canım ya ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsınnnn o bebıslerııı ınsalallah allah ınsallah sanada nasıp etsın bı an once senın ıcınde dua edıcem canım ınsallah olur senın sorunnun ne pekı bende 21 yasına agustosta gırcem 18 agustos dogum gunum ınsallah dogum gunumde hamıs haberını alırım saglıllı sekıde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kzlar ltfen bir bakn, bir eyler syleyin?
- Konu Sahibi aycanur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
canım ya ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsınnnn o bebıslerııı ınsalallah allah ınsallah sanada nasıp etsın bı an once senın ıcınde dua edıcem canım ınsallah olur senın sorunnun ne pekı bende 21 yasına agustosta gırcem 18 agustos dogum gunum ınsallah dogum gunumde hamıs haberını alırım saglıllı sekıde
canım benimde eşimin doğum günü 18 ağustos.inşallahhhh dediğin gibi olur sen doğum günü hediyesi almış olursun bende eşime doğum günü hediyesi vermiş olurumopuyorumnanaktan
- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
slm kızlar ben 1 sene 2 aylık evlıyım 1 senedır korunuyoduk esım korunuodu yanı ben ılac falan hıc ıcmedım gecen ay karın agrısından dokt gıttım ıntıhap var dedı ılac ve fıtıl verdı kullandım daha sonra gectı dedı gecen ay da bebek yapmaya karar verdık korunmayı bıraktık ama adet oldum doktora gıttım kontrıol ıcın hem korunmayı bıraktımı soledım ultroson ve alttan muane oldum bı sorun yok dedı hamılel kala bılırsın dedı sorun yok dedı ıdrar tahlılı ıstedı bıde ondadasu cıktı (2-3 eritrosit bol bakteri bol lökosit 3-5 epitel hücre )gorulmustur bu yazıo doktorda bısey demeden 3 tane ılac verdı onlarda antıbıyotık bırırsı 750 mg bende sımdı teredutte kaldım suan korunmuyoruz bu ılacları ıcersem sorun olurmu eger hamıle olursam zarar verırımı ama kullanmassamda hamıle kalmaama engelmı olur bıılmıorum baska bı doktora mı gıtmelıyım cok uzun oldu ama aklım cok karısık napmalıyım bu ılacları ıcıyıımı ama ya hamıleysem bu sonuclar kotumu sızce nolur yardım edınnnnnnnnnnn
Canım doktorunun sana verdiği bu ilaçlar enfeksiyon için olan ilaçlar.Ve bu ilaçları alırken kesinlikle ilişki yasağı veriliyor,bitene kadar,doktorunun sana bunu kesinlikle söylemesi lazımdı.
Nitekim eğer o ilaçları kullanırken hamile kalman sağlıklı olmadığı gibi,bu şeklide ilişkiye devam ederken tam olarak düzelemezsin de..
- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Canım bunca zaman korunmuşsun , doktorun da gerek görmüş ki sana ilaç vermiş . İlaçlarını kullanıp tekrar tahlil yaptırana kadar biraz daha korunamaz mısın ? Herkes fikrini söylemiş ne güzel , bence sağlıklı bir şekilde tahlillerin temiz çıktığında hamile kalman daha iyi olurdu .. Geçmiş olsun canım
hymary yorumun ıcın tesekkurler canım ben gecen ay zaten ılac kullanmıstım enfeksıyon ıcın baya o zaman ılıskı yasagı vermıstı doktor bu ay kontrole gıttımde tekrar ılac verdı az var dedı ama ılıskı yasagından soz etmedı olsa solerdı gecen ay cunkı solemıstı bende korunmuodum gıttımde o yuzden ılacı ıcmeye cesaret edemedım sormamısımda delı gıbı bı sey olurmu dıe suan o yuzden aklım karısık yanı eger hamıle kaldıysam o donemde dıye sımdı ıcsem bısey olur dıe korkuorum ama sonucta doktorada korunmadımızı soledım zararı olsa solerdı sanırım bılmıorum kı
slm kızlar ben 1 sene 2 aylık evlıyım 1 senedır korunuyoduk esım korunuodu yanı ben ılac falan hıc ıcmedım gecen ay karın agrısından dokt gıttım ıntıhap var dedı ılac ve fıtıl verdı kullandım daha sonra gectı dedı gecen ay da bebek yapmaya karar verdık korunmayı bıraktık ama adet oldum doktora gıttım kontrıol ıcın hem korunmayı bıraktımı soledım ultroson ve alttan muane oldum bı sorun yok dedı hamılel kala bılırsın dedı sorun yok dedı ıdrar tahlılı ıstedı bıde ondadasu cıktı (2-3 eritrosit bol bakteri bol lökosit 3-5 epitel hücre )gorulmustur bu yazıo doktorda bısey demeden 3 tane ılac verdı onlarda antıbıyotık bırırsı 750 mg bende sımdı teredutte kaldım suan korunmuyoruz bu ılacları ıcersem sorun olurmu eger hamıle olursam zarar verırımı ama kullanmassamda hamıle kalmaama engelmı olur bıılmıorum baska bı doktora mı gıtmelıyım cok uzun oldu ama aklım cok karısık napmalıyım bu ılacları ıcıyıımı ama ya hamıleysem bu sonuclar kotumu sızce nolur yardım edınnnnnnnnnnn
sewgili arkadaşım ıltap mıkrop kahwerengı akıntı ılacla gecıcek seyle 1000 we 750 lık antıbıyotıkler bı hafta kullanımla geceırır fıtılde saten en fazla ıkı cesıt olur bırı gırıse bırı rahıme ıtekleyrek kullanılan ıkı turlu fıtıl war ama janım ılacların saten kısa surede bıter sana tawsıyem ılessen bıle ada cayı yesıl cay ıc gunde 3 bardak sonucunu alırsın bendede wardı cunku aynısı cok ıyı anlıyorum senı hamıle kalırsın ama ben ılacların bıttıkren sona hamıle kalman taraftarı olurum ılacların bıtınce ada cayı we yesıl cay ıcmen taraftarıyım ıse yarıcandan emınım optum balım