• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kzlar Karbonatl Suyu duydunuz mu ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
54
0
86
İstanbul
kızlar 2 ay önce rahimimde yanma şikayetiyle doktora gittim neyse muayene etti ilaç verdi sonra benim işi anlattım işte 4 senelik evliyim 1 kere aşılama yaptırdım oda tutmadı eşimde sperm düşüklügü var diye anlattım doktorda bütün çektirdigimiz filmlere baktı iyi dedi eşininde son yaptırdıgı sperm sonuçuda güzel dedi bu spermle çocuk olur dedi bak şimdi sana bişey anlatıcam dedi benim bi arkadaşın 12 sene çocugu olmadı dedi evletlık aldılar dedisonra bu karışımı yaptıktan sonra arka arkaya 4 tane çogugu oldu dedi karışımda şu kızlar :: 1 litre içme suyuna 1 çorba kaşıgı korbonatı koyuyosun ve iyice karıştırdıktan sonra vajinayı yıkıyosun ama güzel yıkıyosun yarım saat durup daha sonra ilişkiye giriyosun :: ayrıca bu karışımı adetin 12 / 14 /ve 16 .günleri yap dedi aynen böle anlattı doktor senin rahim agzın da iltihap var bu salgılar sperm içeri girdiginde canlı olanları bile öldürüyo dedi bu karbonatlı suyu yaparsan spermler canlı kalır dedi bende 2 kez denemdim şimdilik bişey yok bakalım sizinle paylaşmak istedim .....

aaa çok enteresan bunu sana bi doktormu söyledi çok şaşırdım
inşallah en kısa sürede muradına erersin canım

kızlar 2 ay önce rahimimde yanma şikayetiyle doktora gittim neyse muayene etti ilaç verdi sonra benim işi anlattım işte 4 senelik evliyim 1 kere aşılama yaptırdım oda tutmadı eşimde sperm düşüklügü var diye anlattım doktorda bütün çektirdigimiz filmlere baktı iyi dedi eşininde son yaptırdıgı sperm sonuçuda güzel dedi bu spermle çocuk olur dedi bak şimdi sana bişey anlatıcam dedi benim bi arkadaşın 12 sene çocugu olmadı dedi evletlık aldılar dedisonra bu karışımı yaptıktan sonra arka arkaya 4 tane çogugu oldu dedi karışımda şu kızlar :: 1 litre içme suyuna 1 çorba kaşıgı korbonatı koyuyosun ve iyice karıştırdıktan sonra vajinayı yıkıyosun ama güzel yıkıyosun yarım saat durup daha sonra ilişkiye giriyosun :: ayrıca bu karışımı adetin 12 / 14 /ve 16 .günleri yap dedi aynen böle anlattı doktor senin rahim agzın da iltihap var bu salgılar sperm içeri girdiginde canlı olanları bile öldürüyo dedi bu karbonatlı suyu yaparsan spermler canlı kalır dedi bende 2 kez denemdim şimdilik bişey yok bakalım sizinle paylaşmak istedim .....

canım bunu hiç duymadım ama vajin ağzındaki yanma kaşınma gibi enfeksiyonlardan bende 5 yıllık evliliğimde süreklişikayetçiyim
doktor hamişliği etkilemez diyo ama tüm tetkiklerimiz yapıldı çok şükür eşim dede bendede bi sorun yokmuş ama neden olmuyoooo sanırım spermler rahime çıkamadan ölüyoo bilmiyorum ama doktorlar hiçböyle şeylerden bahsetmek istemezler ne kadar dobra bi doktormuş
bu ay aşılama oldum sonucu 5 gün sonra belli olucak tutmamışsa gelecek ay denerim vallah:)

ama iyice yıka derken vajenin içini demi?
sen bu ay mı ilk deniyosun canım olmadı dedin?
şimdiden sağol :)mirmirmirmir

canım bu dediğini ilk aşılama öncesi yapam mı acaba mayısda aşılmam var eşimle bende sorun çıkmadı ama merak etdim :uhm:

catdogcum valla aynen böle bi doktor söle dedi vajini içini iyice yıka dedi ben 2 kere denedim inşallah bebişin gelmştirde bunlara gerek kalmaz

catdogcum valla aynen böle bi doktor söle dedi vajini içini iyice yıka dedi ben 2 kere denedim inşallah bebişin gelmştirde bunlara gerek kalmaz

sağol canım inşlallah hepimizinki gelmiştir ama aklıma yattı denemekten zarar gelmez heralde karbonat tahriş etmez:uhm:

sağol canım bilgilendirdiğin için .....a.s.

bişey degil canım dedigim gibi inşallah bebişleriniz gelmiştirde bunlara gerek kalmaz tahriş konusundada bana bişey yapmadı doktor zaten bi zararı yok dedi dogal oldugu için dedi bende 2 kez denedim hatta şu adetim adetim bitsin yine denicem naparsın buda bizim için bi umut zaten bunu deneyen 3 kez denedikten sonra hamile kalmış hayırlısı bakalım bizdede işe yarıyacakmı ? zaten denerim olmadı bende agustosda aşılma yaptırmayı düşünüyorum .....

zaracım o arkadaşının sonradan olan 4 çocuğuda aynı yollamı olmuş.bide cinsiyetleri nedir yazarmısın

Selam kızlar...
Karbonatlı suyu bana da bi doktor söylemişti kızlar..
Enfeksiyon çıkmıştı ve hamilelik şüphem olduğu için ilaç vermemişti.
Bana sıcak suyla karbonatı söyledi. Yalnız içini yıkarken steril gazlı bez kullanmamı söylemişti. Mikrop kaptırmamak için. Ben de aşılama yaptırıyorum ve rahim ağzında yara var, ama bunu kullanmak hiç aklıma gelmemişti. Aşılama günü uygulamayı düşünüyorum:)

Merhaba arkadaşlar,
Rahim içi nasıl yıkanır bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.Sevgiler....

arkadaşlar siteye bayadır girmiyodum ben 3 ay kadar denedim bi zararını görmedim ramazandan sonra aşılama yaptırıcam zaten bana önerebileceginiiz güzel bi doktor varmı şimdiden teşekkürler

mimozacım cinseyetlerini sormadım valla sadece bu denemeden sonra 4 tane çocugu oldu dedi cinseyetlerini sormak aklıma gelmedi canım

Böyle saçma şeylere inanmayın lütfen,hiç bir doktor vajinanın içinin yıkanmasını önermez.İç organ gibi kabul edilir orası.

benim bi arkadaşım aynen böyle karbonatlı suyu şiringayla vajinasına salıyordu sonra ilişkiye giriyodu ve 1 sene arayla 2 çocuğu oldu

Son düzenleme:
Back