Uzun ve Gür Kirpiklere Sahip Olun! Select Lash Kirpik Serumu.49.90 TL Yerine 19.90 TL - Fırsat Bu Fırsat
kızlar select lash ın serumu ucuza buldumm aranızda kullanan var mı acaba
rainydaywoman'cım bende dün aldım softem 15 tl ye dün sürdüm bakalım kaşlarım baya seyrek benimde inşallah bende faydasını görücem :)
umarım canım benim kirpik değilde kaş bölümümde inşallah daha çok etkili olurda gür kalın kaşlara sahip olurum
kızlar bahsettiğiniz ürünü nerden aldınız bide resim ekleyebilir misiniz
ben daha önce kullandım yağ karışımı ve içine sarımsak attım daha da etkili oldu
sarımsağı da kesinlikle tavsiye ederim saç için de kaş kirpik için de
ben zaten aylardır kullanıyorum canım benim biliyorum etkisini hep sürerim...aslona bakarsan bunların hiçbirnin kaş gürleştirdiğini ya da kalınlaştırdığını sanmıyorum. kaşımı gürleştirmek için ben direkt sarmısağın kendisini kullanmıştım. bazı arkadaşlar rahatsız olabiliyor kokuusndan dolayı. ama ben eve geldiğim ilk anda hemen ortadan ikiye ayırıp acıana yananna kadar sürüp yatmadan yıkayarak gürleştirdim kaşlarımı. saçkıran sakalkıran gibi şeylere de çok iyi sarmısak. direkt kılla alakalı bir şey yani. rahatsız olmazsan dene. kaşlarını al filan nasıl alıyosan hatta biraz incelt bile istersen. ve aldığın günden itibaren çok düzenli olrk sür sarmısağı kaşların yeniden çıktıgında goreceksın farkı cok net.
merhaba bağlantın sayesinde ben de aldım bunu teşekkürler. faydasını gördün mü? ben başka bir ürün kullanıyorum bir haftadir ve faydasını çok gördüm ama select lash ın de adını çok duydum bir de onu denenmek istedim. sende nasıl sonuç verdi?
canım benim ben de blue ocian aldım kullandım hem de düzenli ne kipriklerde ne kaşlarda bi işe yaramadı. Olumlu anlamda ...
olumsuzluğa gelince kaşlarım döküldü ...bende böyle bi etki yaptı sende farklı olabilir dene bakalım.
zaten kaşlarım seyrek kipriklerim eh idare eder ...iyice benimkini rezil etmeden kestim kullanmayı
umarım sende etkili olur.
canım benim ben de blue ocian aldım kullandım hem de düzenli ne kipriklerde ne kaşlarda bi işe yaramadı. Olumlu anlamda ...
olumsuzluğa gelince kaşlarım döküldü ...bende böyle bi etki yaptı sende farklı olabilir dene bakalım.
zaten kaşlarım seyrek kipriklerim eh idare eder ...iyice benimkini rezil etmeden kestim kullanmayı
umarım sende etkili olur.
Evet kullananlarin yorumlarini alabilir miyiz lutfen ben de almak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?