ben de bugün burdan okuduklarımla bazı yağları ve şu kayısı çekirdeği kremini almaya karar verdim ve aktara gittim. mecitefendinin her çeşidinden bol bol vardı
20 liraydı ama baya büyüktü. ben de "destek" diye bi markanın kremini aldım. aktar içerik olarak bi şey fark etmiceğini sadece boyutunun küçük olduğunu söyledi, o da 5 liraydı. kaş kirpik uzattığını onayladı bi de yüzde tüylenme yapıp yapmıcağını sordum saat başı sürersen yapar dediler
zaten yüzüme kullanma amaçlı almadım.
adam baktı ki ben "badem yağı, susam yağı, sarımsak, hint" diye başladım, 3 tane rimel şeklinde ürün gösterdi. biri bazı arkadaşların söylediği siyah olan (adını hatırlamıyorum) o 20 liraydı ama bana ısrarla 15 lira olanı almamı söyledi o da blue ocean. kaşlarımda sorun yok ama yine de kullanıcam fazla kaş göz çıkarmaz
benim sorun kirpiklerimde. sıklar ama çok kısalar. yani normal bi insanın rimelsiz kirpik uzunluğu nerdeyse benim rimelli kirpiklerimin uzunluğuna eşit. kirpik dediğin önemli, umarım işe yarar
yalnız öyle düzensiz kullanma düzenli kullandığında etkisini görürsün dedi. aslında bilmediğim şeyleri almaktan korkuyorum. bi şeye yaramaması neyse de inşallah kaşım kirpiğim dökülmez dedim
doğal zaten dökülmez dediler. bu geceden itibaren kullanmaya başlıcam blue ocean'ı, olmadı kreme başlıcam. biraz sabır isteyen bi süreç ama sonuçları paylaşcam umarım bu günlerimi aramam