S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sekreter18282
-
valla beyazmelekcim bizim halimiz ne olacak bilmiyorum peki sen ne düşünüyorsun :uhm:
valla ben dedim ya burda ki ebelerden cok korkuyorum bi keresinde resmen kendi gözlerimle gördüm hastanede normal dogum yapan kadının göbeginin üstüne oturdu ebenin biri o görüntü gözümün önünden gitmiyo valla o günden beri korkuyorum ben burdaki ebelerden :bbo:
ya kıslar iki gündür kafama takılan bi şey var....CADIARZU
daha öncede demiştim size ben devlet hastanesinde dogum yapmak zorundayım diye ama dün dr la konuştum ve kafam daha da karıştı eger normal dogum olursa ki biliyorsunuz onun saati gecesi gündüzü belli olmuyo dr umu hastaneye cagırıp dogumu onun yaptırmasını isteme şansım yokmuş malesef nöbetci dr oluyor ya hastanede eger acil bi şey olursa bebekte yada annede dogum esnasında bi sorun olursa öyle giriyormuş diger türlü ebeler yaptırıyormuş dogumu
eger sezeryan istersem yani daha önceden karar verirsem buna kendi dr um nöbetci oldugu bi güne gün veriyo ancak öyle yaptırabiliyormuş sezeryanı..
cok sinir oldum kıslar ya insan 9 ay hangi dr takip ettiyse onu istiyo yanında sonuçta ona güveniyoruz artık.
şimdi düşünüyorum acaba epidural sezeryanlamı olsa dogumum diye:sm_confused:
siz olsanınz neya karar verirdiniz:uhm:
kızlar doktorlarınızla doğumu konuşmaya başaladınızmı daha erken değilmi biz hiç konuşmadık daha ilk dönmeler üstün körü olabşlecekleri anlatırken doğumdan bahsederken buna en son karar vericez cünkü bunu ancak o zman değerledirebiliriz gidişata göre demişti acaba o zaman bu zaman mı kine sorayım bende bari kontrole gittiğimizde gerci o sormadan anlatıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?