• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar Samn rengini atm... Bakar msnz?(Resml)

eski saç rengin çok güzelmiş tam istediğim ton kuaförmü boyadı acaba ama iki saçta olmuş bence değişklik iyidir herzaman

kesinlikle eski rengin derim yenisi yuzune pek gitmemis ..
bence koyu renkleri tercih et ..

koyu renk olan daha iyi
ama ben ikisinide beğenmedim desem kızmazsın demi.CADIARZU
bence koyu rengin dahada koyusunu yaptırmalısın. vereliniortak
bu arada sen kendine hangisin yakıştırıyorsan o renkte kal
zaten çok güzel kızsın gözlerin renkli o kadar saça takma kuzumm:))
herkez farklı şey söyler saçın deneme tahtasına döner.

neden kızayımkı daha koyusunu yaptım o rengın hıc guzel olmadı iltıfatın için tsk ederım canımgel senı bı opeyımopuyorumnanaktan

yorum yapan tum arkadaslara tsk edıyorum ılgılendıgınız ıcın eskı sac rengımı sormussunuz kuaforde yapmıstım koyu altın sarısı demıstı guzel bı renk ama sureklı fon ıstıyor....belkıde sacımı koyu renge boyarım koyu renk olarak ne onerırsınız ben koyu kumral ya da cıkolata arasında kaldım hangısı daha ıyı sızcefisfisfis

çikolata sana çok yakışır canım:nazar: koyu kumral boyarsan şu anki saç renginden dolayı yeşilimsi bi ton olur:1no2: zeminnde kızıllık olan saçlar kumral tonlarına boyanınca yeşil olur:CüvCüv: bende öyle olmuştu ama sen yinede bi kuaföre danışmadan karar verme istersena.s. birde bal rengini sormuştun açık oluyor bal rengi senn şu anki saçına uyacak bir balyaj tonu olurdu ama karar senn tabikiyerimseniben

Eskı sac rengın cok guzel bence onda kal ama oncekıde guzel arada degısıklıkte ıyı oluyor 3 ay ıcınde saclarım bakır,sarı,biraz daha acık sarı :) , şimdide kızıl gördü ıyı oluyor degısıklık

yorum yapan tum arkadaslara tsk edıyorum ılgılendıgınız ıcın eskı sac rengımı sormussunuz kuaforde yapmıstım koyu altın sarısı demıstı guzel bı renk ama sureklı fon ıstıyor....belkıde sacımı koyu renge boyarım koyu renk olarak ne onerırsınız ben koyu kumral ya da cıkolata arasında kaldım hangısı daha ıyı sızcefisfisfis

o kadar koyultma, eski rengine dön yeter:)
eski rengin kaşınla, gözünle o kadar güzel uyum içindeymiş ki, tenine de çok yakışıyomuş yani.
sen rengini zaten bulmuşsun, yeni maceralara atılıp risk almaya değmez bencea.s.

eski saç rengin daha çok yakışmış canım... böyle canlı canlı hoş duruyo.. benim de o renk yaptırasım geldi ha :D

bu halide fena olmamış ama eski hali daha iyi.. yüüzne tenine daha yakışmış eski hali..

ben bakırımsı renklerı hıc hazetmıyorum.. yenı rengın gercekten daha guzel olmus.. acmıs senı..
bıraz daha kullu tonlara dogru da acabılırsın aslında... bakırlık hala var bana gore tabı :)

Ben sacta isiltiya bayiliyorum ve vazgecemiyorum. Bence yeni hali cok cok guzel olmus. Gule gule kullan sekerim. Kesinlikle koyu tenli kadinlarda acik renk sac igrenc otesi duruyor, su haliyle cildine ve yuzune cok gitmis.

Back