- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 35
Merhaba kzlar uc bck yllk evliyiz gurbete gelin geldim birbirimizi cok sevdik evlendik sukur esimle problemim olmadi...dort ay once cok buyuk uzuntuler yasadim yedi aylk bebegimi karnmda kaybettim zor gunler geciriyorum...kayinvalidemle daha onceden sorun kavga vs yasamadk cnku ben hep sessiz kaldim attigi her lafta yaptigi ayrimcilikta ben esimi sevdigim icin annesidir dedim saygisizlik olmasn dedim sustm hamileliktede cok uzuldum damadina parfum alirken bnm yanimda bna bsy almadi bnm dogum gunume eli bos geldi akrabalarnn kizina pasta aldi surprzler yapti hediyesinde degilim sadece beni ayirmasina uzuldum...bebegime torununa aldigi bir corap bile yok evmde suan hic ozenmedi...kizinn bir cocugu var ben hamileykn hep kizina dedi ikinciyi yapin yapin dye hic torunu icin heyecanlanmadi... cok uzatmayim kizlar dun sabah evime aramadan cat kapi geldi benim bir derdim var berbr cozucez dye basladi anlatmaya sen bizden uzaksinda gurbetten geldin ondan mi alismadn bize iste bana hic gelmiyorsun filan(haftada bir esimle gderim gderim,günü olur yardma kosarim)kaynanasini istemeyen gelinleri ornek verdi kocalari cocuk istemiyorms onlardan sonlari belli degil dyr boyle ornekler verdi,ona yakin olup annem gbi davrancakmsm ve bas taci olckmisim,bize gelmeye cekiniyormus damadi aramadan gel annecim sizi cok seviyorum diyormus,oglu cok uzgunmus sen toparlayamadn kendini ic dunyana kapattin dyr,oglum yalniz degil arkasinda biz variz siz kendiniz cozmeye calisiyrsnz herseyi bize danisin herseyinizi diyor o kadar şok gecirdim ki sinirden catliycam artik yuzunu bile gormek istemiyorm cok kırıldm cok sizce artk nasil davranmaliyim???