• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar yardm edin ne yapmalym sorun kaynanam:(

arasimmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
1.710
1.402
133
35
Merhaba kzlar uc bck yllk evliyiz gurbete gelin geldim birbirimizi cok sevdik evlendik sukur esimle problemim olmadi...dort ay once cok buyuk uzuntuler yasadim yedi aylk bebegimi karnmda kaybettim zor gunler geciriyorum...kayinvalidemle daha onceden sorun kavga vs yasamadk cnku ben hep sessiz kaldim attigi her lafta yaptigi ayrimcilikta ben esimi sevdigim icin annesidir dedim saygisizlik olmasn dedim sustm hamileliktede cok uzuldum damadina parfum alirken bnm yanimda bna bsy almadi bnm dogum gunume eli bos geldi akrabalarnn kizina pasta aldi surprzler yapti hediyesinde degilim sadece beni ayirmasina uzuldum...bebegime torununa aldigi bir corap bile yok evmde suan hic ozenmedi...kizinn bir cocugu var ben hamileykn hep kizina dedi ikinciyi yapin yapin dye hic torunu icin heyecanlanmadi... cok uzatmayim kizlar dun sabah evime aramadan cat kapi geldi benim bir derdim var berbr cozucez dye basladi anlatmaya sen bizden uzaksinda gurbetten geldin ondan mi alismadn bize iste bana hic gelmiyorsun filan(haftada bir esimle gderim gderim,günü olur yardma kosarim)kaynanasini istemeyen gelinleri ornek verdi kocalari cocuk istemiyorms onlardan sonlari belli degil dyr boyle ornekler verdi,ona yakin olup annem gbi davrancakmsm ve bas taci olckmisim,bize gelmeye cekiniyormus damadi aramadan gel annecim sizi cok seviyorum diyormus,oglu cok uzgunmus sen toparlayamadn kendini ic dunyana kapattin dyr,oglum yalniz degil arkasinda biz variz siz kendiniz cozmeye calisiyrsnz herseyi bize danisin herseyinizi diyor o kadar şok gecirdim ki sinirden catliycam artik yuzunu bile gormek istemiyorm cok kırıldm cok sizce artk nasil davranmaliyim???

Aaaa, delinin zoruna bak. Eşine de ki, ''Saygısızlık etmiyorum, her hafta ziyaretlerine gidiyorum, yardım istediler mi ediyorum. Ne diye üzülüyormuşsun, ayağını yıkayıp suyunu mu içeyim bir de üstüne üzülüyorsun? Ayrıca derdin buysa gel bana söyle, anana söyletme!''
Silkele bakalım kocanı bir, dökülsün ne var ne yok. Sonra buluruz bir yol hele.

Dediklerine Kanma evinin hicbiseyini paylaşma biz mutluyuz Allaha sukur bir problemimiz yok de geçiştir
Bildiğini oku
Bu arada başın sağolsun güzelim Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah
Saol canim amin cumlemize insallah versin hicbirseyi anlatmiyorum diye meraklaniyor iste

Eşimle konustm cok kzdi gelip byle konusmasina zaten laf attiginnda esimde farkinda konusucam ailemle dedi bu zamana kdr hep durdurdum bosver ugrasma dedim ama bu sefer konussun istiyorum dusunmuycem artik o beni hic dusunmuyor uzulcekmym dye

Sakin biseyini paylasma iki gun sonra basina kakar sen mesafeli durmaya devam et bence ayrica oglunun sana yakin olmasinida kiskanmis :KK14:
Evet cnm cok dgru dyrsn zaten samimiyetine hic inanmiyorum bir dedigi bir dedigini tutmuyor kavga etmeden benim yapim bu diyip gecistirdim

Aaaa, delinin zoruna bak. Eşine de ki, ''Saygısızlık etmiyorum, her hafta ziyaretlerine gidiyorum, yardım istediler mi ediyorum. Ne diye üzülüyormuşsun, ayağını yıkayıp suyunu mu içeyim bir de üstüne üzülüyorsun? Ayrıca derdin buysa gel bana söyle, anana söyletme!''
Silkele bakalım kocanı bir, dökülsün ne var ne yok. Sonra buluruz bir yol hele.
Yaptiklarina dediklerine cok uzuluyorum sinir sistemimi bozdu gercekten bu kadin ben annedir saygiszlik olmasin dedikce o bana laf sylemeye cekinmiyor evime gelip beni begenmiyor gibi konusmasini kabullenemedm daha cok soğudum ondan

Eşinin sana destek vermesi olanı görebilmesi çok çok iyi sen eşinle derdini kederini mutlugunu paylaş. Kayınvaliden de meraklasın Dursun hele güvenmiyorsan hiç aldanma ona

bence sadece cahil

hani destek olmak istiyoruz ama sen bizden uzak duruyorsun demeye getirmiş

azıcık da tehdit edeyim eşin üzülür diyeyim şeklinde bir konuşma gibi

eşine anlat ama bu kadar da dert etme kv yi senin derdin sana yeter

Eşinin sana destek vermesi olanı görebilmesi çok çok iyi sen eşinle derdini kederini mutlugunu paylaş. Kayınvaliden de meraklasın Dursun hele güvenmiyorsan hiç aldanma ona
Evet canm cok sukur esim olanlari goruyor ama kaynanamn bu halleri beni sinir ediyor cat kapi gelip kavgaya gelir gibi hala saskinim bu yaptiklarina hic gvenmiyorum ona verdigi sozleri hic tutmaz bsy alcam der almaz yardim edicem borcunuza der sonra unutur dedigini ve kizini over kizi gibi sever benide ama hep lafta hic hissetmiyorum sevgisini hic

bence sadece cahil

hani destek olmak istiyoruz ama sen bizden uzak duruyorsun demeye getirmiş

azıcık da tehdit edeyim eşin üzülür diyeyim şeklinde bir konuşma gibi

eşine anlat ama bu kadar da dert etme kv yi senin derdin sana yeter
Evet cok dgru diyorsunuz takmamaya calisiyorum cahil gercekten de bide resmen bana goz dagi verdi bende oyle hissettim toparlan filan demeler oglu onunmus havalarinda konusmalar cok ayip gercekten yaa bide sen uzaksin uzuluyorum diyor sanki beni dusunuyor gibi de artik hic samimiyetine inanmyrm

Nasıl uzuldum ya anlam veremedim nıye boyle yapmıs kıskanç kadın iste
Bende anlamiyorm ki durduk yere neden byle seyler yapiyor rahat batiyor herhalde bosta yaa ugrasck bsy aryr huzurlu olmamizi resmn kiskanyr yaa sorunlarinizi syleyin dyr danisin dur şaka gbi kadin

Back