kızlar 2 ay önce rahimimde yanma şikayetiyle doktora gittim neyse muayene etti ilaç verdi sonra benim işi anlattım işte 4 senelik evliyim 1 kere aşılama yaptırdım oda tutmadı eşimde sperm düşüklügü var diye anlattım doktorda bütün çektirdigimiz filmlere baktı iyi dedi eşininde son yaptırdıgı sperm sonuçuda güzel dedi bu spermle çocuk olur dedi bak şimdi sana bişey anlatıcam dedi benim bi arkadaşın 12 sene çocugu olmadı dedi evletlık aldılar dedisonra bu karışımı yaptıktan sonra arka arkaya 4 tane çogugu oldu dedi karışımda şu kızlar :: 1 litre içme suyuna 1 çorba kaşıgı korbonatı koyuyosun ve iyice karıştırdıktan sonra vajinayı yıkıyosun ama güzel yıkıyosun yarım saat durup daha sonra ilişkiye giriyosun :: ayrıca bu karışımı adetin 12 / 14 /ve 16 .günleri yap dedi aynen böle anlattı doktor senin rahim agzın da iltihap var bu salgılar sperm içeri girdiginde canlı olanları bile öldürüyo dedi bu karbonatlı suyu yaparsan spermler canlı kalır dedi bende 2 kez denemdim şimdilik bişey yok bakalım sizinle paylaşmak istedim .....