Evet oyle gercekten cok kirildim sanmiyorum degismez herlde aminnnnn aminnn insallahBiraz kaba bir kadinmis, terbiyesiz gibi, fikir veremiyorum ama allah yardimcin olsun, gonlunce yoluna girer dilerim Her sey
Saol canim amin cumlemize insallah versin hicbirseyi anlatmiyorum diye meraklaniyor isteDediklerine Kanma evinin hicbiseyini paylaşma biz mutluyuz Allaha sukur bir problemimiz yok de geçiştir
Bildiğini oku
Bu arada başın sağolsun güzelim Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah
Evet cnm cok dgru dyrsn zaten samimiyetine hic inanmiyorum bir dedigi bir dedigini tutmuyor kavga etmeden benim yapim bu diyip gecistirdimSakin biseyini paylasma iki gun sonra basina kakar sen mesafeli durmaya devam et bence ayrica oglunun sana yakin olmasinida kiskanmis
Yaptiklarina dediklerine cok uzuluyorum sinir sistemimi bozdu gercekten bu kadin ben annedir saygiszlik olmasin dedikce o bana laf sylemeye cekinmiyor evime gelip beni begenmiyor gibi konusmasini kabullenemedm daha cok soğudum ondanAaaa, delinin zoruna bak. Eşine de ki, ''Saygısızlık etmiyorum, her hafta ziyaretlerine gidiyorum, yardım istediler mi ediyorum. Ne diye üzülüyormuşsun, ayağını yıkayıp suyunu mu içeyim bir de üstüne üzülüyorsun? Ayrıca derdin buysa gel bana söyle, anana söyletme!''
Silkele bakalım kocanı bir, dökülsün ne var ne yok. Sonra buluruz bir yol hele.
Evet canm cok sukur esim olanlari goruyor ama kaynanamn bu halleri beni sinir ediyor cat kapi gelip kavgaya gelir gibi hala saskinim bu yaptiklarina hic gvenmiyorum ona verdigi sozleri hic tutmaz bsy alcam der almaz yardim edicem borcunuza der sonra unutur dedigini ve kizini over kizi gibi sever benide ama hep lafta hic hissetmiyorum sevgisini hicEşinin sana destek vermesi olanı görebilmesi çok çok iyi sen eşinle derdini kederini mutlugunu paylaş. Kayınvaliden de meraklasın Dursun hele güvenmiyorsan hiç aldanma ona
Evet cok dgru diyorsunuz takmamaya calisiyorum cahil gercekten de bide resmen bana goz dagi verdi bende oyle hissettim toparlan filan demeler oglu onunmus havalarinda konusmalar cok ayip gercekten yaa bide sen uzaksin uzuluyorum diyor sanki beni dusunuyor gibi de artik hic samimiyetine inanmyrmbence sadece cahil
hani destek olmak istiyoruz ama sen bizden uzak duruyorsun demeye getirmiş
azıcık da tehdit edeyim eşin üzülür diyeyim şeklinde bir konuşma gibi
eşine anlat ama bu kadar da dert etme kv yi senin derdin sana yeter
Bende anlamiyorm ki durduk yere neden byle seyler yapiyor rahat batiyor herhalde bosta yaa ugrasck bsy aryr huzurlu olmamizi resmn kiskanyr yaa sorunlarinizi syleyin dyr danisin dur şaka gbi kadinNasıl uzuldum ya anlam veremedim nıye boyle yapmıs kıskanç kadın iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?