum allahım sağlıkla kurtarsın rabbim kolay dogum nasip etsin lütfen kızma ama ben olsam suni sancı asla istemem ben dogum yaptıgımda bekleyen bir hamiş vardı suni sancı verilmiş inan ben sancılarımı çekerken gülüyordum o ise bagırıyordu bence d runa söyle ssezeryan yapsın

OFFFFFF YA ÇOK KARARSIZIIIMM:uhm: ASLINDA BİDE OO VARRR OKADAR SANCIYI ÇEKTİKTEN SONRA BİDE AÇILMAYIP SEZERYANA GİRERSEM KAHROLURUMM AMA SEZERYANDANDA KORKUYORUMMM NE YAPCM BEN YAA:a015: YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL CNM

bence sezeryanı en son çare olarak düşün. ben zor durumda kalmadıkça sezeryan taraftarı değilim. herkes de böyle söylüyor. sezeryan sonuçta ameliyat demek, kesilip biçiliyosuun..açılma olmazsa mecburen ama zorda kalmadıkça bence suni sancıyı tercih et. hemen açılma da olabilir.. Allah yardımcın olsun.

OFFFFFF YA ÇOK KARARSIZIIIMM:uhm: ASLINDA BİDE OO VARRR OKADAR SANCIYI ÇEKTİKTEN SONRA BİDE AÇILMAYIP SEZERYANA GİRERSEM KAHROLURUMM AMA SEZERYANDANDA KORKUYORUMMM NE YAPCM BEN YAA:a015: YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL CNM
valla arkadaşım benim yengemde suyu geleli 2 gün olmuştu ama ne sancı nede açılma olmadı,10 saat hastanede kaldı suni sancının en etkilisini verdiler ama maalesef yine açılma olmadı mecburen sezeryen oldu.
ama hiçte şikayetçi değil çektiği sancılar daha çok acı vermiş ona sezeryandense..
bende sezeryanle doğum yaptım çok şükür hiçbir sorun yaşmadım 4,5 aydır..
inşl senin hakkındada hayırlısı olur Allaha emanet ol..yerimseniben

valla arkadaşım benim yengemde suyu geleli 2 gün olmuştu ama ne sancı nede açılma olmadı,10 saat hastanede kaldı suni sancının en etkilisini verdiler ama maalesef yine açılma olmadı mecburen sezeryen oldu.
ama hiçte şikayetçi değil çektiği sancılar daha çok acı vermiş ona sezeryandense..
bende sezeryanle doğum yaptım çok şükür hiçbir sorun yaşmadım 4,5 aydır..
inşl senin hakkındada hayırlısı olur Allaha emanet ol..yerimseniben

2 GÜNÜM VAR İNŞ SANCIM BAŞLARR SAĞOL YARDIMLARIN İÇİNN SENDE ALLAHA EMANET OLa.s.

ben ona git sezeryan ol mutlaka demiyorum ama kimden duyduysam hiçbiri suni sancıyla iyki dogum yaptım demiyor ben mesela normal dogum yaptım iyki yapmışım yine hamile olsam yine normal ve epidurelsiz yaparım ama suni snacı istemem asla nobility çok can yakıyormuş üstelik o bölümün hemşiresi benim komşum kesinlikle dioyr apartmanımdada öyle suni sancı ile dogum yapan biri var 3 gün doguramadı sonunda o da sezeryan oldu çektiği sancılar cabası allahım hakkında en hayırlı olanını versin saglıkla gelsin o mis kokulu cennet bebişin

inşaAllah böyle bir karar vermek zorunda kalmadan normal sancın gelir..çok zor bir karar..aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani.

inşaAllah böyle bir karar vermek zorunda kalmadan normal sancın gelir..çok zor bir karar..aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani.

AYNEN ÖYLE CNM YAA İNŞ GELİRRRR ÇOK MORALİMMM BOZUKK ÇOKKK BÖYLE DOĞUMA GİDECEĞİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİİsenağlama TEŞEKKÜRLER

ben ona git sezeryan ol mutlaka demiyorum ama kimden duyduysam hiçbiri suni sancıyla iyki dogum yaptım demiyor ben mesela normal dogum yaptım iyki yapmışım yine hamile olsam yine normal ve epidurelsiz yaparım ama suni snacı istemem asla nobility çok can yakıyormuş üstelik o bölümün hemşiresi benim komşum kesinlikle dioyr apartmanımdada öyle suni sancı ile dogum yapan biri var 3 gün doguramadı sonunda o da sezeryan oldu çektiği sancılar cabası allahım hakkında en hayırlı olanını versin saglıkla gelsin o mis kokulu cennet bebişin

HERŞEYİ DÜŞÜNÜYORUMM AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUUMM HAYIRLISI OLUR İNŞ :a015: TEŞEKKÜRLER

Canım benım bak Şımdı ÜzÜldÜm aslınd akeŞke bunc aŞeyı yazmasaydım moralın bozulsun dıye yazmadım bakarsın allahın ıznıyle bu gece sancın tutar gıder mısler gıbı aslanlar gıbı dogurursun lÜtfen sakın ama sakın korkma rabbım Öyle bır yardıme dıyorkı o melegı gÖrÜnc ekadın herŞeyı ama herŞeyı unutuyor emın ol

Canım benİm bak Şİmdİ ÜzÜldÜm aslınd akeŞke bunc aŞeyİ yazmasaydım moralİn bozulsun dİye yazmadım bakarsın allahın İznİyle bu gece sancın tutar gİder mİsler gİbİ aslanlar gİbİ dogurursun lÜtfen sakın ama sakın korkma rabbİm Öyle bİr yardıme dİyorkİ o melegİ gÖrÜnc ekadın herŞeyİ ama herŞeyİ unutuyor emİn ol

SEN ÜZÜLME CNM BEN DÜN DOKTORUMLA KONUŞTUKTAN SONRA MORALİM ÇOK BOZULDUU HALA KENDİME GELEMEDİMM CNM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYORR :çok üzgünüm: BÖYLE MORALSİZDE DOĞUMA GİTMEK NASIL OLUR DÜŞÜNÜN ARTIKK KENDİMİ TOPARLIYAMADIIMM HALBUKİ DÜNE KADAR NE KADAR MORALİM YÜKSEKTİ NORMAL DOĞUMA HAZIRLAMIŞTIM KENDİMİ BÖYLE OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİMM İNŞ SANCIM TUTARDA GEREK KALMAZZ (AMİN):Saruboceq:

az önce başka bir konuya yazdım cevap. aynısını buraya da yazayım;
ben ilk doğumda hastaneye gittiğimde bana suni sancı verdiler. öncelikle şunu söyleyeyim sancı tamamen acı eşiğiyle alakalı bir durumdur. benim acı eşiğim çok düşük. 6 saat suni sancı çektim herşey iyi de gidiyordu ancak bir süre sonra dayanamayacağımı anlayıp sezeryan istedim.
normal doğum sancısı en sık geldiği zamanda bile 2-3 dakikada bir gelir. size 2 dakika durup nefes alma fırsatı tanır. ancak suni sancı da kesilmeyen bir ağrı söz konusu. bu yüzden dayanamamıştım. ama dediğim gibi acı eşiğiniz yüksekte dayanabilirsinizde. ben inşallah 3 hafta sonra 2. sezeryanımı olucam, ilki çok rahattı inşallah ikincisi de öyle olur yerimseniben
hayırlı ve kolay doğumlar...

doğum yapmışsındır artık.nasıl geçti merak ettim.
bende suni sancıyla yapmıştım doğumumu.1,5 saat ağrım oldu.son dakkalar çok şiddetliydi ama dayandım.doğumhaneye girmedende sancım kesildi nedense.çokda kolay bir doğum yapmıştım.inşallah senin içinde kolay olmuştur canım.

eveeeettt arkadaşlar doğum yaptımm meleğimm artık kollarımdaaaa:nazar:doğuma gelince suni sancı gerçekten çookk zormuşşş sonlarına doğru ölüyorum sandımm hastaneye gittiğimde 2 cm lik açılma vardı 5 saat suni sancı çektim 4 cmlik açılma oldu dfaha fazla açılmadı bebeğimin kalp atışları yavaşladı bebeğim aşağı inmiyorduu acil sezeryana alındımm bebeğim çatıya yan girip sıkışmış ondan inemiyormuş okadar sancıyıda boşa çektimm ama herşeye değiyor inanın yine olsa yine çekerimm.herkese teşekkürlerr ALLAHIM bütün hamilelere yardım etsinn (amin)

Hayırlı uĞurlu olsun canım b
bende 39 dayım kendı kendıme ŞugÜn doĞuma gıdecem falan dıyorum bıran Önce doĞsun da bÜyÜsÜn ya......

X